Писе, на дядо Мраз съм поръчала корекомски яйца и тоблерон

Калинче, права си, но аз и скъп телефон искам, и хубава екипировка за тренировки на открито, и лост да ми направи в градината, и.... още много, много неща... ако може за вчера
Ред,

И гостите ще отлагам, че са с деца.
Цели 4 пъти му капаха капки и тези зеници не щат и не щат да се разширят. Видяха се в чудо с него. Поразшириха се поне да го прегледат. Абсолютния перфект поне са му очите, според докторката. Зрението като диоптер също, освен налягане, кръвоносни съдове, ретина зеници и всичко. Даже първо каза, че с абсолютно сигурност няма тумор в мозъка, невролозите за това били изпращали на очен, направо ме втрещи. 
Стана много сладко. После ходихме до брат му да занесем подаръците им понеже няма да са с нас утре и им сервирахме снимката. Много се зарадваха. Те имат малко момиченце на годинка и тъкмо ще си има другарче. Като се прибрахме почнах да разтребвам и в една от торбите намерих две карти за безплатен круиз подарък от тук до Киел (Германия) и обратно, всяка за максимум 4 души, т.е. за 8 души
От кога си мечтая да спечеля такава карта ако знаете... И така уморена и изцедена сега седнах да ви пиша. Гроги съм...
Лека от мен.
стига чети този интернет
Това, че си правила нещо на 11-ти не означава, че не си забременяла на 15-ти примерно - все пак тези сперматозоиди имат да пътуват, да се чудят, че чак на финала един да свърши работа
Добре че докторите четат дебелите книги, а не форумите
С кеф и здраве да си използвате картата!