ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 229
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
Така е, просто на пръв поглед изглеждаше най-слаба и затова я избра  Peace

# 631
Изобщо не съм изненадана от изказването на Финци, очаквах го, даже закъсня  Peace
И аз се изненадах от избора за втори дуелист, исках Финци да е на дуел и Стоян да го победи, но той пък взе, че избра Краси. А може да победи Финци, не знам защо не избра него. Peace

Това изказване съм го пропуснала, въпреки че го гледах на запис

Може ли с две думи да разкажете?

# 632
В началото бях за Финци, но показа една друга страна. Хем уж усмихнат, майтапчия, с всички приятел, но в същото време се оказа пресметлив и коварен. Много ми е забавен, да. Но не искам да спечели. Твърдо съм за Стоян, но не, защото има нужда, а защото си е заслужил буквално с пот, кръв и работа мястото на финала. Много се надявам да е финалист и да спечели. Втв фб също го подкрепят много. Исках и Мара на финал, ама...

# 633
Защо "ама", silveto_? От останалите жени и аз клоня към Мара. Само нея харесвам. Не забелязвате ли как мааалко понапълня, спря да слага тази дебела очна линия и... заприлича на човек. Нещо в последните епизоди гледам, като че сама си отрязала бретончето, но ще и простя.  Mr. Green
Силвето с тази тип "американска" фалшива усмивка не ме печели, Макето - няма да я коментирам. Sick За мама Галя писах по назад - защо не ми допада. И остана - Марчето!

# 634
Скрит текст:
Нали имаше спойлер в темата, че Марчето отпада от Макето. Дано не е вярно, но досега всички спойлери бяха верни.

# 635
Айде моля ви се, Финци все едно е седял и гледал  Naughty Naughty Naughty Точно той и Стоян работиха най-много.

# 636
  • София
Ами не знам, не го приемам като мързелив. Няма недоволство сред другите фермери.По скоро от продукцията целенасочено му изграждат образ на купонджия.Не, че не е такъв. Но само с ядене и пиене не се успява, а той дава заявка на успял млад мъж. Струва ми се, че в реалния живот май бачка здраво, колко пъти ще прави купони до зори? И колко от приятелите му ще стоят на тези купони до зори? Всички са в трудова възраст вероятно. Манипулацийка на продукцията ми се струва образа на бохема. Подсилени черти от характера, както се казва.
Но успява човека да си създаде уютна обстановка по свой вкус, признавам му го. Joy
Изгледай му визитката пак - казва, че се е върнал в България заради нощния живот тук. И че трябва да намали ежедневните партита.  Laughing
За мързела не отричам, че сигурно има и манипулация от продукцията, но хиляди пъти са го давали как стои покрай работещите, пускайки лафове.
Абе няма как да го харесам, това е.  Laughing

Още колко дуела остават до края?  newsm78
Не съм броила, но на финала трябва да останат трима.  Peace

# 637
Финци е доста хлъзгав, двуличен и неистински. Направи ми лошо впечатление още, когато Ася каза, че го чувства като баща и му споделяла много лични неща, а след това на дуела й, той седна на другата страна. Като го питаха защо - само мънкане.

Много обигран е и с това успява да скрие фалшивата си "доброта". Стоян е простоват, но поне е истински.

# 638
За мързела не отричам, че сигурно има и манипулация от продукцията, но хиляди пъти са го давали как стои покрай работещите, пускайки лафове.
Абе няма как да го харесам, това е.  Laughing
Хей, не те карам да го харесваш Peace Аз се разочаровах от него покрай Динко , схващанията за живота в малките селища и т.н.
Но човека е остроумен( затова му дават лафовете), не търпи конфликти и добрия тон в сезона се дължи и на него, работи си , добър организатор е. Имам спомен,че в началото на формата , преди да започнат избирането на фермери им трябваше организатор и посочиха него, защото бил "меринджей".  Joy И се справи.
Забелязахте ли неловкото оправдание на Андрей за вкарването на Динко и истериите около него? Получил много запитвания какво прави тоя във формата. Оправда се, че в живота има и Динковци.
Аз обаче, успешно избягвам чалга и Динковци от десетилетие. А той го натресе в селскостопански формат Joy
Явно И§А са ги засегнали критиките във ФБ и статии като " Динко ТВ или за медийния наци(онали)зъм" #2gunfire
Ще подкрепям Краси, макар да знам, че е обречен. Няма мускулите и масата на Стойо.
Успех Красииииииииииииии

