Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 020
  • 789
  •   1
Отговори
# 375

Искам да попитам и за още нещо,изпуснах зареждането на детски скиорски якета в ЛИДЛ(цената им беше 40 лв.), а ми трябва за момче размер 146 или 152. Ако някой има инфо, без значение в кой клон на ЛИДЛ мога да намеря,ще съм страшно благодарна да ми пише.

Този размер бяха свършили още в 10 сутринта когато стартира промоцията.
Със сигурност ги нямаше в Лидл на Пещерско, а имаше на Филипово, но бяха само 3 бр в черния цвят
Към днешна дата няма със сигурност и на двата
В Тракия имаше съвсем малко бройки на по-малките размери днес

Ерин,благодаря.Така и предполагах, но надеждата умира последна  Simple Smile

# 376
Пробвай Пенсилует - дават много костюми под наем, сигурно имат и тоги Simple Smile

# 377
Тон Бонбон също дават под наем тога и шапка, за момчета тъмно сини, за момичета - розови
Ако става въпрос за периода 10-31 май, трябва да се говори в началото на май, защото в много от тържествата са включени тогите като пакет и от сега не може да се гарантира отдаването им. /ако е за следобяд, ако е дневно време - няма проблем/

# 378
Ерин,благодаря.Така и предполагах, но надеждата умира последна  Simple Smile

Можеш да помислиш някой Лидл /не в Пловдив/ където това не е търсена стока - примерно сестра ми в Белгия купи от пуловерите за Коледа от арабския квартал /където не празнуват Коледа/ и чак се върна да ги покаже на продавачката в тяхния Лидл, която й се беше присмяла, че това количество еднакви пуловери е невъзможно да се намери след толкова дни от началото на промоцията.
В случая ми се струва неприложимо - защото навсякъде е зима, якетата са евтини и дори да не ходят на ски децата, могат да си ги носят ежедневно...

# 379
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за подложките за бюро. Днес успях да намеря онлайн подложка с миньоните, голяма като тази с картата на света.

# 380

Можеш да помислиш някой Лидл /не в Пловдив/ където това не е търсена стока - примерно сестра ми в Белгия купи от пуловерите за Коледа от арабския квартал /където не празнуват Коледа/ и чак се върна да ги покаже на продавачката в тяхния Лидл, която й се беше присмяла, че това количество еднакви пуловери е невъзможно да се намери след толкова дни от началото на промоцията.
В случая ми се струва неприложимо - защото навсякъде е зима, якетата са евтини и дори да не ходят на ски децата, могат да си ги носят ежедневно...

Мерси Ерин,мога да пиша в темата за ЛИДЛ,ако някой откликне на молбата ми,въпреки че се съмнявам ,че ще ме отразят.

# 381
Здравейте,
някой знае ли къде на центъра продават единични цветни листове формат А4 с коледна тематика. Да не са сгънати, защото ще ги пускам на принтера, за да ги използвам за отговор от Дядо Коледа.  Simple Smile

# 382
  • Пловдив
Къде по-точно? Благодаря!

От едната страна е джамията, от другата има магазини. До обувките Индиго мисля, че се падаше.

# 383
  • под тепетата
Mishe333 ,   в магазина за художници "Дали" има , но не знам дали са листове или картон. Можеш да провериш и в магазинчето за хоби материали на спирката срещу Тримонциум.
 Ако ти се заиграва, разпечатай си на цветен лист писмото, със салфетка можеш да го направиш коледен, а да добавиш и плик  Wink
  https://www.youtube.com/watch?v=r08f36wc_GQ

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 17:25 от bilqna_69

# 384
Къде по-точно? Благодаря!

От едната страна е джамията, от другата има магазини. До обувките Индиго мисля, че се падаше.
Сетих се, благодаря. Едва ли е същият, понеже този до джумаята е от веригата za-za, а онзи си беше с евтинки чорапогащници. Благодаря все пак!

# 385
Благодаря ви за отговорите за подложките за бюро. Днес успях да намеря онлайн подложка с миньоните, голяма като тази с картата на света.
Може ли на лични да ми изпратите линк за тази подложка.В Метро и аз ги гледах и се чудих за тази с картата на света.Но така и не купих.

# 386
  • Берлин
Да сте мяркали някъде стенни вази? Нещо за декорация на коридора ми трябва, но не е вариант на земята заради кучето

# 387
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде се продават бутонели ?/не съм много сигурна дали така се наричат/.Това са копчета за ръкавите.Трябва ми нещо много стилно и красиво.

# 388
Момичета,знаете ли къде се продават бутонели ?/не съм много сигурна дали така се наричат/.Това са копчета за ръкавите.Трябва ми нещо много стилно и красиво.

Пробвай в Мазиар - преди пешеходния мост /като идваш от към главната/ в ляво. Имат хиляди копчета.

# 389
  • Пловдив
В магазин Деникс в Мол Марково тепе видях много красиви Simple Smile ако искаш утре ще ходя за коледни декорации там и мога да ти ги снимам Wink

Общи условия

Активация на акаунт