Първите снежинки захвърчаха и Юнчето с ръчичка ни помаха - тема 3

• 32 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Desert^girl Като цяло това което съм видяла от графиците им(2-3 пъти имах възможност да надничам над тях).2-3 пъти месечно имат  часове за ЖК,1-5 седмично часове за нормална гинекология,останалата част от смените им се разпределят по нощни дежурства,операци и визитация в отделенията.При моя доктор съотвенто за декември женската му консултация е на 8 и след това на 27 декември.На 16.11 бях на място там и девойата ми каза,че няма часове за 8.12(както той ме предупреди) и съотвенто остана за 27.12.Както казах в преден пост понякога тези от администрация ми се иска да ги фрасна с нещо  Laughing

# 391
Ами не ги знаех тези подробности, но ми изглежда сякаш моето е било късмет ако това е вярно. А ако са по този начин нещата е леко притеснително, защото всеки месец трябва с голям зор да си записваш часа за ЖК явно.
bebeshok0326 След като си платиш пакета за ЖК нямаш ли някакво предимство с часовете ?

# 392
Момичета, Сега съм сетила за една бабина дивотия. Значи, ако бременна жена има проблем с щитовидна железа, то се препоръчва да носи маниста от кехлибар. Сега не знам дали използвам правилни думи. То са едни камъчета, жълти от окаменела смола, направени на топченца, наредени на конец, за да можеш да ги сложиш на шията.  Embarassed

# 393
Момичета давайте да споделим по една снимка на тумбаците Laughing

# 394
Ами не ги знаех тези подробности, но ми изглежда сякаш моето е било късмет ако това е вярно. А ако са по този начин нещата е леко притеснително, защото всеки месец трябва с голям зор да си записваш часа за ЖК явно.
bebeshok0326 След като си платиш пакета за ЖК нямаш ли някакво предимство с часовете ?

Незнам дали имаш някакви привилегии(още не съм платила пакета,с моя док. се разбрахме да изчакам малко).Силно се надявам да не е късмет това със запазването на часове,защото няма да се разберем така с адвинистрация.При мен проблема с часовете според мен идва от там,че моя док. в началото на годината е правил за пръв път в Б-я някакъв нов вид серклаж и са го давали по ТВ и сега всички жени с проблемни шиййки се опитват да се доберат до него.Добирането до първия ми час при него беше със скандал

# 395
  • София
 Бих качила ако знаех как се качва  Joy

Хайде де момичета, никой ли няма информация за тоя безплатен БХС в МД?!

# 396

Аз им се бях обаждала преди седмица-две. Казаха, че не знаят докога ще е безплатно, промоцията си няма краен срок Simple Smile.

# 397
  • София
Стаси, и аз отдавна го видях това за безплатния БХС.
Не знам обаче как стоят нещата, ако ти вземат кръв в частна лаборатория (заради другите изследвания да не те бодат по сто пъти...) - дали пак е безплатно или не. Аз се следя във Вита и моята лекарка каза, че пращат пробите от цяла България в Майчин Дом за изследване, но предполагам, че само ако отидеш лично в НГЛ, тогава ще бъде безплатно, иначе едва ли.
Утре съм на преглед, ще разпитам за изследванията кога, какво, къде и що, ако имам интересна информация - ще споделя. Мисля да звънна и в самата лаборатория да питам.

Ииии - много пишете значи  Laughing

# 398
Мисля че има някаква промоция за бхс тази година от държава. Една колежка на мъжа ми е направила бхс безплатно в МД. За съжеления други подробности не знам. Подобре им се обади директно.

# 399

Да, аз се възползвах, не можах да повярвам, че е безплатно. Но съм от Плевен и тук ми взеха кръв, която я изпращат в Майчин дом. Доколкото разбрах до края на годината е безплатно. За следващата все още не се знае.  Peace

# 400
Стаси, аз казах на козметичката, че съм бременна и тя много внимателно действаше при кола маската. Не ме боля повече от друг път  Grinning Така че спокойно Simple Smile За БХС-то една майка от парка още началото на лятото лятото ми спомена, че е безплатно в МД и че пари не е давала за него. Как точно стоят нещата не съм наясно.

Аз днес бях на преглед при моя док - всичко е наред. Бебчо си отговаря на седмиците (8 +5). Извика ме на 19-ти за ехографското изследване и след това на 20-ти сутринта ще ходя до МД да ми вземат кръв. При мен не знам дали ще е безплатно, защото няма да правя и двете (ехографа + кръвта) заедно.

Ние утре заминаваме за два дена на СПА. Сигурно ще пропусна сауната, дано джакузито не е много топло, че ще трябва да се задоволя с басейна  smile3549

# 401
  • София
Мерси момичета,аз декември живи и здрави ще си правя и мисля на място да отида.Интересно ми стана ,не толкова,че е безплатна,а че ДЪРЖАВАТА ни мисли все пак за полезни   Joy и е решила да помогне на бъдещето си!

Иве,внимавай с басейна,че гъбичките не спят, а сега е една гъбична инфекция няма да е много ок.
И все пак ти желая да изкарате хубаво на СПА  Hug

И  аз мисля на 19 или 20 да ида до МД да дам кръв.Ехографа може да си го направиш където поискаш мисля, само кръвната проба е безплатна  bouquet

# 402
Защо  мислиш да пропускаш.... топлата вода вредна ли е ?  newsm78 newsm78

Питам защото началото на Декември отиваме и ние,че свекъра прави 50 год. и ще празнуваме и хотела е мн хубав с всички екстриии и така съм се наточила, че ако трябва да пропускам нещо Tired Tired Tired

# 403
  • София
Петкова ,на бременните не им препоръчват сауна,джакузи и горещи душове и вани.Предизвикват контракции доколкото съм запозната Simple Smile

# 404
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не не не не искам така... Оффф ама аз съм в началото какви контракции.. Ех, прав си беше човека щеше ни води в Прага ама като разбра,че съм бременна каза : Не ще е студено за теб там, ще изберем тук хубав хотел и топъл, тъкмо и много да не пътуваш с кола  Joy Joy Joy
Как ме е яд, ама нищо, ако им кажа това ще отменят и тая почивка ха ха ха Simple Smile)) Ще трая... и ще си измислям поводи да не влизам много много ..  Hug Party

Общи условия

Активация на акаунт