Разпечатка на телефона му

• 31 340
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
Този ми прилича на някакво надуто комплексарче, което показва пред приятелите си как врътка жените. Наистина нямаш нужда от разпечатка.

# 61
Опитах да бъде доста краткс, ама явно не ми се получи. В тоалетната  е станало нещо, незнам какво. С тази жена даже мога да я нарека. И вечерта  той и тя си хвърляха погледи. Затова той при връщане от тоалетната каза на неговия приятел трай си. А на гости като бяхме на други приятели(семейство),  моя при тръгване попита мъжа да кажа или не, и още много други неща, които ме навеждат на тази мисъл. А преди няколко месеца имахме и проблеми в леглото. Не исксше да ги пипам,  да спи с мен, нищо. Постоянно беше изнервен. Да кажа пе чак не му ставаше. Не мисля че е нормално на мъж нс близо 30 да се случва. И никога до сега не се е случвало,  при връзка 5 години.

# 62
Пак ти казвам - тръгвай си.
Няма какво да получиш в тая връзка. Поне не и положително.
Рядко в темите съм толкова категорична. Но с такъв мъж не можеш да градиш бъдеще. Какво дете ще гледаш в такава ситуация?! Помисли си дали наистина имаш нужда от разпечатката. Или ти иневерява, или се държи като пълен кретен и к***ар. Такъв баща ли искаш на детето си?

# 63
Първо мислех, че сме обули кънките.
Принципните си разсъждения написах, предвид конкретиката - и аз като другите - и без разпечатка ще минеш, унижението е достатъчно.

# 64
Рядко в темите съм толкова категорична. Но с такъв мъж не можеш да градиш бъдеще. Какво дете ще гледаш в такава ситуация?! Помисли си дали наистина имаш нужда от разпечатката. Или ти иневерява, или се държи като пълен кретен и к***ар. Такъв баща ли искаш на детето си?

Някак си искам  първо да му натрия носа и тогава, и да  слезе малко от облаците нс които се е качил

# 65
Ако е само за натриване, кажи му, че си видяла разпечатката и вече си наясно с всичко.
В крайна сметка не е нужно наистина да я виждаш Laughing

# 66

Някак си искам  първо да му натрия носа и тогава, и да  слезе малко от облаците нс които се е качил

Няма да му натриеш носа. Ще излезеш параноичката, която му се е ровила из разпечатките.
Разбирам ти желанието да го свалиш на земята. Повярвай ми, след време сам ще съжалява. И да се хване с друга, пак ще има моменти да те търси. Тогава можеш най-гадно да му натриеш носа с това, че си продължила напред. И с мен, и с мои познати момичета в подобна ситуация се случи. След няколко месеца почваха смс-и от нищото и тук - таме. И като му клъцнеш крилцата, че нямаш време за него, сам разбира че е вече нищо за теб. От това по-голям удар по егото не можеш да му нанесеш.

# 67
Колко засяга живота му?...
Ако не е гледала думите, а реалността, едва ли плановете й щяха да са същите.
С една дума - засяга я пряко. Защото част от решенията, които взимаме като двойка имат дългосрочни последици.
Вече писах, но ще повторя. Реалността не се свежда до циркове пред оператора, за да шпионирам нечии разпечатки. Много повече общо с реалността има опитът ми с този човек, умението да извличам информация от действията му, от разговорите с него, от наблюденията върху него.

# 68
Ше дам малко примери,да не ме изкарвате параноичка. Излизаме на диско,  той отива до wc с негов приятел, на масата има оше две, след кратък разговор между тях едната казва отивай, връщат се момчетата и моя приятел казва на другия "трай си". Няма да кажа вечерта какви погледи имаше. А преди време съм чувала изрази от сорта "аз съм предопредил" при условие че не става дума за мен. Когато го натисках няколко дена да каже, което не стана. Една вечеф бяхме на гости и при тръгване пита приятеля си да кажа или не. Естествено тихо, но когато е сравнително тихо в стаята се чува.
И да мислим за бебе и съвместен живот заедно. Може би и затова така се нахъсах. А той няма да каже нищо, докато не му се докаже, че сигурно и тогава ще каже не е вярно.
Написаното по-горе дава достатъчно информация, че гаджето ти е кръгъл олигофрен. Не ти трябва разпечатка за това.

