Египет 2017

• 148 540
  • 844
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ние бяхме в Хургада през ноември 2017 с оферта от Тез тур. Безопасно е да си стоиш в хотела и да ходиш на организираните екскурзии. Рисковано е да скиташ наоколо сам, защото навсякъде има местни бандити и като цяло много съмнителни физиономии. Ние ходихме веднъж до центъра на Хургада с превоз от хотела и там имаше много чужденци по улиците, предимно руснаци. Истината е, че трябва да си имаш едно наум и да си предпазлив в общуването си с местни елементи, което включва и наемането на такси. Препоръчвам само организирани мероприятия и плаж в района на хотела.

# 286
  • София
Здравейте,

Виждам ,че доста от вас са писали ,че са използвали тезтур за почивката си в Египет. Доколкото разглеждах сайта им останах с впечатлението ,че трябва да се избере някоя от агенциите ,с които работят. Така ли е или и ТезТур предлагат свои пакети за крайни клиенти? Като цяло сме си спрели на вариант с една нощувка в Кайро и следващите дни във Хургада като това ми се вижда оптимален вариант. Някой да има впечатления от Steigenberger Aqua Magic ?  bouquet

# 287
Някой пътувал ли е с Абакс?
Какви са шансовете да има чартър в средата на май?

# 288
  • София
Здравейте,

Виждам ,че доста от вас са писали ,че са използвали тезтур за почивката си в Египет. Доколкото разглеждах сайта им останах с впечатлението ,че трябва да се избере някоя от агенциите ,с които работят. Така ли е или и ТезТур предлагат свои пакети за крайни клиенти? Като цяло сме си спрели на вариант с една нощувка в Кайро и следващите дни във Хургада като това ми се вижда оптимален вариант. Някой да има впечатления от Steigenberger Aqua Magic ?  bouquet
Ние ползвахме директно ТезТур.

# 289
  • тук-там
Скрит текст:
Здравейте,

А как резервирахте през Тез? Мен ме препращат към сайтове на агенции... newsm78

# 290
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

А как резервирахте през Тез? Мен ме препращат към сайтове на агенции... newsm78

Става през старата версия на сайта:
http://old.teztour.bg/hotel_search.php?hotel_id=41290&countr … lts=2&child=0

# 291
Някой пътувал ли е с Абакс?
Какви са шансовете да има чартър в средата на май?
Ние пътувахме с Абакс в края на октомври. Имат в момента дати за м.май 2018г. И аз ги загледах отново. Ако имаш въпроси, може и тук, може и на лични.

# 292
Здравейте,

От известно време търся информация за Египет и прочетох доста от мненията във форума. Въпреки това имам няколко въпроса и се надявам някой от вас да може да ми помогне Rolling Eyes Първо, дали някой е пътувал с Алма холидейз- само при тях намерих вариант за нощувка в Кайро и останалите дни във Хургада( поне за датата която искам) . Исках да попитам също така вие какво бихте препоръчали Хургада или някой от другите курорти ? Благодаря!

# 293
Здравейте,

От известно време търся информация за Египет и прочетох доста от мненията във форума. Въпреки това имам няколко въпроса и се надявам някой от вас да може да ми помогне Rolling Eyes Първо, дали някой е пътувал с Алма холидейз- само при тях намерих вариант за нощувка в Кайро и останалите дни във Хургада( поне за датата която искам) . Исках да попитам също така вие какво бихте препоръчали Хургада или някой от другите курорти ? Благодаря!

Хургада и Шарм са супер застроени,като шарм е за 20 годишните заради хаоса вечер,и за руските вечно пияни туристи ,не беше така допреди 15 години де
хургада е основно за немските туристи курорт,много цимент и там обаче

marsa alam,berenice,marsa matrouh  са съвсем  различни  - с малко хотели и друга концепция, чисто море и без изпочупени корали,  както и  запазена природа

основните туристи в тези три места  бяха италианци но откак има атентати няма почти интерес,мисля че немските туроператори също предлагат тези курорти, а от италия направо ги подаряват за да се върнат туристите за по 400-500 евро
например blu&dream lagoon  в марса алам е приказка , бях там преди 7-8 години, 99% италианци и 1% германци бяха туристите,единственото място в египет където храната беше на ниво,самите египтяни бяха избягали от шарм и хургада заради невъзпитаните и вечни пияни руснаци -поне така споделяха

# 294
  • Beyond the Frontiers
На този етап в България се предлагат Хургада и Шарм. Има достатъчно добри хотели и красиви места и там.
Може в горното мнение да има истина, но е доста обобщаващо.

# 295
Здравейте! Ориентирала съм се към дестинацията Египет за април месец - от 21ви. Според тези, които са били там, времето подходящо ли е за плаж? Казаха ми, че имало много ветрове там и не можело да се лежи спокойно на плажа. Вие на какво мнение сте?

# 296
Ще е много топло тогава от 21 април , но ако духа вятър, а то си духа по принцип , става за всичко .

# 297
  • София
Здравейте! Ориентирала съм се към дестинацията Египет за април месец - от 21ви. Според тези, които са били там, времето подходящо ли е за плаж? Казаха ми, че имало много ветрове там и не можело да се лежи спокойно на плажа. Вие на какво мнение сте?
Който ти е казал, че от силен вятър не може да се лежи на плажа, явно много ти завижда.... Прекрасно време, разкошно море и безкрайна синева. Е, и аз ти завиждам.. Wink

# 298
  • София
Не знам доколко е вярно това с вятъра, но навремето, когато се чудехме кога да отидем, от агенцията ни препоръчаха точно по тази причина есента, а не пролетта. Послушахме ги и отидохме в края на октомври - началото на ноември. Но пък ако беше толкова трагично положението, в тази тема щеше да е пълно с оплакващи се. Не си спомням някой да го е правил.  Wink

# 299
Ние бяхме след 20 март и на плажа на нашия хотел имаше доста силен вятър 1-2 дни. Даже на места те бяха направили от дървени пръти нещо като малки заслони. След това почти нямаше и си лежахме само под чадърите. Но, Хургада е доста голяма и може при другите хотели да не е било така.

Но, мисля, че след 21 април ще бъде доста горещо, това е около месец разлика от времето на нашето пътуване. А, аз за 4 дни плаж се върнах като негърче.

Общи условия

Активация на акаунт