Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Синастрия при кармични отношения

 • 30 806
 • 67
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 494
Считам,че в този живот са събрани за да излекуват взаимно ,по най-строгия начин ,нещата по Черната луна.

Титания, понеже спомена да се излекуват взаимно се сетих, че Хирона на жената е в точен съвпад с Луната на мъжа.
Дали обаче взаимно се лекуват или нараняват с тази Черна Луна?
Черната луна е върховната амбиция и тя е свързана с наталния дом,в който се намира.Принципно нейния съвпад с планета е нежелателен ,защото черпи енергия от планетата.Когато гледаме Черна Лу на ВИНАГИ трябва да видим и къде е Бялата Луна.

# 31
 • Мнения: 35
При положение, че не знаем точен час на партньора - можем ли да видим неговите планети в кой наш дом попадат? Ей това го гледам от няколко дни и не мога да си обясня понятието нечии планети да попадат в чуждите домове.
Също при опозиция на Слънце (жена) и Сатурн (мъж) от 5 градуса, можем ли доверчиво да приемем, че не е толкова силен аспект?

# 32
 • Мнения: 2 302
За да се разбере в кои домове попадат при теб планетите на партньора, е нужно да се знае твоят час на раждане. Но качествен синастричен анализ не може да се направи без час на раждане. Синастрията не включва само анализ на взаимни аспекти и кои домове се активират от партньорски планети, макар че това е най-разпространеното схващане и подход при доста астролози.

Повечето мажорни аспекти работят и по знак, особено съвпад, квадрат и опозиция. Ако аспектът е с по-тясна орбиса, по-силно ще се усеща. Ако са няколко градуса, това не означава, че аспект няма и не действа.

# 33
 • Мнения: 37
Има ли някой желание да погледне една синастрия? Аз се уча, но мисля че е интересна. Между тези хора има привличане и външно си приличат много. На кой аспект се дължи това? Кое да гледам за да видя ще имат ли връзка? Жената е родена 24.09.1977 в 1.45 а мъжа 15.05.1979 не знам точен час. Венера на жената е в тригон с Марс на мъжа, също и Венера е в съвпад със Сатурн-това означава ли, че отношенията им са от предишен живот? Ще съм благорарна, ако някой ми каже нещо повече. ХУБАВ ДЕН

# 34
 • Мнения: 1 378
Съвпадът на СЛВ и ЮЛВ в синастрия означава, че единият партньор е роден, когато при другия е имало противофаза или обрат на Лунни възли. Предполага се възрастова разлика около 9 години.
Това е интересна позиция, тъй като двойките знаци не се променят, но местата на двата възела са разменени. Минали тенденции от картата на единия партньор са бъдещи насоки в картата на другия. И така те взаимно могат да учат един от друг, следвайки символизма на двойката знаци, в които е разположена нодалната ос. Знаците са едни и същи, с едни и същи диспозитори.

А как да се определи? Тази позиция може да се види или в астрологична програма, или в някой сайт за онлайн построяване на натални карти. Там е отбелязана позицията на възлите. Гледаш в коя двойка домове попадат твоите възли при партньора и къде попадат партньорските възли при теб. Много е просто.
Аз и баща ми сме с такъв съвпад между СЛВ на единия и ЮЛВ на другия. През последните десетина години имаме много противоречия!

# 35
 • Мнения: 1 378
За приятното съжителство между 2-ма души има голямо значение синастричният аспект между Луните.
При първия ми мъж въпреки добрия аспект между Слънцата имахме квадратура между Луните и затова не ми беше приятно съжителството.
С настоящия ми партньор имаме благоприятни аспекти и между Слънцата, и между Луните. Леко като по вода ми върви с него. И домашното съжителство - също. Без думи, мълчейки, сме си хармонични.

# 36
 • Мнения: 1 650
Здравейте!
Все още съм доста ненаясно с доста неща в астрологията, но скоро бях на астролог, който предвещава нова връзка, та въпросът ми е такъв- по кое в картата може да се разбере това? ако има някой желание на лични мога да изпратя каквото трябва.

