Разпечатка на телефона му

• 31 331
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
Ами човек трябва да е наясно, че когато нещо засяга живота му е готов на всичко.
Аз не бих се разсърдила, намирам за детинско криене на доказателство, което ме оневинява.
Но всеки сам преценява  Peace
Колко засяга живота му? Това да не е животозастрашаваща ситуация?

Криене на доказателства? Доказателства за какво? За убийство?
Ако "излезем" от конкретния пример, а разсъждаваме по принцип, да, аз бих искала яснота.
Ако по някакви причини се появят съмнения за верността му, бих искала да съм наясно, за да мога да реагирам своевременно и да си съставя план за живота си по-нататък.
А не той да ми отрича и да ме изкарва луда, а после да ми сервира "Напускам те!" и да се озова в небрано лозе.
Теорията "Любовта е сляпа" никога не е била добър съветник.

# 46
Тц, тц, тц... Много сложни времена настанаха, значи. То ровене из телефони, то разпечатки, то разбиване на пароли...
Едно време беше лесно – седнете на масата, хапнете, пийнете, пак пийнете (най-вече той), говорите си за разни неща, няколко небрежни въпроса в точен момент и... Всичко сам си изпява. Ти само слушаш внимателно.
После чакаш сгоден момент и го подхващаш. А той се чуди откъде знаеш. И колко знаеш. И се паникьосва. А ти пердашиш с тежката артилерия и правиш лъжите му на пух и прах.
Трудно живеят днес младите, мдам. Не четат класиците, не четат... А трябва!  Naughty

Свалям шапка на поста ти.

# 47
  • Варна
Остави ти класиците. Не си правят труда да мислят младите. Ако си понапъне малко мозъка ще намери начин да го спипа и без прословутата разпечатка.

# 48

Ако по някакви причини се появят съмнения за верността му, бих искала да съм наясно, за да мога да реагирам своевременно и да си съставя план за живота си по-нататък.
А не той да ми отрича и да ме изкарва луда, а после да ми сервира "Напускам те!" и да се озова в небрано лозе.

Това е разумен аргумент, но не за да ровиш в нечия разпечатка и да правиш циркове пред оператора. Със сигурност познаваш човека до себе си и можеш да разгадаеш промените в поведението му, без да прибягваш до циркови номера.

# 49
Колко засяга живота му?...
Повечето двойки планират деца, общи инвестиции, кредити и подобни.
Не са малко случаите, в които се прави бебе, защото тя е наивна и вярва на думи, уважавайки личното му пространство. И в един прекрасен ден господинът просто тръгва и си отива в личното пространство, където го чака друга. Жената остава да се оправя с бебето в корема.
Ако не е гледала думите, а реалността, едва ли плановете й щяха да са същите.
С една дума - засяга я пряко. Защото част от решенията, които взимаме като двойка имат дългосрочни последици.

# 50
Прочетено във ФБ току-що:
" - Имал ли си преживявания, близки до смъртта?
- Да, един път, когато приятелката ми взе телефона... "

# 51
Аз пък се чудя откога разговорите по телефона се считат за изневяра?
Дори да докопа разпечатката и да разбере, че младежът Х е говорил с момата Y, какво доказва това? Може само това да са правили – да са си говорили. Особено ако имат и служебни отношения.
Виж, срещите и сексът помежду им вече отвсякъде си е изневяра. Ама това от разпечатки как ще се разбере?

# 52
Не останах с впечатления да имат служебни отношения.
За разпечатката, ако има разговори с часове и често-често, работата е ясна.

