ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 195
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А какво палят, пропуснах?  newsm78
Надпис Фермата.

Мерси.  Peace

# 676
Стоян е терминатор Hug. Ако друг спечели предаването накрая за мен ще е супер нелепо Peace

# 677
  • От Луната
Много съм доволна... сега кой ли ще е фермер? Силвия не е била... но няма да понеса цяла седмица с нейния тон. Финци може би?

# 678
  • София
...
Прощавай, че не съм на твоето мнение. Това съм видяла, така съм го усетила, така съм го определила
...

То не е просто мнение, а обида - да наречеш някого "мижитурка"   Naughty

Taка мисли, не виждам проблем. Същия схемаджия като Митко миналата година...

Как така го определяш като схемаджия, при условие че играе сам? Митко правеше схеми с другите, а Стоян с кого ги прави? Или за теб схема е да кажеш, че играеш за парите и не да дишаш чист въздух и ядеш полезни храни, както лъжат другите?
Да не го казвам аз? Той сам си го каза. Бил казал на Финци че ще викне него, за да може Финци да каже на Краси, че били дружки и Краси да не се подготвял за дуела. "Такава му била стратегията"  Mr. Green
Да беше помислил, че на финала Краси не му е конкуренция от мъжете, а Финци.  Sunglasses

# 679
  • София
Много съм доволна... сега кой ли ще е фермер? Силвия не е била... но няма да понеса цяла седмица с нейния тон. Финци може би?

Тъкмо и аз това щях да питам, понеже не ги следя през седмицата много, много и не знам кой с кого е по-близък. Краси на 24 г ли е, мислех,че е по към 30-те.  Rolling Eyes

# 680
  • Ню Йорк
Страхотен е Стоян, дано спечели.

# 681
Доволна съм Simple Smile Краси също се представи много добре, браво и на него.
Стоян да се готви пак за дуел другата седмица. Интересно кого ще избере за фермер - аз залагам на Финци.

# 682
  • Вестерос
Стоян избра Краси, за да го бие, може би срещу Финци Стоян мисли, че няма да може да го бие и затова така избра.

Мъчно ще ми е, исках да е от финалистите. Според мен ще избере Финци и той ще направи ратай Мара и знаем там дуела

Скрит текст:
Мара, Юла и Юла бие Мара.

# 683
И аз предполагам, че Финци ще е фермер.
Може и да е майката, тя също не е била  Laughing

# 684
  • София
Смятам, че Стоян трябва да е на финал с Финци, защото го заслужава, но въпреки това не го харесвам на 100%. Да, трудолюбив е, може много, но е и доста простоват и му е трудно да общува. Според мен това е една от причините да е аутсайдерът в групата.
Краси се представи удивително достойноу не го очаквах.  Grinning Стоян, вместо да отчете, че едно слабичко и нетренирано момче загуби от него една игра с 12 секунди и друга само с минута разлика, веднага побърза да каже, че искал всички да видят колко слаб бил Краси.  Rolling Eyes А в края на дуела изведнъж Краси стана много достоен съперник.  Laughing

# 685
Смятам, че Стоян трябва да е на финал с Финци, защото го заслужава, но въпреки това не го харесвам на 100%. Да, трудолюбив е, може много, но е и доста простоват и му е трудно да общува. Според мен това е една от причините да е аутсайдерът в групата.
Краси се представи удивително достойноу не го очаквах.  Grinning Стоян, вместо да отчете, че едно слабичко и нетренирано момче загуби от него една игра с 12 секунди и друга само с минута разлика, веднага побърза да каже, че искал всички да видят колко слаб бил Краси.  Rolling Eyes А в края на дуела изведнъж Краси стана много достоен съперник.  Laughing
Е тези игри обикновенно се играят за няколко минути, минута и половина разлика хич не е малко, а Краси дори да беше спечелил онази игра с 12 секундната разлика пак щеше да падне и нямаше да има пета игра. Стоян го отвя с 10 на 0 точки, баш слабичко си се представи Краси Rolling Eyes

# 686
  • София
Аз не казвам, че Краси е нямало да падне, а че Стоян трябваше да си даде сметка, че той - ежедневно трениращият мъж изгуби игра с 12 секунди от нетренирано момче, чиято игра също е за уважение.  Peace

# 687
Аз не казвам, че Краси е нямало да падне, а че Стоян трябваше да си даде сметка, че той - ежедневно трениращият мъж изгуби игра с 12 секунди от нетренирано момче, чиято игра също е за уважение.  Peace
Ти май не си гледала защото Стоян не загуби нито една игра и за нищо не трябва да си дава сметка #Crazy Отиде и го победи 4 от 4, другото са празни приказки.

# 688
  • София
Щом казваш.  Laughing

# 689
  • София
Стоян се представи много добре, очаквах да е слаб на брадвате, нали заради пръстите няма точна ръка. Но дори и там се представи много добре.

Не очаквах такава реакция от Нико, дразнеха се миналата седмица на Михо като правеше така, а сега не е проблем.

Проблемът с Финци и Нико е, че когато човек се заявява като положителен и над нещата, трябва да изкара в този образ до края(колкото и да е трудно), защото това е причината да са спечелили симпатиите. В противен случай разочароват много хора в неправилния момент. Не, че Стоян не е имал избухвания, просто при него бяха още от началото и хората успяха да го харесат въпреки тях, имаха време да свикнат с характера му и предполагам, че това ще му донесе победата.

Общи условия

Активация на акаунт