# 639
Аз подкрепям умерено всички, но откакто си тръгна Деси загубих интерес и гледам епизодите без особена тръпка, даже вчера само слушах. Стоян и Финци наистина са най-работливите и почти съм сигурна, че един от двамата ще е победител. Предпочитам Стоян - колкото и да не го харесвах в началото, свикнах вече с него и ми стои някак по-сериозен, целенасочен и оформен като образ, докато за Финци съм с резерви от самото начало...нещо мазничко и пресметливичко се прокрадва в добродушно-веселяшкото му отношение към другите. Съзнавам, че неговото поведение и това на Нико основно поддържат приятелската атмосфера между фермерите, но и двамата не можаха да ми станат любимци, за Нико ми е трудно да кажа защо. Мама Галя също е работлива, но твърде постна като присъствие и позиция в групата - не я ща за победител. За действията на Юлиана и Краси нищо лошо не мога да кажа, но интуицията ми всеки път бибипка предупредително когато са в кадър - сигурно улавя някакви невербални и несимпатични сигнали от тяхна страна. Силвия я харесвах и тя е мъжко момиче, но така и не можах да и простя онази игра по време на дуела и пълното невежество, което изля от екрана. Tired Мара я искам финалистка и дори бих и стискала палци за победа, но знам, че няма да стане -
Скрит текст:
спойлерите не излъгаха нито един път досега. Sad
Та, надявам се все пак да е Стоян.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 16:36 от Mesmunda

# 640
  • София
Е, само се шегувам.  Hug
Аз се разочаровах от него още като обясняваше на Тодор същите тези схващания, че всеки може да си осигури добър стандарт на живот в България, стига да му се работи.  Confused
Че е остроумен и веселяк никой не го оспорва. Затова казах, че повече щяхме да го оценим ако беше в ББ.

Цитат
Имам спомен,че в началото на формата , преди да започнат избирането на фермери им трябваше организатор и посочиха него, защото бил "меринджей".  35 И се справи.
Справи се, защото в този сезон всички са съвестни и работят. Затова и Деси, и Дий се справиха като фермери също.  Laughing

И аз ще подкрепям Краси, хем знам, че е кауза пердута. Изобщо не ми се иска да отпадне, въпреки че и Стоян  искам да остане на финала.  

# 641
  • Ню Йорк
Финци е доста хлъзгав, двуличен и неистински. Направи ми лошо впечатление още, когато Ася каза, че го чувства като баща и му споделяла много лични неща, а след това на дуела й, той седна на другата страна. Като го питаха защо - само мънкане.

Много обигран е и с това успява да скрие фалшивата си "доброта". Стоян е простоват, но поне е истински.

Финци е кофти човек. Дори само като се сетиш, че е зарязал жена си и децата си заради някакво увлечение. Всичко е поза при него, супер фалшив.

# 642

Финци е кофти човек. Дори само като се сетиш, че е зарязал жена си и децата си заради някакво увлечение. Всичко е поза при него, супер фалшив.
Подкрепям. Бай Ганьо ми е. Тарикат, ама на дребно.

# 643
Тук трябва да напиша "Аз нали ви казах!" за Финци, но все едно не съм го написала! Mr. Green

Дам, silveto_  и аз като един виден участник в спойлерите този го бях забравила...  doh

# 644
Според мен е напълно нормално (особено, ако не харесваш даден човек, в случая Финци не харесва Стоян, т.е. Стоян май никой не го харесва вътре) в един момент да изпушиш и да се "изложиш" по някой въпрос. Някои го правят в началото, други по към края, според обстоятелствата и на кого кога ще му прелее канчето. Не оправдавам Серафим, от самото начало имам леко смесени чувства към него. Но и Стоян имаше своите "моменти" покрай Михо.

Общи условия

Активация на акаунт