# 53
Ше дам малко примери,да не ме изкарвате параноичка. Излизаме на диско,  той отива до wc с негов приятел, на масата има оше две, след кратък разговор между тях едната казва отивай, връщат се момчетата и моя приятел казва на другия "трай си". Няма да кажа вечерта какви погледи имаше. А преди време съм чувала изрази от сорта "аз съм предопредил" при условие че не става дума за мен. Когато го натисках няколко дена да каже, което не стана. Една вечеф бяхме на гости и при тръгване пита приятеля си да кажа или не. Естествено тихо, но когато е сравнително тихо в стаята се чува.
И да мислим за бебе и съвместен живот заедно. Може би и затова така се нахъсах. А той няма да каже нищо, докато не му се докаже, че сигурно и тогава ще каже не е вярно.

# 54
Той е излизал доста често сам по дискотеки, и дори и да не е този номер,  ще се види вдчерно време на кого е звънял или писал. А щом не е моя номер е ясно. Имам все пак и номерата на приятелите му. И да подчертая, не ползва интернет. Няма фб и вайбър и тем подобни. Личния телефон е и служебен.

# 55
  • София
Ше дам малко примери,да не ме изкарвате параноичка. Излизаме на диско,  той отива до wc с негов приятел, на масата има оше две, след кратък разговор между тях едната казва отивай, връщат се момчетата и моя приятел казва на другия "трай си". Няма да кажа вечерта какви погледи имаше. А преди време съм чувала изрази от сорта "аз съм предопредил" при условие че не става дума за мен. Когато го натисках няколко дена да каже, което не стана. Една вечеф бяхме на гости и при тръгване пита приятеля си да кажа или не. Естествено тихо, но когато е сравнително тихо в стаята се чува.
И да мислим за бебе и съвместен живот заедно. Може би и затова така се нахъсах. А той няма да каже нищо, докато не му се докаже, че сигурно и тогава ще каже не е вярно.
ooooh!

# 56
  • София

ooooh! Thinking ooooh! Thinking ooooh! Thinking ooooh! ooooh! ooooh!

# 57
И аз нищо е разбрах  hahaha

# 58
Аз пък се чудя откога разговорите по телефона се считат за изневяра?
Дори да докопа разпечатката и да разбере, че младежът Х е говорил с момата Y, какво доказва това? ...
Човечето го каза някъде по-напред. За да се стигне до там, тя вече има някаква идея коя е другата жена, какво става и т.н. и телефона е само проверка. А не насляпо, и както казахте примера по-напред, да звъни наред, това е незряло и инфантилно наистина. И може да се случи само в момент на ярост или от някой с психични отклонения. Е, и такъв познавам, та и това е възможно, да, имала съм такъв случай, но човекът беше патологичен ревнивец, а случаят не е задължително да е такъв, съгласете се. Няма какво да гадаем точно тя каква е, пък гаджето какво е и т.н. Въпросът е, че тя иска яснота, а той не дава разпечатката. Е кой невинен ще постъпи така? Аз и мъжа ми си гледаме заедно разпечатките, принципно. Ясно, тук е служебна карта, случаят е друг, но все пак, ако в скандал той ми каже - подозирам, я си дай разпечатката, веднага ще му я метна в лицето, за да му начукам канчето. Това е нормалната реакция на всеки невинен, ще бъде с победоносен израз на лицето и с думите "Ти си луд".

# 59
Не ти трябва разпечатка.
Бягай с 200.
То е ясно, че не му е чиста работата. И да не изневерява сега, ми звучи точно на типа, който би го направил. Шикалкавене, подмятания... Не си го причинявай. Утре ще се озовеш с дете и ще се чудиш как си се забъркала в тая ситуация.
Намери си някой, дето не шикалкави.  Confused

Скрит текст:
С бившия ми бяхме далеч от мисълта за деца. То и връзката ни не беше кой знае колко сериозна - две години събирания и разделяния. Затварях си тъпо очите като теб сега. Питам го нещо, той отрича. Обаче аз чувам някакви неща, подмятания. Сега си се чудя на малоумния акъл защо съм си го причинявала. Недей да продължаваш, наистина. Има къде, къде по-свестни мъже на тоя свят.

Общи условия

Активация на акаунт