"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 488
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
И заради песните искаха да ги съдят изпълнителите.
Че им пускат песните, пък не им плащат за това  Joy

# 151
Скрит текст:
Не спирам да се дивя на музикалното оформление на филма. Много хубава и подходяща музика подбира този, който отговаря за това.
Да, най-хубавото нещо в сериала е това. Simple Smile
И заради софийските гледки Simple Smile

# 152
Интервюиращата Коко е много неграмотна-"Интервюто, което ще проведемЕ...." , "Имаме още двама кандидатА"..... Sick
Марио и Стефи са много гнусни. ooooh!
Приятелката на Райна освен, че прилича на травестит е страшно елементарна и вулгарна. Sick

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 22:58 от #Frozen#

# 153
Знаех си, че Боби ще даде пари на циганина. Разчувства ме добрината му (на Боби).

Джули сама си е виновна.

Ясно беше, че Софи ще припадне.

# 154
Марио що още се мота из хостела? Плаща ли? Нали уж щеше да живее на аванта, щото щеше да барманства в бара на Боби...

# 155
  • I Love You 3000
Марио що още се мота из хостела? Плаща ли? Нали уж щеше да живее на аванта, щото щеше да барманства в бара на Боби...

Трябва ли някой да плаща на Боби - забрави!   Mr. Green  Боби Авантата - по- голям балък в този сериал не съм видяла.

# 156

Трябва ли някой да плаща на Боби - забрави!   Mr. Green  Боби Авантата - по- голям балък в този сериал не съм видяла.
Ама виж как с лекота раздава по 400 лв на нуждаещи се хора.   Wink
П.П. Аз не разбрах защо да е проблем да се събира храната от гробовете? newsm78
По- добре ли е да я изядат кучетата или да я разнесе вятъра?
Не говорим за вандализъм и чупене естествено.  Peace

# 157
  • София

Ама виж как с лекота раздава по 400 лв на нуждаещи се хора.   Wink

На Задушница, като гледах как събират и аз много се издразних. Тъкмо си тръгват хората и те минават. Ами не е правилно според мен. Да не говорим каква кочина оставят, защото си взимат избирателно, а всичко друго остава разсипано по гробовете.

# 158
Ами кака Софка големата управителка да вземе да го натири (Марио).

Същото си помислих и аз. Чак пък и "Скъса ми се сърцето. Как да го предам на полицията..." Е полицията какво и за какво ще му направи. Не вандалства. Ако не той, то минават кучета и ще я изядат.

# 159
  • София
Само заради сестрата на Стефи ,нещата между Марйо и Джулия няма да се получат Shocked

# 160
Боби .... ама въобще не ме разчувства в сцената с бедния човек. Човека нито вандалстваше, нито отмъкваше нещо, само взимаше подавките от гробищата, които са оставени. Ако не беден човек, то куче ще мине и ще изяде тази храна... ако ли не, ще изгние и мухляса на самия гроб. Аз знам, че чрез тези подавки, като се изядат, все едно душата на починалия се храни  Embarassed Blush. И да не е така, то аз така съм си го възприела... Та в този случай, Боби му се нахвърли все едно човека вандалстваше и като разбра за детето....нелепо го изигра. Извади 400 лв. Shocked джобни, за непознатия човек. Честно казано такива измислици, не се случват. Много по-реалистично щеше да е да даде 5-10 лв. и по живо, по здраво.
Сега само чакам Симона да му каже: "Дай пари" за нещо си и той да каже "Нямам" - ей ще го изям тогава с тези 400 лв. дет ги раздава на тоя и оня  ooooh!

Марио.... ох, този Марио. Ще се избият тези жени за него. И видиш ли, всичките го знаят какъв е нехранимайко, но той магнит, бе  Laughing. Де го тоя пусти чар, че аз не го виждам. Този човек ще е е..ти машината в леглото, че тези жени една през друга тичат към него  Joy

# 161
  • където мечтите се сбъдват
За подавките аз знам,че е най-добре да се раздадат на бедни и нуждаещи се хора.Това е от по-голяма полза за душата на починалия,отколкото да се оставят да изгният  Peace

# 162
Боби .... ама въобще не ме разчувства в сцената с бедния човек. Човека нито вандалстваше, нито отмъкваше нещо, само взимаше подавките от гробищата, които са оставени. Ако не беден човек, то куче ще мине и ще изяде тази храна... ако ли не, ще изгние и мухляса на самия гроб. Аз знам, че чрез тези подавки, като се изядат, все едно душата на починалия се храни  Embarassed Blush. И да не е така, то аз така съм си го възприела... Та в този случай, Боби му се нахвърли все едно човека вандалстваше и като разбра за детето....нелепо го изигра. Извади 400 лв. Shocked джобни, за непознатия човек. Честно казано такива измислици, не се случват. Много по-реалистично щеше да е да даде 5-10 лв. и по живо, по здраво.
Сега само чакам Симона да му каже: "Дай пари" за нещо си и той да каже "Нямам" - ей ще го изям тогава с тези 400 лв. дет ги раздава на тоя и оня  ooooh!

Марио.... ох, този Марио. Ще се избият тези жени за него. И видиш ли, всичките го знаят какъв е нехранимайко, но той магнит, бе  Laughing. Де го тоя пусти чар, че аз не го виждам. Този човек ще е е..ти машината в леглото, че тези жени една през друга тичат към него  Joy

В девственият му мустак му е чара явно Joy
Той машина, машина, ама...Джлка му разказа играта. Вече гледам сериала през пръсти, толкова ми стана скучен.

# 163
Как му разказа играта Джулия?
Той я искаше, тя се дърпаше...спа със сестра ѝ, спа и с нея...накрая се скараха двете, а той ни лук ял, ни лук мирисал...
Може и да си продължи по пътя без да се обръща...както се вика.
Макар че сиг ще има пак драми...той ще я иска, търси, тя ще се дърпа...

# 164
"разказа играта", имам предвид, че "сексът с нея бил  най-невероятния , страхотния...."
Ти да видиш, преспа с половин свят, па Джулия му се стори най-най-...Но, това не означава, че няма да вдигне полата на следващата, която му се изпречи пред очите.

Общи условия

Активация на акаунт