Травма на кокалчетата на ръката

• 3 736
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, искам мнение за нещо...в изблик на гняв ударих стената с юмрук...и то не веднъж удрях докато не се уморих...та сега кокалчетата са ми адски подути имат някоя друга драсктина но това което ме притеснява е чд кокалчето под средния пръст скърца когато го движа..сякаш има постоянно триене и се усеща и е адски дразнещо, също ръката ми е цялата синя..почти до китката отгоре.
Не ме притеснява толкова болката, колкото това скърцане при движение на пръстта.  Мога да си свивам и разгъвам пръстите.  Мина ден от случката и утре ще ходя да ми направят снимка. Според вас това скърцане ще мине ли?

# 1
  • София
Много вероятно си си почупила ръката. Колко точно - ще каже хирургът.

# 2
  • Sofia
Защо чак утре на снимка? Иди днес. Фрактурата е спешно състояние, особено ако е разместена, а на това място е много вероятно да е разместена.

# 3
Днес вече не знам къде мога да отида за снимка, защото е доста късно. Не мисля че има нещо размесетено...на пръв поглед всичко изглежда добре тоест не се забелязва изместване на костичката към кокалчетата, просто са подути и има сравнително силна болка. Не искам да преувеличавам и да ходя в спешното заради това. Примципно знам че ако беше счупено или разместено нещо болката ще е непоносима.

# 4
  • Sofia
Не е задължително. Когато детето ми си счупи ръката не беше подуто и го болеше слабо.
В кой град си?

# 5
Не е задължително да е непоносима, отиди до спешното по-добре.

# 6
От пловдив съм.

# 7
  • Sofia
Е, със сигурност има спешно в Пловдив. Иди днес според мен.

# 8
  • София
Изместването на кост на ръката може да бъде не само настрани. На ръката има толкова много кости и така могат да се счупят, че ти е бедна фантазията.
И мен лятото ме убеждаваха приятели "разбирачи", че не съм си счупила пръста на крака. Бях го счупила и то спираловидно!
След като си направила една глупост, не продължавай със следващата, моля.

Общи условия

Активация на акаунт