Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 998
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, за гиросите  bouquet

# 421
  • Пловдив
Здравейте,
къде продават живи елхи в саксия на по-нормални цени? Преди имаше на пазарчето на Младежка, но сега  - не Sad
Би трябвало пред Горското на "Шести септември" да продават живи елхи в саксии на по-поносими цени, защото са от разсадника им. Не съм видяла обаче дали са ги докарали.

# 422
търся детски часовник на Q&Q  или подобна цена
в нета има доста
но къде в пловдив мога да ги видя
в магазините които съм гледала има по 2-3 модела
В Мараша има закътано, но богато магазинче - те са и часовникари - цените са много добри сравнено с другаде в града. Представители са и на Касио, но имат повече от добър избор на Q&Q - адресът е Свети Наум 15

# 423
Момичета,от днес до неделя вкл.е базара на ДБМ в МОЛ Пловдив -3 етаж до киното .Да ги подкрепим отново!
Благодаря  bouquet

# 424
Благодаря!

# 425
  • Точно където трябва
Здравейте, може ли да ми препоръчате магазин за електроуреди втора употреба, който да предлага прилични неща. Трябва ми фурна и плот за вграждане. Да са по-нови и здрави, макар и по-скъпи.

# 426
  • Пловдив
Имаше магазин за уреди с транспортни дефекти в комплекс Елит в Тракия. Познати си взеха пералня и сушилня и са много доволни. Peace

Ако все пак се решиш на нови, правят добри отстъпки в Техностил /срещу Централни гробища/. Купихме от тях комбиниран уред на цената, на която го открихме в интернет. Отстъпката от тяхната продажна цена беше доста над сто лева.  Peace

# 427
Откъде мога да взема мечето на Кока Кола?

# 428
Откъде мога да взема мечето на Кока Кола?

Аз взех от кварталния ни магазин, но мисля че и от Кауфланд на входа може да се вземе.

# 429
  • Пловдив
От Лекси със сигурност. Мисля, че и от Триумф.

# 430
  • Пловдив
А къде опаковат подаръци? Не знам защо чак сега се сетих да питам  Embarassed..., късно "стоплих", че Галерия-та вече не работи.

# 431
  • Пловдив
Срещу ресторант Чучура, на Отец Паисий Peace

# 432
Здравейте, и аз да питам нещичко. От къде мога да купя пъзел с повечко части на поносима цена, за подарък е на голям фен на големите и сложни пъзели, така че с колкото повече части, толкова по-добре. Ако не се лъжа, май бях гледала в Хеликон  newsm78

# 433
  • Пловдив
Да, в книжарниците гледай. Аз съм си взимала от Booktrading, сега на сайта им има намаление, така че може да ги разгледаш Wink

# 434
Да, в книжарниците гледай. Аз съм си взимала от Booktrading, сега на сайта им има намаление, така че може да ги разгледаш Wink
О, благодаря, сега ще разгледам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт