Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 016
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,знаете ли къде се продават бутонели ?/не съм много сигурна дали така се наричат/.Това са копчета за ръкавите.Трябва ми нещо много стилно и красиво.

Джулиани в Мол Пловдив.
Има и онлайн.

# 391
Трябват ми прозрачни целофанени пликчета, а възможно ли е да ги купя от някъде?? Ще опаковам сладки.

# 392
  • о`майна лунна нощ е
В магазинчетата за найлонови торбички и опаковки. В уличката зад Четвъртък пазара - срещу товарния вход на Торакс вероятно ще има. По търговиите в подобни магазини -също. И на 6-ти септември, пак на нивото на Четвъртък пазара има такъв.

# 393
В магазинчетата за найлонови торбички и опаковки. В уличката зад Четвъртък пазара - срещу товарния вход на Торакс вероятно ще има. По търговиите в подобни магазини -също. И на 6-ти септември, пак на нивото на Четвъртък пазара има такъв.
В магазина на 6 ти септември със сигурност има, вчера купих, размер 14/18. 200 броя - 4.80 лева.

# 394
  • под тепетата
Има ли магазин Яко в Пловдив? Ходих на посочения адрес в сайта - ул "Скайлер", но не го намерих. Да не би да се е преместил?

# 395
Има ли магазин Яко в Пловдив? Ходих на посочения адрес в сайта - ул "Скайлер", но не го намерих. Да не би да се е преместил?
Поне миналата седмица си беше там... - срещу Халите влизаш в улицата с кафенето, която е задъдена към Главната - подминаваш кафето и като стигнеш края на улицата отляво целият ъгъл е Яко

# 396
  • под тепетата
Да, явно грешката е в мен. Стигнах до кафето  и влезнах в спортния срещу него. Трябвало е да продължа още малко. Благодаря, Drozi! Утре- втори тур !

# 397
Къде приготвят вкусни гироси?

# 398
Какво е гирос?

# 399
  • Пловдив
Гръцки дюнер  Mr. Green

# 400
  • Пловдив
Гирос е гръцки дюнер  Peace За мен най-вкусните гироси са на Пещерско шосе (като идваш от Гладсон веднага след светофара вдясно)  Peace Яла съм от почти всички места в града,там са ми фаворит  Wink Тези,които правят отскоро на Миконоса не ми харесаха изобщо. Тези срещу Мол Пловдив също стават  Peace

# 401
Ето днес и аз научих нещо. Ще ги пробвам при първа възможност.

# 402
  • Пловдив
Момичета златни сте -много благодаря.

# 403
Гироси приготвят и на колелото на ЦГ като се тръгне към В. Априлов.

# 404
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за подложките за бюро. Днес успях да намеря онлайн подложка с миньоните, голяма като тази с картата на света.
Може ли на лични да ми изпратите линк за тази подложка.В Метро и аз ги гледах и се чудих за тази с картата на света.Но така и не купих.
Писах на лични.

Общи условия

Активация на акаунт