Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Синастрия при кармични отношения

 • 30 594
 • 67
 •   1
Отговори
# 60
 • Sofia
 • Мнения: 3 836
Карамел, възможно тълкувание е, че мъжът с неговото Слънце и ИЦ ще помагат на жената със СЛВ във Везни да си учи и усвоява по-добре уроците на душата. Никой не е казал обаче, че това учене винаги е приятно и безболезнено. Напротив, лично аз считам такава позиция за предизвикателна за цялостното партньорство, освен ако жената не е отворена да се учи от партньора си. Тогава връзката може да стане трамплин за израстване. Жената има да усвоява уроците на Везни, а мъжът до голяма степен вече ги въплъщава. Гледайки единствено този синастричен аспект помежду им, мога да кажа само това - той може би ще бъде в ролята на учител спрямо нея. И вече от нея зависи дали ще се съпротивлява на това, дали ще учи доброволно или доброзорно, и т.н. Дано съм била полезна с нещо. Разбира се, възможни са и други гледни точки и интерпретации, а и най-добре е да се обследват целите две карти.

# 61
 • София
 • Мнения: 675
При формирането на два бисекстила от неговите СЛВ (8Д) и ЮЛВ (6Д) към моя Плутон на трон в 7Д и Нептун в 10Д, дали може да се говори за някаква карма в отношенията?
Неговия СЛВ прави тригон към Плутон и секстил към Нептун. ЮЛВ прави секстил към Плутон и тригон към Нептун.
Бях чела, че хора, на които, както при мен СЛВ-ЮЛВ е по оста Овен-Везни, трябва да помислят повече за себе си, защото в предишния си живот са били опора и подкрепа за другите и са се загубили в сянката им и сега инстинктивно избираме доминиращи партньори.
При него СЛВ-ЮЛВ е по оста Риби-Дева пише, че не се чувства комфортно при дълбоко обвързване и трябва да си позволи да почувства и да се наслади на любовта без да контролира посоката на развитие на нещата. 8-6 дом: Трябва да промени ценностната си система.
Точно така ги и чувствам нещата. Опитвам се да му дам нещо, което той явно не иска или не вярва, че може да получи. 😔

# 62
 • София
 • Мнения: 1 024
Много благодаря за споделеното, Вихрогонче ! Purple Heart

# 63
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 19 090
При синастрията може ли да се разбере какви уроци точно има да учи двойката (кармична) в настоящето и какви са били взаимоотношенията им в минал/и живот/и?

Не съм много в час с дълбоката материя. Цъкнала съм един партньорски хороскоп и чета статии за лунни възли, Сатурн, съвпади и т.н. И наистина видях твърдения, че при синастрии се вижда какви уроци се учат в настоящето и какво е било миналото. Но никъде не видях самите тълкувания.

# 64
 • Мнения: 7
Здравейте!
Може ли, ако не е много нахално, да помоля за мнение за тази двойка...

# 65
 • Мнения: 4
Имате ли наблюдения при съвпадите на вертекс и хуно в синастрията с планети и оста в синастрията ? Наскоро ми се случи да попадна на човек, с когото имаме съвпади на планети и асц с вертекс и юнона. Издържат ли тези аспекти в синастрията, явно се смятат за кармични, но кой усеща повече - този с астероида или този с планетата, точката ?  Изобщо стига ли се до връзка с такива аспекти, ако има и разбира се други фактори като съвпади на планети със сатурн и плутон ?

# 66
 • София
 • Мнения: 851
Аз лично за карма гледам само лунните възли и връзката Сатурн-Венера. Напоследък масово астролози добавят някакви други планети, точки, комети, звезди, камъчета, прахчета и какво ли още не, но на мен ми се струва повече комерсиално, отколкото професионално така.

# 67
 • Мнения: 52
Съвпадът на СЛВ и ЮЛВ в синастрия означава, че единият партньор е роден, когато при другия е имало противофаза или обрат на Лунни възли. Предполага се възрастова разлика около 9 години.
Това е интересна позиция, тъй като двойките знаци не се променят, но местата на двата възела са разменени. Минали тенденции от картата на единия партньор са бъдещи насоки в картата на другия. И така те взаимно могат да учат един от друг, следвайки символизма на двойката знаци, в които е разположена нодалната ос. Знаците са едни и същи, с едни и същи диспозитори.

А как да се определи? Тази позиция може да се види или в астрологична програма, или в някой сайт за онлайн построяване на натални карти. Там е отбелязана позицията на възлите. Гледаш в коя двойка домове попадат твоите възли при партньора и къде попадат партньорските възли при теб. Много е просто.

Здравейте, ние със съпругът ми имаме 9 години разлика .Искам да попитам неговият Сатурн прави квадрат с моето Слънце , това може ли да се тълкува като ограничаване и потискане за изява на Слънцето.Има съвпад на неговият СЛВ с моя Плутон и Слънце , но прочетох във форума , че Плутон не се взема под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт