Разпечатка на телефона му

• 31 335
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
Ако нямаше нищо, най-нормалното нещо е да няма против, особено след като е дал поводи за съмнение....
Не мога да си представя, че някое мое действие/поведение ще предизвика съмнение у мъжа ми, той ще поиска да изясним ситуацията, пък аз ще "скоча":"Аа, сори, навлизаш ми в личното пространство, нямаш право да се съмняваш в нищо и никога!".
Естествено, че когато си "чист", никакъв проблем не е да разсееш съмнението на човек, на когото се предполага, че държиш.
А и така би разбрал с какво точно си предизвикал подобни съмнения.И е добър повод да се изяснят някои "тънкости" от личния и социалния живот на всеки, на които не би трябвало да се обръща кой знае какво внимание.

Ама това всичкото, само ако има добра комуникация във връзката.
Иначе е, "Мижи, да те лАжим!".

[/quote]

Ако се стигне до там да ми иска разпечатка, едва ли ще скоча и няма да дам но след това много добре ще премисля отношенията ни. Мен лично би ме обидило, дори много и там нататък какво доверие да си имаме като той ще ме проверява като ученичка в 4ти клас дали съм си написала домашното.
 Не за друго е казано "любовта е сляпа", ако човека до мен поражда някакви съмнения и разклаща съзнанието ми до такава степен, че да си губя времето с ровене. За мен стигне ли се до "къци-къци гони", това е края на отношенията ни.

# 31
изобщо няма да дам служебен телефон да бъде преглеждан като си знам ку-куто какви ще ги натвори , днес съм водила 40 разговора на всички ще звънне да ги пита какви са и за какво се борят ли  ooooh!
Ужас...

# 32
  • Варна
То щото на разпечатката с големи букви ще пише "Аз съм номера на любовницата"...

# 33
То щото на разпечатката с големи букви ще пише "Аз съм номера на любовницата"...
Именно ще се звъни наред  Shocked колко мозък трябва да имаш за да се изложиш така  Shocked

# 34
  • София
Мон..., тя е поискала официално. Той е отказал. Дали защото иска да скрие нещо или заради криворазбрано достойнство може само да се гадае.
Но понеже това пряко засяга нейния живот, смятам, че има право да разбере, и щом не става по официалния начин, ще търси друг. Ако наистина няма нищо доверието й ще се възстанови. Ако има, тогава вече ще прецени какво да прави. Но ще е наясно със ситуацията и ще може да си планира живота спрямо реалното положение.

А ако наистина няма нищо, какво правим с неговото доверие? То не е ли точно толкова важно? Още повече е отказал, а тя ще действа зад гърба му. Ще му се извини ли после? А ако той не приеме извинението ѝ?

Точно това си помислих и аз.

# 35
 Crazy
 Това със звъненето на ред ее  Crazy  Не знам трудно ми е да повярвам, че нормален човек би го направил, а аз си мислех, че ще гледа за най-често избирания номер след нея  Mr. Green

# 36
или преди нея  Twisted Evil

# 37
На никого няма да звъни, има номера на мацката, иска да види само дали той й е звънял  Laughing

# 38
  • Варна
Ами тя досега нищо не е направила освен да го предупреди. Оттук нататък той /ако има нещо/ ще си отваря очите и ако е поне малко съобразителен, тя няма как да го излови. Ама работата е отекла вече щом се е стигнало дотук. Както казва един познат "Хайде да не се дебнем, че ще вземем да се хванем".

# 39
Интересно, проблемът не е в това, че му иска разпечатка (а той й я отказва), а че не знае, как да се сдобие с нея.

# 40
Всеки си има глава на раменете, просто винаги при подобни казуси "обръщам" темата да видя как звучи.

"Приятелят ми поиска разпечатка, обидена от недоверието отказах, а след това той се е сдобил с такава след фалшива регистрация при оператора". Същото ли би било отношението - нищо не се е случило, миличка, той просто е  искал да се успокои и да си възстанови доверието  Thinking

# 41
Именно ще се звъни наред  Shocked колко мозък трябва да имаш за да се изложиш така  Shocked
глупости, с любовницата ще се чува регулярно и номерът ще изпъква, вие съвсем ни взехте за мезе всички, как пък няма да се намери модел в една телефонна разпечатка

Иначе, не знам как се прави това, което искаш да направиш, но би ми било интересно да разбера, предполагам ако се понапънеш да помислиш, все ще го измислиш някак. И по темата трябва ли или не не бих коментирала, считам темата за пързалка.

