Разпечатка на телефона му

• 31 358
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
Дори да вземеш разпечатка какво ще направиш? Ще звъниш на всички набрани номера ли?

# 16
Дори да вземеш разпечатка какво ще направиш? Ще звъниш на всички набрани номера ли?

Веднъж на един мой познат/бос,  беше звъннала една ревнива жена на негов служител в 1часа през нощта....  #Crazy  Пита ла го , това негов номер ли е. Как се казва и от къде познава мъжа и..... #Crazy
Този бос уволни мъжа на ревнивата жена...

Ако имаш основание, че не си изпълнява съпружеските задължения - кажи му какво очакваш от него ...

# 17
  • Варна
Ами то ако целта е да му направи мръсно на младежа и да му създаде проблеми - има и по-лесни начини...

# 18
Здравейте,  имам някои съмнвния относно приятеля ми,  иска ми се да му видя разпечатката но не ми я давс. Мисля да го регистрирам във сайта на виваком, но е в бизнес група и при рвгистрация ми иска клиендски код, дали ако звънна да питам ще ми го дадат, знам булстата на фирмата. Някой има ли идея как става точно?
От няколко години насам разпечатка се праща само на мейл . Във виваонлайн я няма тая информация . Процедурата е следната :
1. Отиваш във офис на виваком и с лична карта удостоверяващ че си собственик на партидата.
2. Заявяваш че искаш да получаваш разпечатката на определен мейл . Желанието ти се оформя на хартиен носител от служителя на вива и ти се подписваш на документа .

# 19
Наистина това е лично пространство и аз съм от хората, които никога не ровят и не дават да се рови в личните вещи, мои, на приятеля и т.н. Но когато един човек му дойде това на ум, за да разбере нещо, това значи че е в пълна безизходица, знае нещо но не може да докаже. Ако е така, по-добре си тръгни, не е хубаво човек влиза в ролята на "Хорейшио", обидно е и не е здравословно за психиката! Но ако пък от скука го правиш и си фантазираш глупости, пак си тръгвай, ясно е че отдавна не обичаш човека, щом си готова безпочвено да посегнеш върху него и личните му вещи с цел вгорчаване и отежняване на отношенията ви.

# 20
В такива случаи обикновено са наясно кой е човекът, имат му и номера, просто искат да проверят има ли реално разговори с него.

Проблемът въобще не е технически, а е точно морален- време да се запитаме защо седим с тоя мъж, той защо седи с нас и така. Следенето на разпечатки не е решение.
Peace

Скрит текст:
Тя: Видях нов контакт "Пешо" в телефона ти, звъннах и ми вдигна жена! Коя е тази и какво правиш с нея?
Той: Тази е ревнивата жена на Пешо, вдигнала да види кой е този нов контакт "Гошо" Twisted Evil

# 21
Здравейте,  имам някои съмнвния относно приятеля ми,  иска ми се да му видя разпечатката но не ми я давс. Мисля да го регистрирам във сайта на виваком, но е в бизнес група и при рвгистрация ми иска клиендски код, дали ако звънна да питам ще ми го дадат, знам булстата на фирмата. Някой има ли идея как става точно?
От няколко години насам разпечатка се праща само на мейл . Във виваонлайн я няма тая информация . Процедурата е следната :
1. Отиваш във офис на виваком и с лична карта удостоверяващ че си собственик на партидата.
2. Заявяваш че искаш да получаваш разпечатката на определен мейл . Желанието ти се оформя на хартиен носител от служителя на вива и ти се подписваш на документа .

Става и по телефона, не е нужно да се ходи до офис.Но е за лични карти...а тя пита за служебен телефон.
Не знам дали процедурата е същата...

# 22
  • Бургас
Лична, лична, но в нея има място за кой ли не, само за най-близкия не  Mr. Green смятам, че всеки човек има право да е наясно с нещата, които го засягат пряко, в случая връзката му.
Личните неща затова са лични, за да няма достъп до тях никой освен този, на който принадлежат  Simple Smile
А човек има право да я наясно, съгласна съм, но не и по този начин. Ако за да си наясно трябва да искаш нечия разпечатка, това не е хубава и истинска връзка. И трябва да мислиш върху други неща, не върху разпечатката  Mr. Green

Жената какво пита, какво отговаряте. Както винаги моралните ви уроци по темите. ooooh!
Морал не бих казала, още по-малко пък уроци  Laughing И да, не е точно по темата и зададения въпрос, но пък за нейно добро имаме право да споделим мнение. А тя пък има правото то да не ѝ харесва  Mr. Green

# 23

Не е ли както на мтел, при регистрация в сайта им, ти излизат детайлизирани фактури за година назад.

В такива случаи обикновено са наясно кой е човекът, имат му и номера, просто искат да проверят има ли реално разговори с него.

Да номера го имам, аз съм убедена че е имало нещо, но той отрича, както се казва до доказване на противно.

А фирмата е тяхна, и са 3 - 4 номера в групата.

# 24
Мон..., тя е поискала официално. Той е отказал. Дали защото иска да скрие нещо или заради криворазбрано достойнство може само да се гадае.
Но понеже това пряко засяга нейния живот, смятам, че има право да разбере, и щом не става по официалния начин, ще търси друг. Ако наистина няма нищо доверието й ще се възстанови. Ако има, тогава вече ще прецени какво да прави. Но ще е наясно със ситуацията и ще може да си планира живота спрямо реалното положение.

# 25
Мон..., тя е поискала официално. Той е отказал. Дали защото иска да скрие нещо или заради криворазбрано достойнство може само да се гадае.
Но понеже това пряко засяга нейния живот, смятам, че има право да разбере, и щом не става по официалния начин, ще търси друг. Ако наистина няма нищо доверието й ще се възстанови. Ако има, тогава вече ще прецени какво да прави. Но ще е наясно със ситуацията и ще може да си планира живота спрямо реалното положение.

А ако наистина няма нищо, какво правим с неговото доверие? То не е ли точно толкова важно? Още повече е отказал, а тя ще действа зад гърба му. Ще му се извини ли после? А ако той не приеме извинението ѝ?

# 26
Ами човек трябва да е наясно, че когато нещо засяга живота му е готов на всичко.
Аз не бих се разсърдила, намирам за детинско криене на доказателство, което ме оневинява.
Но всеки сам преценява  Peace

# 27

А ако наистина няма нищо, какво правим с неговото доверие? То не е ли точно толкова важно? Още повече е отказал, а тя ще действа зад гърба му. Ще му се извини ли после? А ако той не приеме извинението ѝ?

Ако нямаше нищо, най-нормалното нещо е да няма против, особено след като е дал поводи за съмнение....
Не мога да си представя, че някое мое действие/поведение ще предизвика съмнение у мъжа ми, той ще поиска да изясним ситуацията, пък аз ще "скоча":"Аа, сори, навлизаш ми в личното пространство, нямаш право да се съмняваш в нищо и никога!".
Естествено, че когато си "чист", никакъв проблем не е да разсееш съмнението на човек, на когото се предполага, че държиш.
А и така би разбрал с какво точно си предизвикал подобни съмнения.И е добър повод да се изяснят някои "тънкости" от личния и социалния живот на всеки, на които не би трябвало да се обръща кой знае какво внимание.

Ама това всичкото, само ако има добра комуникация във връзката.
Иначе е, "Мижи, да те лАжим!".

# 28
  • София

Веднъж на един мой познат/бос,  беше звъннала една ревнива жена на негов служител в 1часа през нощта....  #Crazy  Пита ла го , това негов номер ли е. Как се казва и от къде познава мъжа и..... #Crazy
Този бос уволни мъжа на ревнивата жена...

Ако имаш основание, че не си изпълнява съпружеските задължения - кажи му какво очакваш от него ...

Сериозно ли е това? Т.е. уволнението. Не, че подкрепям ревнивката, но шефът няма право

# 29

Ако нямаше нищо, най-нормалното нещо е да няма против, особено след като е дал поводи за съмнение....
Не мога да си представя, че някое мое действие/поведение ще предизвика съмнение у мъжа ми, той ще поиска да изясним ситуацията, пък аз ще "скоча":"Аа, сори, навлизаш ми в личното пространство, нямаш право да се съмняваш в нищо и никога!".

Естествено, че когато си "чист", никакъв проблем не е да разсееш съмнението на човек, на когото се предполага, че държиш.
А и така би разбрал с какво точно си предизвикал подобни съмнения.И е добър повод да се изяснят някои "тънкости" от личния и социалния живот на всеки, на които не би трябвало да се обръща кой знае какво внимание.
Ама това всичкото, само ако има добра комуникация във връзката.
Иначе е, "Мижи, да те лАжим!".
да бе ,представи си пък ,че на приятеля и му е писнало от разговори и изяснявания ,а тя такива има ежедневно... непрестанно и постоянно от някакви "поводи" в нейната глава ,тя има за какво да се съмнява ... На всеки му писва да дава обяснения колкото и да е "чист" .Има си една граница ,която не трябва да се прекрачва , тя се нарича "лично пространство " . Прекрачването и обижда, защото всеки човек има право на доверие до доказване на противното .
Как аз ще си дам разпечатки от служебния телефон ,при все ,че работя с много хора и ежедневно водя много и различни разговори . Та щом се е стигнало до тук да давам отчет за разговори в служебния ,то утре ще се стигне и до звънене на хора с които съм говорила  #Crazy Защо на някой хора им доставя удоволствие да мачкат другия и да го излагат  Shocked
А мъжа на ревнивата и аз бих го уволнила .Ако е звъннала на важен клиент посред нощите си е пълна излагация на фирмата  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт