Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
И аз като Контеса, някак не ми е весело с такива пожелания, направо изпадам в паника  hahaha Не съм от мераклиите за още една бременност

# 661
  • На север
Mariat, едната му леля ни пита и аз казах, че искам покривка, която не пропуска вода. Не знам дали си виждала такава. Когато разсипеш нещо течно върху нея стои на капки и може да се обере с нещо без да се цапа. Simple Smile Много е практична. Тя пък поиска меко одеалце и кърпи за банята и това им взехме, а на племенниците му взехме дрешки пак по нейна препоръка. Аз много искам машина за сок ама никой друг не ме пита, а и мислех, че са скъпи, но днес видях, че има и по-евтини. Обаче де да знам да не кажат, че искам нещо скъпо. Тук си правят много евтини подаръци понеже те си имат всичко. Нормалното е около 40-60 лв за подарък, а заплатите им са по 6000 лв. А бе не са от най-щедрите... За децата е още по-зле. На тях дори по-малки подаръци дават, но аз не мога така. За мен децата трябва да получат по-големи подаръци от възрастните. С моят сме се карали на тая тема. Беше купил веднъж ваучер на племенника си за рожденния му ден на стойност от 40 лв. Не че нещо ама толкова струва тарелка бутчета в магазина.  Shocked Миналата година брат му и приятелката му подариха на моя уред за бургери за 20 лв., който разбира се си остана неизползван. Не знам аз съм по-щедра и винаги се старая подаръка да подхожда на човека, а не просто нещо да убия номера. Айде, че се разписах пак. Rolling Eyes

# 662
Ред ще мине и мерака да се съобразяваш с хората и да избираш подаръци.идва време в което вече ти писва да те правят на будала.Ти даваш,а получаваш нищо. Wink Аз бях така е вече спрях да правя подаръци и аз мога да бъда като другите. Laughing
А за бебета,млади се стягайте се  ,много е гадно да си сам.Казвам го от личен опит.
Ма ко сега се свиква по-лесно дворно коте да е вътре-студено е вън и е зима,та има доста бездомничета и обяви в нета.Аз все пак се надявам да се похвалиш за Нова година ,че имате подаръче и сте намерили своето коте. Heart Eyes А моите не си ги давам вече.
Хайде казвам ви лека и до утре.

# 663
Добра вечер!!!
Аз с менютата съм готова, ама дано най-накрая вляза в ритъм, че и да ги приготвя  Joy
За Бъдни вечер боб на фурна, лозови сърми и мноооого салати. За Коледа пълнена патица в/у кисело зеле.
Днес правих едно тирамису за подарък и ванилени кравайчета за у дома. Иначе вечерята ни я донесоха - пица  hahaha
Накрая и аз приключих с опаковането на подаръците и с картичките за разнасяне. От утре мм влиза в ролята на Дядо Коледа и ще тръгне да ги раздава, че аз вече получих доста...
За подаръците - абсолютно съм на мнение, че скъпите подаръци са безумие - аз като искам нещо качествено и скъпо предпочитам да си го избера, а не кой както го разбира да ми тупне скъп подарък, който трябва да харесам заради цената.... Аз имам претенции към вещите си и мразя да получавам/купувам от задължение. За децата по същия начин - имат си родители, за мен покупките са и възпитателни, да не говорим, че накрая има кашони с играчки само отворени от любопитство...
Перфектния Коледен подарък за мен е луксозни бонбони/в крайна сметка всеки ги обича, не струват много, ама не се храним ежедневно с тях/ и картичка с пожелания!!! За децата вземам ваучери за телефоните - да си свалят каквато музика искат, шоколад и картичка!
Това лудо пазаруване на подаръци просто не ми харесва - накрая се започват връщания, размени, продажби, или направо в боклука.... Ако някой има нужда от нещо, а няма възможност - с радост ще го купя/дам пари безвъзмездно, но в никакъв случай няма да чакам Коледа, че да правя изхвърленки. В крайна сметка смисъла на Коледа е да дадеш на тези които нямат - надявам се поне на това да съм научила детето ми. Тази година посетихме малко благотворителни места, но живот и здраве - догодина повече.
Мими свиквай с формите - такива форми от по найси листа ще има да попълваш докато завърши училище - в началото на всяка година и за всяко мероприятие hahaha Незнам какви легенди се носят за тукашните градини, но децата ходят с удоволствие и не боледуват, а в крайна сметка май това е важното...
Ред попиках се с твоята принцеса - ама тя е женска  Hug Моя главоч седя засрамен само първата вечер/той и упойка имаше де/ и след това изобщо не му пукаше за фунията.
Плами стискам палци за продажбата /ветеринаря във Виница не може ли да помогне?/Предполагам го познаваш - съвета ми е да се допиташ до него/ако не си го направила вече де/ Hug
Хубаво се разсеях с вас, ама пак леглото ме зове...
Спокойна нощ  Hug

