Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 061
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Моля за идеи от къде мога да купя преса за ситно къдрене?

# 331
Срещу дома на младоженците има 2 магазина за фризьори. Единият е Зара, провери там за преса.

# 332
Момичета, на майка сушилнята се развали.Ако някой има координати на изпитан техник,
ще съм много благодарна да ми пише.

# 333
От Пан сервиз съм доволна, но за комбиниран уред, в гаранця/ не , че има значение  Crazy/

# 334
  • Пловдив
Лелее,много ще съм щастлива,ако направят пицарии Доминос и в Пловдив  Heart Eyes Heart Eyes От кога чакам... Интересното е,че никакви реклами или нещо подобно не съм чула... Да не би да е просто съвпадение на имената?  Rolling Eyes

# 335
  • Пловдив
Няма съвпадение.
Обекта е брандиран като софийската верига.
Наистина странно че няма реклми, защото изглежда завършено и пред отваряне. Видях го случайно когато ходих до Вела.

Изследвания правихме в Бодимед. Но се надявам резултата да е достоверен защото кзаха че могат да спестят боцкането на детето и взеха кръв  от пръста.

# 336
За бившото Мохито трябваше да бъде Пица Хът.
Освен ако в последния момент не са променили нещо, но не вярвам, защото Домино не е пицария, а бизнес за  доставки, няма логика да взимат заведение със салон, отделно че от там разносът ще е труден и много други неща... Но може и аз да греша, не съм се интересувала от лятото.

# 337
  • Пловдив
Домино си е на мястото на Мохито. Аз не съм толкова очарована, не са ми любими.

# 338
  • Пловдив
Да попитам-от къде да взема детска подложка за бюро, по-голяма искам да е, с някакви герои?
Повтарям си питането, че дъщеря ми ще изрисува скоро цялото бюро Simple Smile Замислих се и дали някакво фолио би било подходящо? Идеи къде да търся?

# 339
Знаете ли дали в Джъмбо има костюми на  Бен 10( за 5-6г) и костюм на Спайдърмен( за 3-4г)? Може и да не е от там, но нещо по-бюджетно.

# 340
  • Пловдив
Знаете ли дали в Джъмбо има костюми на  Бен 10( за 5-6г) и костюм на Спайдърмен( за 3-4г)? Може и да не е от там, но нещо по-бюджетно.

Във второ употреба Мания Тракия има някакви костюми от Хелоуин, може да провериш дали има на някой от двата героя

# 341
Здравейте!
Къде мога да намеря шалтета с детски мотиви на сносни цени?По магазинчетата на центъра ще са много скъпи.Гледах в интернет из разни фирми за спално бельо- и там са от порядъка на 50лв.А трябва да взема 2 броя за легла 90/200см.

# 342
  • Майничка
...Къде мога да намеря шалтета с детски мотиви на сносни цени?По магазинчетата на центъра ще са много скъпи.Гледах в интернет из разни фирми за спално бельо- и там са от порядъка на 50лв.А трябва да взема 2 броя за легла 90/200см.

Виж тук http://www.cathomebg.com/index.php?page=1&m=320&lang=1&a … 933&pc_=45500
Имат магазини на ъгъла на Гладстон и Руски и на ъгъла с/у тоалетните на паркинга в началото на Стария град, откъм Понеделник пазар.

# 343
  • Пловдив
Скрит текст:
Да попитам-от къде да взема детска подложка за бюро, по-голяма искам да е, с някакви герои?
Повтарям си питането, че дъщеря ми ще изрисува скоро цялото бюро Simple Smile Замислих се и дали някакво фолио би било подходящо? Идеи къде да търся?
Портокалче, няма ли да стане с мебелно фолио или ако сложите стъкло върху цялата повърхност на бюрото?

Има ли градски транспорт до Джъмбо?

# 344
  • Майничка
Уви, до Джъмбо няма.

Общи условия

Активация на акаунт