# 37
 • Мнения: 138
При положение, че не знаем точен час на партньора - можем ли да видим неговите планети в кой наш дом попадат? Ей това го гледам от няколко дни и не мога да си обясня понятието нечии планети да попадат в чуждите домове.
Също при опозиция на Слънце (жена) и Сатурн (мъж) от 5 градуса, можем ли доверчиво да приемем, че не е толкова силен аспект?

Неговите планети може да видиш къде попадат в твоя хороскоп..Колкото е по-бавна една планета...толкова по-голям обхват като градуси е орбиса и.. Мисля,че в случая има точен аспект,който е доста силен,защото е опозиция.
Иначе в една синастрия се гледа за точни аспекти Венера-Марс,Слънце-Луна,Луна-Марс..Кармична връзка от миналото мисля,че беше и аспекта Венера-Плутон,но говоря по далечни спомени и може и да бъркам.Гледам,че в темата пишат професионалисти...предполагам,че ще ме допълнят или коригират при нужда.

# 38
 • София
 • Мнения: 851
Темата е интересна. Аз също съм в кармична връзка и нещата вървят много трудно (моя Марс е на южния му възел, опозиция Сатурн-Венера, негово слънце на северния ми възел) има още аспекти, но не са от кармичния кръг. Орбисите са под 1 градус. Ами, трудна работа. Още преди да науча синастрията знаех, че връзката е от минали животи. И регресия си правих - в миналото сме били мъж и жена. Аз бях военен, качих се на кон, за да замина за бойното поле, тя ме прегръщаше, а аз я бутнах от коня, отхвърлих я и продължих.

Няколко месеца по-късно гледах едно видео за снастрия от Мира Кунева. Там тя каза, че Марс съвпад с южен възел означава, че единия е бил военен и затова е отхвърлил любовта на другия. Останах потресен колко точно е описанието.

Та по темата - за карма бих гледал планети в съвпад на южен възел (за любовни отношения в миналото предимно Марс и Венера, за роднински отношения - останалите планети). Аспектите на Сатурн и Венера (главно квадрат, опозиция и съвпад). Нептун и Плутон за карма не знам до колко може да се разчита, лично аз не ги гледам, защото аспектите им дават друг смисъл.

# 39
 • София
 • Мнения: 851
Проблемите във връзката идват от човека с първата карта. Прекалено критикува другия. Хармонични са им аспектите, те са с няколко месеца разлика двамата. Дали имат бъдеще няма как да знаем. По правило хората от един и същи набор не правят хубави двойки. Еднакво поставения Сатурн им дава едни и същи уроци, които няма как да усвоят един от друг.

# 40
 • Мнения: 37
Можете ли да кажете нещо за Сатурн и Венера в синастрия? В 12 дом на мъжа са Сатурн и Лилит и при тях са се настанили Сатурн и Венера на жената като Сатурн на жената прави съвпад с Лилит на мъжа, а Сатурн на мъжа съвпад с Венера на жената. Тайна връзка ли ще е това? Този с дома е влюбен във Венерата сигурно и любовта ще е скрита и дълготрайна😊. Вие как мислите?

# 41
 • Мнения: 1 650
аз Сатурн не го свързвам с тайни, по-скоро с работа по тази връзка, изпитания, но за сметка на това по-голяма устойчивост после.

# 42
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 14 094
Тайните отнася към 12 дом. Затова предполага така.

# 43
 • София
 • Мнения: 100
Сатурн на жената съвпад северен възел на мъжа, Сатурн на мъжа съвпад Луна на жената (неин 12 дом). Взаимотношения вече няма, до степен че единия буквално бяга от другия, без да е имало директен конфликт.
Та така, сложна работа,  изглежда като безвъзвратно приключила.
Как ви изглеждат тези аспекти?

# 44
 • София
 • Мнения: 907
Здравейте,
Нова съм в темата.... Какво ще кажете за съвпад на северните и южните възли в синастрията? Моя Северен в Овен в 10-ти дом в съвпад с неговия в Риби в 11-ти дом, като неговия е в моя 10-ти дом. И обратното... моя Южен в 4-ти дом във Везни в съвпад с неговия Южен в 5-ти дом в Дева.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2019, 02:16 от sovata

Общи условия

Активация на акаунт