# 664
Добро утро!

# 665
  • Germany
Бонболина, благодаря за картичката  bouquet
Хубав ден на всички!

# 666
  • при късмета
Добро утро!
В  крайна сметка смисъла на Коледа е да дадеш на тези които нямат - надявам се поне на това да съм научила детето ми. Тази година посетихме малко благотворителни места, но живот и здраве - догодина повече.
Точно това вчера ми обясняваше шефа, докато се прибирахме. Как имало хора, на които не им пукало за тези, които нямат и той като пораснел, само с благотворителност щял да се занимава. Една жена в трамвая, където се водеше разговора, много му се радваше.
Ама това не му пречи да си иска подаръците, де  hahaha

Чакам мъжа ми да се върне от лекар, че нещо го боли глава четвърти ден, а не се разболява, да видим от какво е. Обикновенно при него така започват вирусите, ама този път нещо нее така та личната го прати на невролог.
Строявам се и да готвя, че трябва да изляза на обяд за малко и после да ходя за шефа.
Хубав ден на всички  Hug

# 667
Добър ден и от мен.
Ех как хубаво го е написала Калинка....
Ма ко аз като един шеф да дам акъл-нека тмм види и очите + налягането им.Да поиска от невролога ако не се окаже че е някакъв шип или претоварване.Ти с тоя ремонт и изисквания го умори. Wink Laughing Дано се разбере,че да си прекарате страхотно празниците.
Аз също имам излизане,ама първо да опаковам един пакет и дано не завали,че е облачно вън.Водата спря ,имам поне сготвено,ама ми трябва за миене.Този път не успях да си напълня. Confused

# 668
Привет!
Отидох снощи - наду ми се главата, отвикнала съм от такава шумотевица  Crazy ММ и децата са се справили...някак. Телефонът ми се прецака. И още един куп глупости. Уф  Crazy
П.П. Абсолютно подкрепям мнението за подаръците на Лейдибърд  Peace
П.П. 2. Извинете за смотания пост  Tired

# 669
  • при късмета
Невроложката вече го е пратила на очен, ама той заминал на работа  ooooh! Вероятно е от това, защото му се налага и да заварява в работата и освен осветяването, въпреки маската, се отразява всякак на очите. Иначе диоптъра му е абсолютната нула, перфектно зрение, но той в случая няма значение.
Имаме очен, сега ще звъня да видя кога ще го вземе
Вио, важното е, че си се разнообразила, ще започне и да ти харесва шумотевицата от време на време

# 670
  • гр.Варна
Привет!
Отидох снощи - наду ми се главата, отвикнала съм от такава шумотевица  Crazy ММ и децата са се справили...някак. Телефонът ми се прецака. И още един куп глупости. Уф  Crazy
П.П. Абсолютно подкрепям мнението за подаръците на Лейдибърд  Peace
П.П. 2. Извинете за смотания пост  Tired
Joy Оф милата.Простено ти е. Hug
Калинче говорено е не само с ветеринаря на Виница ,ами със всички които са в този спорт.Коня го познават, знаят ,че има възможности и е добър,но в тези времена няма кой да затвори едни пари които изобщо не са малко./ освен нас любителите на силни усещания./ bowuu Laughing Най-гадното е ,че поне в България този спорт не носи никаква финансова възвращаемост за собствениците на коне..Първо, второ,трето място - няма никакво значение. Най-много е получавала 150лв. за две първи места при положение, че разходите за едно състезание особено в друг град са много повече и се поемат от състезателя. Всичкото трепане е за слава и имидж на клуба.Щерката точно затова е решила като отиде в Австрия да продължи да спортува и да се състезава там.Другите държави гледат на този спорт с голямо уважение за разлика от тук.Ако знаете на какви гадости се нагледахме и наслушахме толкова години от конкуренти и уж съотборници.Злоба,завист и ................
Спирам ,че се ядосвам пак.
Ма ко може наистина да са очите.

