Първите снежинки захвърчаха и Юнчето с ръчичка ни помаха - тема 3

• 32 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, ей това е голям корем
http://www.prikachi.com/images.php?images/740/8965740i.jpg

Вчера питах АГ-то за връзката между пулса и пола. Каза,че няма такава и зависи от това с какво се е хранила майката и колко се е движила преди меренето.
Пу-пу да не са ти уроки 😉И моето коремче прилича на твоето Simple Smile назад пише, но на теб първа или втора бременност ти е?

# 376
Ехаа,RED_iff добро коремче си имаш.Имаше ли си и преди корем или си е нова придобивка?И аз имам ,но една идея с по-малък размер от твоя ,но на мен си ми остана корем от предната бременност и сега не мога да преценя дали има увеличение или си е същия ,но се подува от ядене .

# 377
  • София
ЗАТ малко неприятно тогава,но в петък ще те видят нали?

Сиска,ти в коя г.с си?

Катеричок,и мен ми е голямо коремчето от първата бременност,но определено си е и по-голямо в сравнение от преди.

С такова вълнение очаквам прегледа утре.Какво вълнение ме е обзело  Crazy
Аз така не съм се вълнувала с първата си бременност  Rolling Eyes

# 378
  • Grozni, Russia

Да в петък задължително , нямам търпение вече твърде мн време мина откакто чакам Simple Smile а иначе стомаха почна да ме отпуска леко дано е било моментно и ношпата да е помогнала Simple Smile

# 379
  • София
Значи ще стискаме палци ,а в петък ще разкажеш как е минало Simple Smile

# 380
  • София
Ох, аз отивам на преглед и вече тръпна! Сутринта ходих да дам кръв за БХС, излезнали са резултатите, но нищо не ми говорят. Стискайте палци и на мен  Hug После ще пиша как е минало.

# 381

Сиска,ти в коя г.с си?

Катеричок,и мен ми е голямо коремчето от първата бременност,но определено си е и по-голямо в сравнение от преди.

С такова вълнение очаквам прегледа утре.Какво вълнение ме е обзело  Crazy
Аз така не съм се вълнувала с първата си бременност  Rolling Eyes
Аз от утре съм в 13 г.с., т.е. 12+6 дни. Втора бременност.
Да ти кажа честно, че и при мен има разлика в емоциите спрямо първата бременност. Не,че тогава не съм се радвала -напротив, но сега съм по-осъзната, повече се замислям за всичко, повече се пазя, а да не говорим, че тогава изобщо нямах симптоми на бременна с изключение на растящия ми корем😄

# 382
  • София
Сиска,това е много хубаво Simple Smile
Тинтити Минтири стискаме палчета  Kissing Heart

И аз така се чувствам сега, повече мисля,повече се притеснявам.Аз с първата бременност нямах никакви оплаквания.Не ми е ставало лошо,с миризмите нямах проблем...
Като казах миризми,момичета при мен не се търпи  Cry Относно миризмите съм станала като хрътка,всичко усещам и от това ми става още по лошо  Sick

# 383
  • София
Ехааа, колко много сте изписали днес! С тези темпове другата седмица пак ще сме за нова тема Simple Smile

Стаси, ти май си ми съседка Simple Smile Но за доктор по ЗК не мога да ти дам препоръки, аз и с предната бременност не се записах, и с тази нямам намерение, макар че плащам осигуровки и имам право. Дано си намериш.

За коремите - ми и моя си е голям. С бъдещата кака пак рано ми пролича, а хем за първи път беше, а сега пък - съвсем. На работа май никаква тайна не е, една колежка даже дойде и ме попита дали съм бременна.

Тинтири-Минтири, стискам палци всичко да е наред, както и на всички останали, които чакат резултати.

Аз другата седмица 2 пъти съм на преглед - веднъж да се запиша при докторката, която ще ме следи оттук нататък и веднъж на ФМ. Нямам търпение Simple Smile Ако мога всяка седмица ще го гледам бебето - ей така, за кеф, но знам, че реално няма нужда, така че колкото  - толкова.

На мен ужасно много ми се спи днес. Уж рано си лягам, снощи пак така, но днес ми е едно сънливооо... Сега си направих едно не много силно кафе, барем живна, че след 2 часа трябва да си тръгна от работа и кола да карам, редно е да съм будна  Joy

# 384
И на мен по цял ден ми се спи, точно както го описа и при теб !  Flutter А относно прегледите, аз съм не другата, а по-другата седмица иначе и аз бих си го гледала всяка седмица ако можех.  #Crazy Joy
Ехааа, колко много сте изписали днес! С тези темпове другата седмица пак ще сме за нова тема Simple Smile

Стаси, ти май си ми съседка Simple Smile Но за доктор по ЗК не мога да ти дам препоръки, аз и с предната бременност не се записах, и с тази нямам намерение, макар че плащам осигуровки и имам право. Дано си намериш.

За коремите - ми и моя си е голям. С бъдещата кака пак рано ми пролича, а хем за първи път беше, а сега пък - съвсем. На работа май никаква тайна не е, една колежка даже дойде и ме попита дали съм бременна.

