Перилни препарати и омекотители – 43

• 84 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Guess Who, снощи пуснах две пранета, на които добавих от розовите ароматизиращи перли на Ленор.За съжаление, няма такъв изразителен аромат като при тюркоазените на цвят.Купих ги от магазин за паралелен внос и видях,че са английски, моите предишни бяха италиански.
Отделно видях, че има и на Юниливър такива парфюмни перли, пробвала ли си ги и как са?

# 106
Обонянието ми се е променило явно - снощи си извадих нова пижама - доста силно ухание, без омекотител, мисля с комбинираните капсули на Персил е прана. За мен отпада слагането вече на омекотител, тъй като самите прахове са доста силно ароматизирани и имат остатъчен аромат - говоря за прах Персил, прах Ариел, прах Омо за бяло Peace

Е, нали омекотители все пак, не ароматизатори   newsm78 на пипане са ми различни, когато ги вадя от пералнята с и без. Някак скърцат като не сложа омекотител  Confused

# 107
Нищо не ми скърца на мен Peace заспах опиянена от аромата на капсулите върху пижамата ми Flutter

Повечето омекотители точно ароматизитарт, а не омекотяват. За това и мине се, не мине време и се пита тук кой омекотител, аджеба, омекотява, освен да ароматизира Simple Smile

# 108

Повечето омекотители точно ароматизитарт, а не омекотяват. За това и мине се, не мине време и се пита тук кой омекотител, аджеба, омекотява, освен да ароматизира Simple Smile

Личи си, че съм нова  Laughing

# 109
Няма лошо  Hug

Но болшинството ползват омекотител именно заради аромата...и аз така преди, много обичах/м да ми ухае на приятно прането.

# 110
Нищо не ми скърца на мен Peace заспах опиянена от аромата на капсулите върху пижамата ми Flutter

Тц, не съм съгласна  Laughing Единственият омекотител, който не омекотява е Сано Максима с Алое (зеленият). Всички останали и ароматизират, и омекотяват. В момента ползвам зелено Коколино и син Сано. И двата си вършат чудно работата, Максимата я взимам, защото уж и хигиенизира и я слагам на бельо и кърпи. А точно капсулите Персил при мен миришат докато е мокро прането и след изсъхване грам аромат не остава. В кутията миришат страхотно, спор няма, но на сухото пране zero.  
Това по мое мнение и личен опит с омекотителите и капсулите, не ви задължавам с него.

# 111
И аз тц....не съм съгласна с теб. Laughing
Някой да се появи и да докладва мека хавлия дали е извадил с омекотител Mr. Green
Защото масово се питаше "защо хавлиите са ми твърди" Rolling Eyes
 Точно комбинираните капсули на Персил /гел и прах в едно/ оставят траен аромат според мен.
Но явно е до субективно усещане...

# 112
Хавлиите са мекички само след сушилня. Изкушавам се и на 40 градуса да ги метна в нея, защото слънцето съвсем ги изпича.

# 113
Хавлиите без омекотител са още по-твърди. А и те не са ми единица мярка за мекота. Важни са ми чаршафите. Има огромна разлика с и без омекотител. Разбира се, всеки може да си прецени как му харесва.  Peace

# 114
  • София
Хавлиите са мекички само след сушилня.

Абсолютно. Peace  Преди да имам сушилня, с какъвто и омекотител да ги пера, никога не са били меки.

# 115
Аз пък не съм съгласна и с двете! Joy
На изкуствени материи не може без омекотител, все пак там най си личи антистатичния им ефект.
Хавлия с омекотител, по какъвто и начин да е сушена извън сушилня е шкурка, ама без - хептен.
Персил, независимо от агрегатното му състояние, при мен остава аромат върху сухото пране. На хубаво, на чисто, на Персил! Heart Eyes

# 116
  • оттам, откъдето започва България
При мен прах за бяло Персил не оставя никакъв аромат. Може би при teta се дължи на течното съдържание в капсулата. Имам предвид, че като пера с течен, не говоря за Персил, винаги прането си има аромат, нещо, което не мога да постигна с прах Персил, прах ДМ, прах Бинго за цветно. С малко омекотител Бинко сензитив го докарвам на аромат.
За прах Ариел не коментирам, защото миризмата още ми стои в носа, независимо дали е мокро или изсъхнало прането, но не ми е приятна, лично на мен.  Peace

# 117
Прах Омо за бяло...чаршафи, прани вчера....влязох след работа в стаята, мирише си Mr. Green Бях ги оставила сгънати Peace

# 118
  • оттам, откъдето започва България
Тц, и този аромат не е за моя нос.  ooooh! А си мирише на Омо и след изсъхване, спор няма.

# 119
И са сушени на  слънце Mr. Green

На мен си ми миришат дрехите, изпрани с прахове...капсулите ги взех оня ден, а по принцип си пера с прахове.

Общи условия

Активация на акаунт