# 671
Добър денннннн! Днес ми е слънчево и усмихнато от сутринта!
Плами напълно те разбирам  Hug Цецо ми е приятел и знам неговата страст към конете, както и на още няколко човека от тази компания, но за съжаление/а дали?/ част от тях вече не живеят в Бг.
Вио да тренираш по банкети, че от сега съм си планувала запиване с тебе  hahaha
Малеее - колкото ми е зле, толкова все си мисля с кого банкет да си спретна  Joy
Ма ко аз като дърта баба - довечера като се прибере тм, докато си почива ей тъй му сложи един картоф разрязан на две в/у двете очи - да постой десетина минути. Нещо като разкрасителна маска  Joy
Писе май често ви спират водата  Hug Тая година се скатаваш и не показваш Коледни творения  Naughty
Вчера като пазарувах за тортата, една голяма цяла риба ама така ми намигна..., че тутакси беше зачистена и разфасована от момчето и сега ме чака да я мариновам  Joy Та за довечера съм уредена - котлети сьомга, сметаново-гъбен сос и съм спретнала един любим десерт бишкоти, кисело мляко и лимон  bowuu пък за утре ще има и рибена чорбица...

# 672
Ех ,момичета   така ме трогнахте. Heart Eyes Днес си имам цели две картички в кутията -от Мони и Калинка,предишната седмица от Ма ко.
Калинче  не плета тази година коледни неща и за това не показвам.Довършвам си одеялата,ама тия дни нещо ме е налегнал мързел.
А ти си мечтай за банкети,все някога ще стане.И аз както стоя и не мога да заспя вечер си мисля какво да ремонтираме и какво да направим.Кое ще стане,кое не ама мечтая.Нали казват мечтите са безплатни. Laughing
Ма ко ами хубаво заварява ама има толкова овлажняващи капки за очи.
Вио идват празниците поръчай нов телефон. Wink А за тмм ще се справи,няма къде да ходи-все пак и той е родител. Naughty
Плами дано намерите на кой да го продадете коня .А за състезанията -така е в бг само за слава се играе.... Confused
Аз си свърших задачите,водата дойде този път бързо и сега чакам да ме заберат и да купя баклава.Както почна работа мм, май ще се налага да се уча на ново в тия задръствания по града да карам и аз. ooooh!

# 673
  • Великобритания
Аз пък днес се събудих много крива , не знам що
уж се наспах , ама ми се иска да се изпокарам с целия свят
ММ горкия се върна от работа и набързо легна и заспа за 2 минути , че да отърве скандала
детето и то горкото ръфа бисквитки и си разхвърля играчките от кашона , ама без да ме закача
почвам да ровя из Амазон  и Ибей да си харесам и купя нещо , че да ми мине
такова ми е лекарството ххахах

# 674
И аз си имам картика от Мони, ехеййй! Party Утре ще оправям багаж, а ме мързи. Мда...

Вио - важното е, че са се оправили, макар и някакси. Не пропускай друг път такива мероприятия, както си отвикнала, така и пак ще свикнеш.  Wink

Ма ко - и мен ме е боляло глава, заради очи. По-точно, заради пропуснат астигнатизъм от лекаря.

Плами - а дали не може да продадете коня извън БГ?  newsm78

Мимито - много е добро лекарството ти, мдааа.  Laughing

Отивам да се опитвам да оправям багаж.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт