"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Данчо само на кокошка дето не е скочил още.Всичко що се движи и е ''под ножа''.Стана ми противно като отиде за утеха при Зара.Пълен идиот.
А Галя каква сметка му държи,такава истеричка са я превърнали и нея ,че не се трае.Като свие тея вежди ,че много тъжна.Не мога да я понасям и нея.
А Ана Мария хем я боли хем я сърби.Ще се начеше малко с Митко сега и после пак при Сашо ще хукне.Много ми е анти  #2gunfire Не беше права и така демонстративно да си врътне г*за на закуска като Митко беше с оная мацка.
А най -силната и смислена сцена от както е почнал този сериал за мен беше снощи ,когато Боби отиде при брата на Ася и започна да му говори.Направо ми се насълзиха очите.За първи път някой нещо наистина смислено да каже. Peace

# 121
  • София
Дани сигурно и с Климентинчето ще преспи някой път за утеха hahaha Дъртата много му се точи.

# 122
Ана-Мария даже се и целува като дърво. Толкова ми е дървена тази жена. Абсолютно меланхолична и апатична. Никакъв живец няма в нея. Вресливата Теда поне е пълна с емоции.

# 123
   Хареса ми думите на Боби, които каза на брата на Ася. Накараха ме много да се замисля над думите му и съм съгласна с него, че докато диша човек, трябва да се бори с живота и всеки проблем, колкото да е труден, си има решение.

Подозирам, че скоро Дани ще има сексуални отношения с Клементина. Много подла постъпка от негова страна да отиде да търси утеха в Зара. Съжалявам това момиче. Той се възползва, когато си иска, от нейните чувства.

Не знам изобщо защо не махнат този Коки. Много дразнещ ми е.

Серията от тази вечер, ще се разбере, че Найден е болен. От какво ли е болен?

# 124
  • Bulgaria
Нали Калина (Галя) е бременна и трябва да я извадят от сериала, а това няма как да стане докато е с Дани, защото и него ще трябва да махна и затова според мен връщат Драго, за да стане интригата, да се скарат с Дани. Накрая Галя и Драго ще заминат нанякъде и така...

За мен Галя беше права. Дани трябваше да я защити пред тази Клементина (много противна женица). Вярно е че от както Дани и Галя са заедно тя нарочно я дразни. Мисля си че ако й се отдаде възможност на Клементина ще "налапа" Дани.

Марио за пръв път среща жена, която да не му е в краката от първата среща. Джулия изглежда много свесно момиче и там поне ми се иска да се получи нещо за по-дълго. Накрая може най-големия плейбой да се обвърже по-сериозно. Иска ми се по често тях да дават. (довечера ще ги дават имаше ги в промото). Омръзна ми тоя Дани. И той не знае какво/кой иска. Някой го беше написал много точно преди няколко дни. Мисли за Рая, целува Зара, спи с Галя.

Коко не мога да го разбера с Ванина ли е или ей така само от дъжд на вятър се виждат. Не я дават много Ванина.

При Асенчо не мисля че ще приключи "връзката" с богаташката. Според мен ще има продължение.

Хем си викам как пък една двойка не се задържа за повече от 5 серии, ама в крайна сметка те няма да са интересни за гледане. Трябва да има интрига и затова във всички сериали постоянно се карат и сдобряват.

# 125
Ана-Мария даже се и целува като дърво.
Joy Joy Има и някакъв бабешки маниер на говорене-с един такъв равен тон.Митака ми е симпатичен, но с това вторачване в скъпоценната Анна-Мария и той ми олеква.Как пък не вдяна, че е неспасяемо тъпа. Whistling
Галя защо не я махнат наистина от сериала, направо ми писна да я гледам облечена в тези чували.

# 126
Ана-Мария даже се и целува като дърво. Толкова ми е дървена тази жена. Абсолютно меланхолична и апатична. Никакъв живец няма в нея. Вресливата Теда поне е пълна с емоции.
абсолютно съм съгласна.Пълен чук ,ако питаш мен  Laughing

# 127
Знаех си, че ще е болен Найден.

И аз мисля, че Дани ще се награбят с Климентина.

# 128
Ама къде казват, че е болен Найден ? Уж внимателно гледах.

А той нали каза, че е много уморен и я излъга, че е играл цяла нощ.

# 129
Ама неизлечимо болен или....

# 130
София щяла да се счупи..... Joy Joy И защо всички се занимават с диетата и, а тя както винаги се прави на интересна.

# 131
София дали реално ще отслабне ? Може би ще се откаже и ще реши, че не си струва жертвата.

# 132
  • I Love You 3000
София дали реално ще отслабне ? Може би ще се откаже и ще реши, че не си струва жертвата.

Къде ти! Нали ако отслабне ще "успее" в нещо. А пък в този сериал, такова животно като успял човек не съществува  Mr. Green

# 133
На диета, ама снощи първа на тортата беше Joy

# 134
Егати и тъпата серия. Tired

Общи условия

Активация на акаунт