Не мога да си представя, че някое мое действие/поведение ще предизвика съмнение у мъжа ми, той ще поиска да изясним ситуацията, пък аз ще "скоча":"Аа, сори, навлизаш ми в личното пространство, нямаш право да се съмняваш в нищо и никога!".
Естествено, че когато си "чист", никакъв проблем не е да разсееш съмнението на човек, на когото се предполага, че държиш.
А и така би разбрал с какво точно си предизвикал подобни съмнения.И е добър повод да се изяснят някои "тънкости" от личния и социалния живот на всеки, на които не би трябвало да се обръща кой знае какво внимание.
Ама това всичкото, само ако има добра комуникация във връзката.
Иначе е, "Мижи, да те лАжим!".
[/quote]
Ако се стигне до там да ми иска разпечатка, едва ли ще скоча и няма да дам но след това много добре ще премисля отношенията ни. Мен лично би ме обидило, дори много и там нататък какво доверие да си имаме като той ще ме проверява като ученичка в 4ти клас дали съм си написала домашното.
Не за друго е казано "любовта е сляпа", ако човека до мен поражда някакви съмнения и разклаща съзнанието ми до такава степен, че да си губя времето с ровене. За мен стигне ли се до "къци-къци гони", това е края на отношенията ни.

Защо на някой хора им доставя удоволствие да мачкат другия и да го излагат