Египет 2017

• 149 551
  • 844
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Колко на дребно да са ми парите? А в Турция мога ли да плащам с долари да не си обменям остатъка като се върна?

Можеш,да

# 496
  • София
Колко на дребно да са ми парите? А в Турция мога ли да плащам с долари да не си обменям остатъка като се върна?
Дребните отиват най-вече за бакшиши. И 1 долар върши работа, но ако си склонна да даваш по-едри пари, със сигурност ще са доволни. Wink

За Турция - зависи къде ще пазаруваш. На сергията, където можеш да се спазариш, ще ти вземат доларите, но в супермаркета или на касата на музея - не. Но пък на тези места обикновено може да се използва карта.

# 497
Благодаря ви bouquet

# 498
Здравейте! Имаме идея през есента да почиваме в Египет - за пръв път .Детето ни е тригодишно.Бихте ли ни препоръчали хотел , как стои въпроса с малките деца - подходящ ли е пътуването или да изчакаме още някоя година?Доколкото разбирам от коментарите в темата ,Шарм е по-предпочитан от двойки и е по-шумен в сравнение с Хургада .А иначе сме се спряли на Тез тур.

# 499
  • Beyond the Frontiers
Здравейте! Имаме идея през есента да почиваме в Египет - за пръв път .Детето ни е тригодишно.Бихте ли ни препоръчали хотел , как стои въпроса с малките деца - подходящ ли е пътуването или да изчакаме още някоя година?Доколкото разбирам от коментарите в темата ,Шарм е по-предпочитан от двойки и е по-шумен в сравнение с Хургада .А иначе сме се спряли на Тез тур.
Тез Тур вече имат цени за есента. Предвид малкото дете по-добре вариант с полет до/ от Хургада. Това си е дестинация и за чиста почивка, като Турция. Хотели в район Ел Гуна, Макади бей, Сал Хашиш са си супер.

# 500
Според вас, кой хотел е подходящ за деца (със сигурност е повече от един, но кои ви харесват повече)?

# 501
Онзи ден се прибрах от почивка в Шарм. За първи път бях в Египет и останах очарована. Бяхме в хотел Sharm Grand Plaza, през Тез тур. В хотела имаше много деца, има и детски кът. Не бих казала, че е шумно, даже е доста спокойно. Останах с впечатление, че е предпочитан за семейна почивка. Разгледайте го Simple Smile

# 502
  • София - Бургас
Здравейте,
подходящи хотели за са тези с аква парк, хотелите са на огромна територия. Особено от веригата Albatros - този  в Шарм е буквално като град, огромен аква парк. Има и малки минуси, пишете - ще ви споделя, ако имате интерес:)
Jaz Aquamarine  - също много подходящ за деца,
още няколко има според бюджета.
Има по - ниски ценови възможности по настаняване, но на втора линия или други детайли...

Току що се завърнах от поредния инфотур с Тез Тур - запозната съм  със  всичките им хотели Simple Smile

# 503
Благодаря! Ще попитам още Simple Smile

# 504
Тази събота (28.04) заминаваме аз Хургада - Albatros Aqua Vista Simple Smile
Има ли други на тази дата или такива, които са били в този хотел?

# 505
  • София - Бургас
Winterflame -  хотелът е прекрасен  с чудесни пързалки -  Аквапарк.
Стаите са широки и просторни. Много ще ви хареса, имам записана група на 05.05 за същия хотел - ще се разминете, но убедена съм  ще намерите компания:)
Весело изкарване и слънчево време Simple Smile

# 506
Здравейте! На 2 май ще пътуваме за Египет. Някой може ли да даде инфо за Sunny Days Palma De Mirette в Хургада? Резервирах през немския Tui, цената за 2 седмици ол инклузив плюс за 2-ма е към 2300 лв., доста е ниска, затова, ако някой е бил там, нека сподели впечатления от хотела, най-вече чистотата, плажа и храната. 
И още един въпрос - и двамата с мъжа ми "пушим" IQOS, ако някой има идея, колко стека HEETS може да вземем от БГ?

# 507
Здравейте, аз ще пътувам с Абакс на 05 05 2018 г. до Кайро, Хургада и лук. круиз по р. Нил . Ако има пътуващи от темата ще ми е приятно да се запознаем.

# 508
Аз съм непушачка,но в нашата група като кацнахме в Кайро на летището си купиха цигари и казаха че са на много по ниска цена от Бг

# 509
Здравейте! На 2 май ще пътуваме за Египет. Някой може ли да даде инфо за Sunny Days Palma De Mirette в Хургада? Резервирах през немския Tui, цената за 2 седмици ол инклузив плюс за 2-ма е към 2300 лв., доста е ниска, затова, ако някой е бил там, нека сподели впечатления от хотела, най-вече чистотата, плажа и храната. 
И още един въпрос - и двамата с мъжа ми "пушим" IQOS, ако някой има идея, колко стека HEETS може да вземем от БГ?

Писах преди 10 дни някъде за този хотел ....

Общи условия

Активация на акаунт