Разпечатка на телефона му

• 31 327
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хора, спокойно, авторката е на 17г, нормално е. Ще порасне, ще ѝдойде акълът в главата, сега морето ѝ е до колене, и за бебчета си мисли.
Стига де! Кое нормално момиче на 17 мисли за "бебчета"? На 17 е нормално да мисли как да се развива, да получи добро образование, да инвестира в бъдещето си, а не как да пере миризливите чорапи на мъжа си и насраните гащи на бебето.

Да, така е. Може би не се изразих добре. Мисълта ми е, че едно 17-годишно дете няма реална представа за родителството и си мисли, че всичко е песен и че всеки става за баща, стига да има трета главичка, за да го направи

# 91
 ooooh!
 Около мен има няколко примера за "натриване на носа" и след това натриване, мацката пак си остава със същия глупак но тогава е с вирнат нос, виждаш ли по-горе съм от него. Тези сцени са грозни и не са присъщи само на 20 годишните а имам колега на 45год., които най-нагло така се гаври с жена си и тя все рови, рови и накрая си вирва носа защото е натрила неговия и той най-подигравателно казва по неин адрес " нека се мисли за по-велика"  #Crazy
 Стига бе, момиче, събирай си багажа и се махай, има далеч по-умни, красиви, отговорни мъже!!! Не си причинявай това, обезличаваш се, не си губи времето, ЧЕСТНО!!! Просто си нямаш на идея колко пропускаш занимавайки се с тези глупости.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 92
Хора, спокойно, авторката е на 17г, нормално е. Ще порасне, ще ѝдойде акълът в главата, сега морето ѝ е до колене, и за бебчета си мисли.
Стига де! Кое нормално момиче на 17 мисли за "бебчета"? На 17 е нормално да мисли как да се развива, да получи добро образование, да инвестира в бъдещето си, а не как да пере миризливите чорапи на мъжа си и насраните гащи на бебето.

Да, така е. Може би не се изразих добре. Мисълта ми е, че едно 17-годишно дете няма реална представа за родителството и си мисли, че всичко е песен и че всеки става за баща, стига да има трета главичка, за да го направи
Дами, няма как да е на 17 - авторката пише, че връзката ѝ е от пет години. Не виждам защо обсъждаме седемнадесетгодишните, след като тук очевидно възрастта е доста по-различна.

ОК. Приемам тогава, че не авторката, а само акълът ѝ е на 17. Месеца.

Така да  Laughing

# 93
ОК. Приемам тогава, че не авторката, а само акълът ѝ е на 17. Месеца.

# 94
  • София
Ама аз нали това написах. Че първият ми пост беше ирония - 30годишна жена говори, държи и пише, все едно е на 17г

# 95
Авторке, като ти прочетох другите мнения се замислих, че е много по-вероятно приятелят ти просто да е шмръкнал нещо в тоалетната, от колкото да ти е изневерил с девойката. Та докато се чудиш как да изкараш разпечатка се замисли и как да му направиш един тест за наркотици Laughing

# 96
Какъв модел и марка му е тел. Ако е смартфон мога да ти кажа как без да разбере можеш да виждаш във всеки момент къде се намира. Ако има вайбър можеш да виждаш с кого си пише

# 97
Той се занася в нейно присъствие с други по кенефите на кръчмите, аверите му го прикриват (уж), а тя се кани да му ражда деца?     newsm78
Има ли наистина толкова глупави жени, които да вярват/очакват, че подобен мъж може да се промени?И да стане верен, мил, любящ съпруг и баща?!

Блажени са вярващите...!

# 98
Той се занася в нейно присъствие с други по кенефите на кръчмите, аверите му го прикриват (уж), а тя се кани да му ражда деца?     newsm78
Има ли наистина толкова глупави жени, които да вярват/очакват, че подобен мъж може да се промени?И да стане верен, мил, любящ съпруг и баща?!

Блажени са вярващите...!

Как да няма?! Остави тази тема. Момичето тук още не се е набълбукало тотално.
Колко теми са излизали в раздела на отчаяни жени, чиито мъже са пълни идиоти, ама те решили да си родят дете, за да им се "заздрави връзката"... ooooh!

# 99
Какъв модел и марка му е тел. Ако е смартфон мога да ти кажа как без да разбере можеш да виждаш във всеки момент къде се намира. Ако има вайбър можеш да виждаш с кого си пише
Всеки ден се смеем с една такава, жалка гледка.

# 100
Той се занася в нейно присъствие с други по кенефите на кръчмите

А дали е така наистина, или всичко е само в нейната глава? Ревността е страшна болест.

# 101
Той се занася в нейно присъствие с други по кенефите на кръчмите

А дали е така наистина, или всичко е само в нейната глава? Ревността е страшна болест.
А има ли значение дали той е кръшкач, или тя е параноичка?
Струва ли си цял живот такъв живот?!

# 102
Ами, за нас с теб не си струва, ама за нея – явно да. Щом се кани и дете да му ражда...

# 103
Аз не разбрах нищо :
1. той в тоалетната с някаква и с приятеля си ? - приятеля за какво му е бил???
Скрит текст:
2. Питал приятеля си "да кажа ли"? - Значи ,той няма акъл да знае кога и какво да говори ,а пита приятеля си ???
3. Мислиш за бебе с човек който не иска да го докосваш???
Стигам до следните заключения :
1.Не е луд ,който яде зелника ....
2.В някаква заблуда си ,че приятеля ти е супер плейбой и всяка е готова да си свали гащите като го види  Shocked
Хрумват ми една-две идеи  Smile
мдам - а казването /'Да кажа ли?'/е за същото / подобно/ ама с авторката
я кажете как, че искам да сложа на синчето Wink Няма шега, познат така си следеше 12-13 годишната дъщеря къде митка, ама тогава не ме интересуваше, моят беше малък. Може и на лични Wink

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 14:38 от Анонимен

# 104

[/quot

Еми пита момичето. Защо пък да не й кажа? Може да я улесним така. И все пак най-лесно е да й кажем "Зарежи го". Може и да не е чак толкова лош. Ама аз имам проблем с тая работа-все се опитвам да търся доброто у хората.

Общи условия

Активация на акаунт