И ти мислиш за съвместен живот и дете с подобен идиот? ooooh!

# 69
  • София

Няма да му натриеш носа. Ще излезеш параноичката, която му се е ровила из разпечатките.
Разбирам ти желанието да го свалиш на земята. Повярвай ми, след време сам ще съжалява. И да се хване с друга, пак ще има моменти да те търси. Тогава можеш най-гадно да му натриеш носа с това, че си продължила напред. И с мен, и с мои познати момичета в подобна ситуация се случи. След няколко месеца почваха смс-и от нищото и тук - таме. И като му клъцнеш крилцата, че нямаш време за него, сам разбира че е вече нищо за теб. От това по-голям удар по егото не можеш да му нанесеш.

Мдаааа

# 70
  • София
Госпожице, това, което искаш да направиш е грубо навлизане в личното пространство на друг човек, бил той и приятеля ти. Той е отделна личност и ти права над него нямаш. Опитай да се поставиш от другата страна, представи си, че той иска това да направи спрямо теб и се запитай как би се почувствала. Имаш съмнения, познаваш човека си, сигурно има защо. Лошото е, че вече си го предупредила. Той си знае, че го дебнеш. Оттук нататък и да се добереш до някаква информация вероятно всички  евентуални "следи" ще са заметени. За това, което искаш да направиш ти трябва повече мозък и далеч повече финес. Не си избрала правилния начин, ако все пак си решила да продължаваш. Замисли се обаче, че в момента най-вероятно скапваш връзката си с човека, на който държиш.
Е, тя също е отделна личност и няма договорка с него да я мами, нали?
При това, го е предупредила, нещо което не всяка би направила- така му дава възможност да реши какво иска от връзката им.
Ако замете всички следи, значи е осъзнал кое е ценно за него.
Ако не го направи- пак е добре за нея.
Ще е наясно с нещата.
Що се отнася до мозъка- има го авторката, но има и почтеност, което вече рядко се среща.

# 71
Що се отнася до мозъка- има го авторката, но има и почтеност, което вече рядко се среща.
Явно не си прочела последните ѝ постове. На бас, ще си ревизираш мнението.

# 72
  • София
Ох, права си!
Няма оправия.........

# 73
 Twisted Evil Twisted EvilСлучка от петък преди обед.Обажда ми се жена по тел. и ми казва ,че П е в голяма беда и да му се обадя.Започвам да си мисля за познат с това име, сещам се за момче,мой съсед и съученик от първи до седми клас.Не сме се чували от години.Питам за  фамилията и разбирам,че е същият приятел. Нямам му тел.,видях.че във фейса не е влизал от месеци и звъня на жената, за да ми даде телефона му. Обаждам се на приятелчето и той ми казва....тВа е моята приятелка, много е ревнива и се обажда на женските имена от указателя на телефона ми ( аз знаех,че има жена и син) бил се развел....та си мисля, да не е същата госпожица и авторката на темата, за П---л
.................

# 74
Twisted Evil Twisted EvilСлучка от петък преди обед.Обажда ми се жена по тел. и ми казва ,че П е в голяма беда и да му се обадя.Започвам да си мисля за познат с това име, сещам се за момче,мой съсед и съученик от първи до седми клас.Не сме се чували от години.Питам за  фамилията и разбирам,че е същият приятел. Нямам му тел.,видях.че във фейса не е влизал от месеци и звъня на жената, за да ми даде телефона му. Обаждам се на приятелчето и той ми казва....тВа е моята приятелка, много е ревнива и се обажда на женските имена от указателя на телефона ми ( аз знаех,че има жена и син) бил се развел....та си мисля, да не е същата госпожица и авторката на темата, за П---л
.................
Хахах не съм. Няма да падна толкова ниско, да звъня. Първо моя е умен и няма да я запише със женско име. А в днешно време ако някой номер ги съмнителен, освен разпечатката,  виждаш номера добавяш в контакти и ти излиза на вайбър. В днешно време много рядко са хората без вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт