Разпечатка на телефона му

• 31 309
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Създаваш профил в смартфона с потр име и парола. В icloude. После даваш локация и място на смартфона. От твоя компютър влизаш в гугъл на сайта на ICLOUDE и там ти излиза "търси тел". Относно вайбър. Инсталирваш вайбър на твоя компютър вкарваш номера на телефона и после ти иска да сканираш кода които вайбър праща.

# 106
Май много се разписах. До авторката. Сега няма да повярваш нито на мен нито на никоя но от опит ти казвам че няма да стигнеш до никъде с тези проверки ми само ще си изтровиш нервите. И аз се съмнявах ама при мене е перманентно. Аз нямав доверие и на себе си.Аз намирам всичко което искам-разпечатки и т.н но не е необходимо като цяло нищо не открих,ни жена ни лъжа.Дори сега като върна лентата се чудя защо съм го направила въобще ама еи на... сега го обичам повече от всякога и той мен също,явно и двамата се успокоихме просто настройка на характерите. Всичко в тоя живот да знаеш е доверие и диалог. Няма ли ги просто кажи "сбогом" и това е

# 107
  • Варна
Чара8608, ама за да направи всичко това й е нужен телефона му, нали? Поне за вайбъра със сигурност, защото трябва да сканира кода с НЕГОВИЯ телефон за да може да задейства вайбъра на компа. А тя ако имаше достъп до телефона, можеше и да не търси разпечатка. Едва ли онзи й го дава ей така.

Аз също си намирам всичко сама, не предупреждавам, а търся начин. Преди години го направих, и досега съжалявам, защото нещата, които открих ще ми държат влага до живот. Успях да загърбя всичко, но ми струваше адски много. Вече не следя, не си струва времето, нервите и усилията. Пъдарин отказвам да ставам. Ако човекът е решил да се дъни, той ще го направи и без да го проверявам. Накрая всичко лъсва наяве.Така че авторката наистина хубаво да си помисли дали е готова да открие неща, които не са приятни. Ако има такива де. Ама както описва човека и ситуациите сигурно има.

# 108

Аз също си намирам всичко сама, не предупреждавам, а търся начин. Преди години го направих, и досега съжалявам, защото нещата, които открих ще ми държат влага до живот. Успях да загърбя всичко, но ми струваше адски много. Вече не следя, не си струва времето, нервите и усилията. Пъдарин отказвам да ставам. Ако човекът е решил да се дъни, той ще го направи и без да го проверявам. Накрая всичко лъсва наяве.Така че авторката наистина хубаво да си помисли дали е готова да открие неща, които не са приятни. Ако има такива де. Ама както описва човека и ситуациите сигурно има.

Точно, ако има нещо за разбиране, рано или късно го разбираш. Принципно трудно се доверявам но доверя ли се, ми наивна ставам... Но ако  някои съвсем малко ми даде повод да се съмнявам в него, за мен няма нужда се продължава особено ако имаш планове с този човек. Такъв човек трябва да ти дава спокойствие а не "как да му взема разпечатката от мобилния оператор?". Има неща, които трябва да знаеш и има неща, които е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ЗНАЕШ. Особено както ти каза, че "ще ти държат влага цял живот".

# 109
Точно от такъв човек избягах като дявол от тамян. Ужас! Това да се ровиш из личните му разговори, да се ровиш из кореспонденцията му е отвратително и дори да няма нищо, сама го тласкаш да го направи, та поне да има що да ровиш. Явно си решила да прекратиш тази връзка  и си търсиш начин причината да е в него, та да излезнеш чиста от ситуацията.   

# 110
Аз и да не съм изневерила пак ще ми е неприятно да ми се искат разпечатка.
Случвало ми се е да ми се иска парола за личната поща и фейс. Естествено отказах. И естествено ме обвиниха в изневяра.  Joy

# 111
Създаваш профил в смартфона с потр име и парола. В icloude. После даваш локация и място на смартфона. От твоя компютър влизаш в гугъл на сайта на ICLOUDE и там ти излиза "търси тел". Относно вайбър. Инсталирваш вайбър на твоя компютър вкарваш номера на телефона и после ти иска да сканираш кода които вайбър праща.

ICloud може би? Не е ли само за притежателите на Iphone? За ползвателите на смартфони с ОС Андроид има друг сайт ако имат акаунт в Google. И ако знаят потребителското име (имейла) и паролата. Оттам съм ползвала опцията да накарам телефона да ми звъни, когато не мога да го открия вкъщи, а няма никой наоколо да ми се обади.

# 112
Жената какво пита, какво отговаряте. Както винаги моралните ви уроци по темите. ooooh!

Ако пита как да отрови любимия пак ли по темата да отговаряме  ooooh!

Към авторката - виж ревността е отвратително чувство. Не губи време да дебнеш, а се оттърви от ревността си - научи се да изживяваш всеки миг и да не ти пука какво незнаеш /ВИНАГИ има нещо, което незнаеш/

# 113
Просто са си лика прилика. На колко години сте? на мен ми звучи като на около 15-16. натискане в тоалетната, погледи, следене ooooh! Само не правете бебе, че не ми се мисли.

Уиш, сигурна ли си, че не сме роднини? Направо все едно се чета себе си  Peace.

# 114
  • Варна
Не разбирам жените, които се стремят на 100% да контролират мъжете си. Толкова загуба на време, усилия и нерви. При това положение и господ да е тоя мъж пак няма да покрие критериите. А всичкото това време може толкова пълноценно да се използва по далеч по-приятни начини.

# 115
Не разбирам жените, които се стремят на 100% да контролират мъжете си. Толкова загуба на време, усилия и нерви. При това положение и господ да е тоя мъж пак няма да покрие критериите. А всичкото това време може толкова пълноценно да се използва по далеч по-приятни начини.

Хай, и аз не ги разбирам, ама в случая не е жена, а девойка, която си мисли, че има сериозна връзка  ooooh!. Дано да и дойде акъла и да се заеме с нещо по-добро от кариера в разузнаването.

# 116
Просто са си лика прилика.
Мдам, приказката за гърнето и похлупака не е случайна.
Даун,
Скрит текст:
със сигурност ти си добрата ми сестра, която чака кака Уишмастърова на другия край на земята с ледени коктейли или розе, плюс няколко сърфиста, закопчани с белезници. Laughing

# 117
Просто са си лика прилика.
Мдам, приказката за гърнето и похлупака не е случайна.
Даун,
Скрит текст:
със сигурност ти си добрата ми сестра, която чака кака Уишмастърова на другия край на земята с ледени коктейли или розе, плюс няколко сърфиста, закопчани с белезници. Laughing

Стига бе, няма да ги закопчавам. Ще им трошим ребрата в океана  Mr. Green

# 118
# 119
  • София /Абсурдистан
Преди да започнеш да търсиш, помисли си какво ще направиш, когато го откриеш. Ако не можеш да му имаш доверие, за какво ти е сериозна връзка с него. А ако една жена има съмнение, обикновено има и основание, така че...

Общи условия

Активация на акаунт