Египет 2017

• 148 545
  • 844
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Ориентирала съм се към дестинацията Египет за април месец - от 21ви. Според тези, които са били там, времето подходящо ли е за плаж? Казаха ми, че имало много ветрове там и не можело да се лежи спокойно на плажа. Вие на какво мнение сте?
Който ти е казал, че от силен вятър не може да се лежи на плажа, явно много ти завижда.... Прекрасно време, разкошно море и безкрайна синева. Е, и аз ти завиждам.. Wink
Споко , Ние ще бъдем от 07.04 - така че ще видиме как е времето през април .

# 301
В кой хотел ще сте, че аз още избирам? И с коя агенция? Аз мисля да изберем програма с 1 н в Кайро и 6 н в Хургада

# 302
Здравейте ние също сме резервирали за 7.04,18 седем нощувки в Хургада - 2 възрастни и две деца. Пакета е на Тез тур, купих го от офиса на Географски свят в нашия град. Хотела който избрахме е Титаник Палас, заради аква парка за децата. Хотела не е с най-добри мнения но избрахме по бюджетен хотел, защото ще пътуваме за два дни до Кайро при наши приятели и после екскурзия до Луксор евентуално, целодневна екскурзия с лодка и то почивката ще свърши. Между другото от моята резервация (края на ноември) до сега пакета е поскъпнал с 200 евро, така че има смисъл в ранните записвания.
Поздрави на всички.

# 303
  • Beyond the Frontiers
Слънцето е силно по всяко време на годината, слънцезащитните средства просто задължителни.
За екскурзиите шапка за слънце, памучен шал...ще имате нужда дори да не ги харесвате.

# 304
  • София - Бургас
Jijo_mijo,
Правилно сте резервирали по ранни записвания.
Тез Тур налагат политика, целяща именно това - да възнаградят хората даващи се парите на момента за бъдеща резервация. За тях е логично да е по - изгоно. Стремят се да премахнат офертите last minute:)))
ВЧЕРА бях на презентация на Тез Тур и генералният директор точно това обясни:)
Така че - смело, действително е изгодно, а и си гарантирате място по точно планирана и удобна за вас дата:)

# 305
Здравейте!
Искам да отида до Египет с организирана екскурзия, но не знам коя агенция да избера  newsm78
Много ще се радвам, ако някой ми помогне  Hug

# 306
  • Beyond the Frontiers
Със сигурност ще има ласт минит оферти.   Точно Тез тур също имат такива и в момента за Дубай.

# 307
Здравейте! Изчетох цялата тема на един дъх и много се вдъхнових! Моля само някой от посетили круиза през есента да опише малко по-подробно преживяването. На корабчето много ли е жега, има ли допълнителни такси при екскурзиите в различните местности, има ли време да се разгледат спокойно забележителностите или се препуска?

# 308
Аз се записах към Булкомтур (пакет на Абакс) от 21 04 2018 г  с първа нощувка в Кайро, разглеждане на археолог. музей, пирамидите в Гиза, пътуване до Хургада и на другия ден заминаване за Асуан-с круиз по р. Нил (3 нощувки на кораба) и разглеждане на вс. забележителности по път и пак в Хургада. Ако някой е пътувал моля да изрази впечатления.

# 309
Аз също мисля да се запиша от 07,04 или 05,05, но изчаквам да прочета още малко мнения, от посетилите круиза...

# 310
Записах се за  круиз по река нил 3 нощувки и 4 в Hawaii Riviera Resort 5* . Заминавам на 07.04

# 311
  • София
Здравейте, колебая се между Hilton long beach resort4* и Grand plaza resort 4* по оферта на Топ Травелс. Ще бъда благодарна за отзиви от хотелите Simple Smile

# 312
Здравейте! Изчетох цялата тема на един дъх и много се вдъхнових! Моля само някой от посетили круиза през есента да опише малко по-подробно преживяването. На корабчето много ли е жега, има ли допълнителни такси при екскурзиите в различните местности, има ли време да се разгледат спокойно забележителностите или се препуска?
Значи вече сте "спец" по египтология !!

# 313
Здравейте, колебая се между Hilton long beach resort4* и Grand plaza resort 4* по оферта на Топ Травелс. Ще бъда благодарна за отзиви от хотелите Simple Smile

Здравейте, не знам доколко ще могат да ви отговорят тук във форума. Оставам с впечатление че се чете повече от хора, които за първи път са решили да посетят Египет. Може и да греша.
Но мога да ви препоръчам да питате или да прочетете мнения в групата Почивка в Египет във Фейсбук.

# 314
Записах се за  круиз по река нил 3 нощувки и 4 в Hawaii Riviera Resort 5* . Заминавам на 07.04
С племенника ми по същото време ще сме в същия хотел, само първата вечер имаме нощувка в Кайро.

Общи условия

Активация на акаунт