"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Габи не знае какво иска!   Първо мечтаеше на глас гея защо не бил хетеро - сега пък като я целуна и каза че хлътва тя се сопна...в утрешния епизод пък я гледа по бельо и  се кефи на гледката - а тя се възмущава.  
 Призна си момчето че му е първата жена сред стотиците мъже....тя вместо да го вкара в правия път....се мръщи  Rolling Eyes

# 136
Вече съм спокойна за Марио,че имаше най-страхотния секс.  Mr. Green  Сестрата на Джулия как залиташе нон-стоп, да не би някой да не е разбрал,че е пияна. Tired
Тези Оги и Габи са ми много нелепи заедно.
Какво може Оги, като   интелигентно момче да си говори с ограничената Габи, както се изрази той -"да си говоря нон-стоп"? ooooh!

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 23:33 от #Frozen#

# 137
Боби само се кара на Теодора, че не работи в препълнения бар, обаче за Коко - нищо. Нито го прати да работи в хостела, нито го ръчка да си намери работа, нищо..

# 138
Митака и Анна-Мария не са ставали от тая маса поне десетина серии  Mr. Green
В на Бобката бара жив човек не се вясва, Дорето къде видя, че целия град се бил изсипал..
Сашо и той имало мноого работа, събра персонала, раздаде задачките, а Стелчето си хвана багажите и замина за Русе
Изненадата от тази вечер бяха Оги и Габи (не, че не се очакваше де). В този сериал жените са толкова неустоими, щом и хомосексуалните стават хетеро за има-няма месец  Laughing

# 139
Така и не схванах какво се случва с Найден  newsm78

# 140
Ще разберем, крие нещо, дали не се е сбил, че му е превързана ръката. Може би помага на някого, но не иска да тревожи Теда.

Мн се зарадвах на Габи и Оги, дано тръгнат заедно.
И Марио и Джули нааай-накрая се взеха, ура. Само кофти за сестра й.

# 141
Така и не схванах какво се случва с Найден  newsm78

Парижките потайности ряпа да ядат  Mr. Green

Още предния път каза, че е излъгал за игрите, сега превързан, не я пуска в апартамента. Сигурно е някоя тъпотия

# 142
  • София
София щяла да се счупи..... Joy Joy И защо всички се занимават с диетата и, а тя както винаги се прави на интересна.
Е , защото е толкова слаба че ще се счупи hahaha Вчера една филийка с диетичен хляб не искаше,ама за тортата първа писта hahaha hahaha Joy

# 143
Много им се радвам на Марио и Джулия, но май още в следващия епизод ще се разделят.

# 144
  • somewhere near the sea
Забелязахте ли, че София пие хапчета. Вероятно за отслабване. Тук ще стане нещо... Thinking

# 145
Мен това между Джулия и Марио не ме радва... Т.е. тя е симпатяга, отиват си, ама ситуацията е гадна.
Той беше със сестра ѝ, за да я накара да ревнува...тя един път е била с гадже на сестра си и сега пак...

Еми тъпо е, знае го, че му е слаб ангела, знае че сестра ѝ го харесва и се разделиха, защото тя го помоли и сега спи с него...
Айде пък сега неустоимия...

# 146
Забелязахте ли, че София пие хапчета. Вероятно за отслабване. Тук ще стане нещо... Thinking

И аз така мисля, след което ще избере да е здрава пред това да е слаба и чао на кариерата ѝ като певица.

# 147
 Не спирам да се дивя на музикалното оформление на филма. Много хубава и подходяща музика подбира този, който отговаря за това.

# 148
  • София
А какво даваха в промото ?!?!?

# 149
Не спирам да се дивя на музикалното оформление на филма. Много хубава и подходяща музика подбира този, който отговаря за това.
Да, най-хубавото нещо в сериала е това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт