Разпечатка на телефона му

• 31 307
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
Не се рови.И в двата случая е много,много болезнено и не си заслужава.

# 121
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Създаваш профил в смартфона с потр име и парола. В icloude. После даваш локация и място на смартфона. От твоя компютър влизаш в гугъл на сайта на ICLOUDE и там ти излиза "търси тел". Относно вайбър. Инсталирваш вайбър на твоя компютър вкарваш номера на телефона и после ти иска да сканираш кода които вайбър праща.

ICloud може би? Не е ли само за притежателите на Iphone? За ползвателите на смартфони с ОС Андроид има друг сайт ако имат акаунт в Google. И ако знаят потребителското име (имейла) и паролата. Оттам съм ползвала опцията да накарам телефона да ми звъни, когато не мога да го открия вкъщи, а няма никой наоколо да ми се обади.
wild poppy, би ли споделила къде точно активираш функция на GOOGLE акаунта за намиране на телефона. Имам го този проблем и почти всеки ден си издирвам телефона с часове...Малката ме издебва и край! До като не реши тя или не си спомни къде го е сложила телефона ми е в неизвестност...Със смартфон с android съм.

# 122
  • here and now
https://security.google.com/settings/security/find-your-phone
Логваш се с името и паролата, които са ти на Андроид телефона.

# 123
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Благодаря!

# 124
. А ако една жена има съмнение, обикновено има и основание, така че...
Ето това е истината. Щом се е стигнало до търсене на разпечтки...значи има нещо гнило в Дания.. Peace

# 125
Има много начини да разбереш това, което те съмнява. Избери си един и действай. Само гледай да е законен. Laughing
Сега и да те питаме какво ще направиш с информацията, като я получиш, кел файда, защото ако наистина си решена, ще разбереш какво става и оттам, предполагам, реакцията ти няма да е нито хладнокръвна, нито ще ти е хубаво, след като разбереш (дано всичко е в твоята глава).
Но при всички случаи, е по-добре да знаеш, ако те правят на маймуна, за да се събереш и прекратиш неискрени отношения.

Общи условия

Активация на акаунт