Перилни препарати и омекотители – 43

• 85 753
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Започват Коледните намаления  Peace

# 286
Доколкото виждам - не. Но пък целият месец с Билла карта Ариел и Персил за 40 пранета ще са съответно 18,69 и 15,89 лв. И Бонукс, ако някой желае, ще 5,09 лв. И Савекс - 4,99. Бре, много промоции!
О Персил (ако има сензитив, ако не - за бяло) и едно Омо за цветно ще отмъкна, та ако ще да ме изтони мъж ми от вкъщи като види пак прах  Laughing Аз иначе препарати за пране нямаше да купувам повече тази година, последното трябваше да е течното Омо през септември  Blush

# 287
То с тези постоянни промоции, колкото и да се опитва човек да се въздържи и не може  Party Laughing
А като се сетя,че имам познати, които чак като им свърши праха, тогава си купуват нов, просто не го проумявам.

# 288
Доколкото виждам - не. Но пък целият месец с Билла карта Ариел и Персил за 40 пранета ще са съответно 18,69 и 15,89 лв. И Бонукс, ако някой желае, ще 5,09 лв. И Савекс - 4,99. Бре, много промоции!
О Персил (ако има сензитив, ако не - за бяло) и едно Омо за цветно ще отмъкна, та ако ще да ме изтони мъж ми от вкъщи като види пак прах  Laughing Аз иначе препарати за пране нямаше да купувам повече тази година, последното трябваше да е течното Омо през септември  Blush

Ха, разсмя ме....викаш за тази година край, м? Че то не остана от нея Joy Joy Joy
Айде ще те видим догодина Rolling Eyes

# 289
Скрит текст:
О Персил (ако има сензитив, ако не - за бяло) и едно Омо за цветно ще отмъкна, та ако ще да ме изтони мъж ми от вкъщи като види пак прах  Laughing Аз иначе препарати за пране нямаше да купувам повече тази година, последното трябваше да е течното Омо през септември  Blush

Ха, разсмя ме....викаш за тази година край, м? Че то не остана от нея Joy Joy Joy
Айде ще те видим догодина Rolling Eyes
Тета, тази закана беше в средата на септември, когато купих Омото за 40 пранета. След него три пъти взимах Персил сензитив и един път капсули Перси, а за омекотителите няма да споменавам. Имам два неотворени и един наполовина. Като се замисля... може и до края на другата година да не взимам, но сърце юнашко не трае  Joy

Милена, именно! Коколино го обожавам. Във Фантастико беше 2.49, следващата седмица в Лидл 2.59 лв, как да се въздържа? От промоцията на Персил в ДМ запасих и майка ми, и майката на приятеля ми, и себе си. Сега пък Омо прах, който търся от края на лятото и все не намирам намален. После се чудя, къде ми е заплатата? Grinning

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 10:01 от _Smile_

# 290
  • Русе
Цветоулавящите кърпички на Денк Мит добри ли са?

Май в новите каталози на МЕТРО ми се видя течно ОМО newsm78

Снощи прах едно освинено светлосиньо яке на дъщеря ми с ОМО за бяло. Паднала в калта и въобще не можах да разпозная какъв цвят е било. При положение, че го напръсках със Спот, пуснах само него със 150 мл. прах, единия ръкав, който беше изключително кален си излезе с петно от пералнята. newsm78 Пуснах го на 40 градуса, програма синтетика, 1ч. и 30 мин. Не посмях на 60, защото на етикета пишеше 30 градуса. Докато източваше първия път, минах покрай пералнята и на мен ми направи впечатление, че мирише на белина.

# 291
  • София
Като си направя равносметка от използването на добрите прахове - визирам Ариел, Персил и Омо, най-доволна си оставам от Персил. Никога не ми е създавал проблеми, ползвала съм почти всичките му разновидности, винаги прането ми е било прекрасно изпрано, с дискретен приятен аромат и никога не съм имала оцветявания.
Ариел - мисля, че окончателно ме отказаха от него с новите си формули и безумна миризма. Особено съм недоволна от течния.
Омо, този за цветно - след 2те изцепки с боядисано пране въпреки кърпичките, няма да повторя покупката. А и като цяло ароматът е доста натрапчив, направо ми се повдига вече от него.
Сега като приключа с Омо-то, ще пробвам Бинго. И се връщам пак на Персил. Може и Denkmit.

# 292
И аз съм най-доволна от Персил, като правя уточнение, че нямаме чак толкова замърсени дрехи. Ариел преди време писах, че няма скоро да си купя, писах и защо. Омо съм ползвала само течен за цветно, пере добре, но не колкото капсулите Персил. Те са ми абсолютния фаворит за цветно. Ползвам и Денк мит прах, също добре се справя, но прави ужасно много пяна и трудно се изплаква, за това не бих го купила скоро отново. Иска ми се да пробвам и капсулите и праха Омо.

# 293
  • София
Моля, препоръчайте хубав течен препарат за пране на вълнени пуловери.  Peace
Perwoll
От днес във Фантастико е 5лв / 16пранета/ - аз ще се възползвам. Peace

Имам тези две дрехи, жилетката - тъмно синята съм я прал на ръка и спомням си че пускаше цвят. Пуловера също на ръка го пера. Обаче мисля в пералнята на "вълна" да ги пусна и двете  с една кърпичка и нещо непотребно (памучно) за баласт и за оцветяването да поемат. Как мислите - или да пусна две отделни перални?"  newsm78
ПП: Ще пробвам опцията - задържане на центрофугата - тогава само една на финала трябва да има - 400об.мин.

снимал съм и етикетите:

# 294
  • София
А каква е разликата в съдържанието на капсулите и течните препарати? От доста места чувам, че капсулите /за Ариел/ перат много добре.

# 295
А каква е разликата в съдържанието на капсулите и течните препарати? От доста места чувам, че капсулите /за Ариел/ перат много добре.

Почи няма разлика. Е, в капсулите водата е сведена до минимум Mr. Green
за разлика от течните, където H2O-то е около 70 процента.

В Била ням Омо за цветно. поне при нас-само за бяло и гел.

# 296
  • София

Почи няма разлика. Е, в капсулите водата е сведена до минимум Mr. Green
за разлика от течните, където H2O-то е около 70 процента.

В Била ням Омо за цветно. поне при нас-само за бяло и гел.
Благодаря! Аз за първи път, когато видях капсули реших, че са течен препарат, но за улеснение е направена еднократна доза. След това от доста хора чух, че перат по-добре и реших, че има разлика.

# 297
От днес до 7.12 във Фантастико всички видове Персил 20 пранета са на цена  6.89лв, в Лили до края на месеца (годината) са на 6.99 лв.

# 298
От днес до 7.12 във Фантастико всички видове Персил 20 пранета са на цена  6.89лв, в Лили до края на месеца (годината) са на 6.99 лв.

Ти що следиш промоциите, м?  Thinking Нали такова...за последно...чак догодина Thinking

# 299

Ти що следиш промоциите, м?  Thinking Нали такова...за последно...чак догодина Thinking

Joy в Лили влязох за душ гел  Sunglasses Wink а на Фантастико ми набутаха брошура. Праховете ме преследват, не съм виновна  Joy Joy Joy

НО! Както писах Персил сензитив ще забърша още един... да си имам, не за друго. Току виж вземете, че го изкупите и не остане за догодина, ко ще пра'я тогава?

Общи условия

Активация на акаунт