# 42
Скрит текст:
Мон..., тя е поискала официално. Той е отказал. Дали защото иска да скрие нещо или заради криворазбрано достойнство може само да се гадае.
Но понеже това пряко засяга нейния живот, смятам, че има право да разбере, и щом не става по официалния начин, ще търси друг. Ако наистина няма нищо доверието й ще се възстанови. Ако има, тогава вече ще прецени какво да прави. Но ще е наясно със ситуацията и ще може да си планира живота спрямо реалното положение.

А ако наистина няма нищо, какво правим с неговото доверие? То не е ли точно толкова важно? Още повече е отказал, а тя ще действа зад гърба му. Ще му се извини ли после? А ако той не приеме извинението ѝ?

Ако нямаше нищо, най-нормалното нещо е да няма против, особено след като е дал поводи за съмнение....
Не мога да си представя, че някое мое действие/поведение ще предизвика съмнение у мъжа ми, той ще поиска да изясним ситуацията, пък аз ще "скоча":"Аа, сори, навлизаш ми в личното пространство, нямаш право да се съмняваш в нищо и никога!".

Естествено, че когато си "чист", никакъв проблем не е да разсееш съмнението на човек, на когото се предполага, че държиш.
А и така би разбрал с какво точно си предизвикал подобни съмнения.И е добър повод да се изяснят някои "тънкости" от личния и социалния живот на всеки, на които не би трябвало да се обръща кой знае какво внимание.
Ама това всичкото, само ако има добра комуникация във връзката.
Иначе е, "Мижи, да те лАжим!".
да бе ,представи си пък
Скрит текст:
,че на приятеля и му е писнало от разговори и изяснявания ,а тя такива има ежедневно... непрестанно и постоянно от някакви "поводи" в нейната глава ,тя има за какво да се съмнява ... На всеки му писва да дава обяснения колкото и да е "чист" .Има си една граница ,която не трябва да се прекрачва , тя се нарича "лично пространство " . Прекрачването и обижда, защото всеки човек има право на доверие до доказване на противното .
Как аз ще си дам разпечатки от служебния телефон ,при все ,че работя с много хора и ежедневно водя много и различни разговори . Та щом се е стигнало до тук да давам отчет за разговори в служебния ,то утре ще се стигне и до звънене на хора с които съм говорила  #Crazy Защо на някой хора им доставя удоволствие да мачкат другия и да го излагат  Shocked
А мъжа на ревнивата и аз бих го уволнила .Ако е звъннала на важен клиент посред нощите си е пълна излагация на фирмата  #Crazy

Аз нищо не си представям.  
Коментирам дадения казус.
А той е следния:
Тя се е усъмнила в приятеля си.Веднъж.Питала го е, искала е някакво опровержение/доказателство за съмнението си.Той отказва.Тя търси други начини да стигне до истината.
Това е.

А дали тя е ежедневна парноичка, дали той кръшка по 3 пъти на ден, ние няма как да знаем.

# 43
Е объркала съм някоя дума, но е защото пиша от телефона. Зашо трябва да се заяждате?
Няма да ти предоставят информация. Трябва да си отбелязана като лице за контакти. Аз съм лице за контакти във фирмената сметка на мъжа ми и при всяко обаждане ми искат име, отговор на таен въпрос... и това всеки път.

# 44
Ами човек трябва да е наясно, че когато нещо засяга живота му е готов на всичко.
Аз не бих се разсърдила, намирам за детинско криене на доказателство, което ме оневинява.
Но всеки сам преценява  Peace
Колко засяга живота му? Това да не е животозастрашаваща ситуация?

Криене на доказателства? Доказателства за какво? За убийство?

Всеки си има глава на раменете, просто винаги при подобни казуси "обръщам" темата да видя как звучи.

"Приятелят ми поиска разпечатка, обидена от недоверието отказах, а след това той се е сдобил с такава след фалшива регистрация при оператора". Същото ли би било отношението - нищо не се е случило, миличка, той просто е  искал да се успокои и да си възстанови доверието  Thinking
Точно!

Общи условия

Активация на акаунт