Разпечатка на телефона му

• 31 310
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
Crazy
 Това със звъненето на ред ее  Crazy  Не знам трудно ми е да повярвам, че нормален човек би го направил, а аз си мислех, че ще гледа за най-често избирания номер след нея  Mr. Green
На мен ми се случи и тази която ми звънна определено не беше нормална, направо си ме започна с обидите(от най-грозните), след като спокойно обясних, че е сбъркала човека повече не се обади. Crazy

По темата:
Какъв смисъл от разпечатка като си личи какво е положението, ако и' отърва на авторката да стиска очите и да създават семейство.

# 76
Няма да падна толкова ниско, да звъня.

Тамън сте си. Лика-прилика. Той ще задобрява в криенето, ти - в ровенето, приятелите ви ще ви се смеят и ще ви гледат сеира отстрани, чудничко  Peace 

# 77
  • Варна
Госпожице, за какво семейство мислиш с този "мъж"?!? Тя работата издиша отвсякъде, не ти трябва разпечатка. Направи си услуга и не причинявай на детето си подобен "баща".

Звучиш сякаш и двамата сте на под 18 години. То секс в кенефа на дискотеката не беше, криене ли, конспирация с аверчета... Какво още ти трябва за да се светнеш какъв човек е половинката ти? Да се изчука с някоя пред теб?

Не се извинявам за просташкия си изказ.

# 78
  • София
Хора, спокойно, авторката е на 17г, нормално е. Ще порасне, ще ѝдойде акълът в главата, сега морето ѝ е до колене, и за бебчета си мисли.

# 79
  • Варна
Тя като е на 17, айде, простено да й е. Ама онзи до нея май споменаха, че към 30-те бил... Щом не си е седнал на задника досега, тя на какво се надява?

# 80
Хора, спокойно, авторката е на 17г, нормално е. Ще порасне, ще ѝдойде акълът в главата, сега морето ѝ е до колене, и за бебчета си мисли.

Опитах да бъде доста краткс, ама явно не ми се получи. В тоалетната  е станало нещо, незнам какво. С тази жена даже мога да я нарека. И вечерта  той и тя си хвърляха погледи. Затова той при връщане от тоалетната каза на неговия приятел трай си. А на гости като бяхме на други приятели(семейство),  моя при тръгване попита мъжа да кажа или не, и още много други неща, които ме навеждат на тази мисъл. А преди няколко месеца имахме и проблеми в леглото. Не исксше да ги пипам,  да спи с мен, нищо. Постоянно беше изнервен. Да кажа пе чак не му ставаше. Не мисля че е нормално на мъж нс близо 30 да се случва. И никога до сега не се е случвало,  при връзка 5 години.

Авторката няма как да е на 17, защото ако е, значи се е загаджила на 12...
Което обаче би обяснило правописа и неумението да се изразява  Thinking

# 81
  • Варна
Имаш предвид, че може да е от един определен етнос ли? Те май само там се почват на 12. Ама не, тогава момъкът нямаше да е бизнесмен със служебен телефон, нямаше да е ерген на 30 години, а досега щяха да имат поне 3 чавета.

# 82
  • София

Опитах да бъде доста краткс, ама явно не ми се получи. В тоалетната  е станало нещо, незнам какво. С тази жена даже мога да я нарека. И вечерта  той и тя си хвърляха погледи. Затова той при връщане от тоалетната каза на неговия приятел трай си. А на гости като бяхме на други приятели(семейство),  моя при тръгване попита мъжа да кажа или не, и още много други неща, които ме навеждат на тази мисъл. А преди няколко месеца имахме и проблеми в леглото. Не исксше да ги пипам,  да спи с мен, нищо. Постоянно беше изнервен. Да кажа пе чак не му ставаше. Не мисля че е нормално на мъж нс близо 30 да се случва. И никога до сега не се е случвало,  при връзка 5 години.

Авторката няма как да е на 17, защото ако е, значи се е загаджила на 12...
Което обаче би обяснило правописа и неумението да се изразява  Thinking

Именно.
30годишна жена се държи като на 17. Е! Какво да кажа.

# 83
Имаш предвид, че може да е от един определен етнос ли? Те май само там се почват на 12. Ама не, тогава момъкът нямаше да е бизнесмен със служебен телефон, нямаше да е ерген на 30 години, а досега щяха да имат поне 3 чавета.

Нищо не искам да кажа. Просто се опитвам да си представя що за начин на живот трябва да има човек, който на 30 се подбъзиква по тоалетните на заведенията, по коридорите на приятелски сбирки, и моли почти приятелите си да го "скатават"...
Да не говорим, че е имало и период, в който "не искаше да ги пипам" (каквото и да значи това  Laughing ) - на мен това ясно ми говори или за друга връзка, или за венерическо заболяване.

# 84
Аз не разбрах нищо :
1. той в тоалетната с някаква и с приятеля си ? - приятеля за какво му е бил???
2. Питал приятеля си "да кажа ли"? - Значи ,той няма акъл да знае кога и какво да говори ,а пита приятеля си ???
3. Мислиш за бебе с човек който не иска да го докосваш???
Стигам до следните заключения :
1.Не е луд ,който яде зелника ....
2.В някаква заблуда си ,че приятеля ти е супер плейбой и всяка е готова да си свали гащите като го види  Shocked

# 85
  • София
Аз не разбрах нищо :
1. той в тоалетната с някаква и с приятеля си ? - приятеля за какво му е бил???
Скрит текст:
2. Питал приятеля си "да кажа ли"? - Значи ,той няма акъл да знае кога и какво да говори ,а пита приятеля си ???
3. Мислиш за бебе с човек който не иска да го докосваш???
Стигам до следните заключения :
1.Не е луд ,който яде зелника ....
2.В някаква заблуда си ,че приятеля ти е супер плейбой и всяка е готова да си свали гащите като го види  Shocked
Хрумват ми една-две идеи  Smile

# 86
Стига де! Кое нормално момиче на 17 мисли за "бебчета"? На 17 е нормално да мисли как да се развива, да получи добро образование, да инвестира в бъдещето си, а не как да пере миризливите чорапи на мъжа си и насраните гащи на бебето.

# 87

2.В някаква заблуда си ,че приятеля ти е супер плейбой и всяка е готова да си свали гащите като го види  Shocked

И аз имам някакви такива подозрения.  Laughing
Освен това и младежът явно си я знае каква ревнивка е и нарочно я дразни. Отделно, че и тя се филмира непрекъснато с подслушани фрази, които може да са съвсем безобидни, но да си ги тълкува погрешно.
Направо си го представям – 30-годишен обигран сваляч как се допитва до приятелите си дали да признае на гаджето си, че му кръшка. И то в нейно присъствие.  Joy
Що ли се мъчат взаимно, това се чудя.

# 88
  • Варна
Ооо, може и нарочно да го прави. Сто на сто не му връзват толкова мацки колкото му се ще ама що да не пуска разни недомлъвки пред гаджето, че тя да се пука от ревност и да го боготвори, мислейки си какъв "мъж" си е хванала. И това с благословията на аверчетата, с които явно са на един акъл и на тях само това им дай, да гледат сеир и да въртят интрижки на нейн гръб.

# 89
Абе, каквато и да е конфигурацията, горко им на децата, ако се родят в това семейство. Confused

Общи условия

Активация на акаунт