Тинтири-Минтири, стискам палци всичко да е наред, както и на всички останали, които чакат резултати.

Аз другата седмица 2 пъти съм на преглед - веднъж да се запиша при докторката, която ще ме следи оттук нататък и веднъж на ФМ. Нямам търпение Simple Smile Ако мога всяка седмица ще го гледам бебето - ей така, за кеф, но знам, че реално няма нужда, така че колкото  - толкова.

На мен ужасно много ми се спи днес. Уж рано си лягам, снощи пак така, но днес ми е едно сънливооо... Сега си направих едно не много силно кафе, барем живна, че след 2 часа трябва да си тръгна от работа и кола да карам, редно е да съм будна  Joy

# 385

Desert^girl можеш да си го гледаш,как да не можеш.Сигурно имаш в предвид ,че от Надежда са ти казали,че няма часове при твоя доктор за ЖК?Аз какво направих днес(по нататък ще ти разкажа последствията):
На 1.12 съм на ФМ.Моя док ми каза още миналата седмица,че тъй-като съм новичка (в малки седмици)от администрацията няма да ми дадът ранен час,за това да избързам да запазя.Съответно той позна,дадоха ми час за 27.12.Да де ама аз съм свикнала да се виждам с бебче всяка седмица,не държа да е всяка за напред,но поне на 2 с. веднъж(още повече с мойте усложнения).Влезнах в сайта им и видях ,че моя док има свободни часове ,за нормална гинекология през месеца.Звъннах и по тел. питах ги дали,ако си запазя час,ще има проблем за доктора,казаха,че практиката на тези кабинети,не е следене на бременни,но пък ако толкова искам да си запазя.В крайна-сметка  си плащам,не крада.А и аз съм си го навила на пръста,дори да ми бяха отказали,щях да намеря друг доктор.Така се сдобих с ча за 13.12  Simple Smile

# 386
  • София
Cathy  супер значи си имам комшийка с моя месец, ще ги разхождаме заедно из парка  живи и здрави  Grinning

Аз искам и по ЗК защото след като имам право  искам да го използвам,но с оглед на факта,че не успявам да намеря лекар (без толкова НЕГАТИВНИ мнения за него в интернет) ,който да ме следи по ЗК едва ли ще ми се получи.
Следя се на частно при лекарката следила ме и с предишната ми бременност.Жалко,че тя не успя да ме изроди тогава 2012 г. защото напусна болницата и нямаше договор с болницата  да води раждане(сега има)  Grinning
Днес съм на кола маска и ще е повече от забавно  Joy аз съм доста "богата " откъм окосмяване и след като хормоните забушуваха из тялото ми е повече от весело  #Crazy Вие как се справяте с тази толкова не болезнена процедура ?

# 387
bebeshok0326 на мен ми казаха още на предния преглед, на регистратурата като бях, че няма часове обикновено и освен това четох темата тук в бг мамма, и разбрах че всеки месец около 15-ти число излиза графика за следващия. И почнах от 10-ти да им звъня всеки ден, че понякога на 10-ти излизал ми казаха, и така си запазих в седмицата, в която ми трябва и нямаше никакъв проблем. Интересно, че са ти дали час за 27-ми, защото на мен ми казаха, че след 20-ти нямало часове до края на годината, защото просто не преглеждат, сигурно за ЖК имат предвид.  Rolling Eyes

# 388
  • Сопот, Пловдив
Хайде да не се назидаваме кой безотговорно не си търси правата. В някои случаи няма как. На мен ми режат заплатата, но аз по договор работя на минимална заплата, а под масата взимам много повече. На документ нарушение няма. Какви правя да търся и на какво основание? И не ми обяснявайте, че не е трябвало да подписвам договор на минимална заплата. В района, в който живея, добре платените позиции са малко. А аз допреди месеци бях самотна майка, която издържа сама детето си. За децата понякога се налага да се примиряваме  с някои неща. Което не значи, че нямам право да се възмутя, когато се толерира колежка, отсъстващи два пъти повече от мен, а мен ме режат, защото съм бременна. Ето, днес й звънях, защото утре съм обратно в офиса и да разбера откъде ще тръгне служебната кола - тя пак няма да идва, след като вече я нямаше близо две седмици този месец. Не мога да не се ядосвам. Но и няма какво да направя.

# 389
  • София
Аз искам да ви питам защото ми е интересно,в сайта на майчин дом за Биохимичния скрининг пише :
 ВАЖНО!!!

В момента пациентките на Национална генетична лаборатория не заплащат изследването "Биохимичен скрининг за изчисление на риска за раждане на дете със синдром на Даун и някои други вродени аномалии на плода". Изследването се финансира по програма на Министерство на Здравеопазването.
Пациентките трябва единствено да попълнят приложената по-долу Декларация за безплатен Биохимичен скрининг.

Искам да попитам някоя от бъдещите мами възползвала ли се е от нещо такова и ако може повече инфо, ще съм много благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт