"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Галя винаги е преекспонирала и се е държала типично по старомодно женски начин,
ако  няма външност, не би й обърнал внимание никой мъж и не би я търпял, не е за 21 век - мое мнение. То гримаси, то жестове, то викове- това по принцип, нямам предвид само снощи- винаги е била многострадална Геновева.
Климентина- самоповярвала си лелка, самозабравила се, някак и на мен на стара, но амбициозна мома ми докарва.
Асен се оказа отново стабилен, лоялен и на себе си човек, браво на момчето, спря се. Не че Симончето е много заслужаваща, но все пак се старае напоследък , а и нали се обрекоха, така да се каже, Асен й поиска ръката....казаха си Да, някак не върви сега да се отмята.

# 106
  • Gotham City
С какво и на кого е известен Дани? А даже и да е така, не вярвам на известните да им дават офиси без да плащат наем.

Той на Клемата и плаща.

Асен се оказа отново стабилен, лоялен и на себе си човек, браво на момчето, спря се. Не че Симончето е много заслужаваща, но все пак се старае напоследък , а и нали се обрекоха, така да се каже, Асен й поиска ръката....казаха си Да, някак не върви сега да се отмята.

Е Асен не е предлагал на Симона брак хах

# 107
  • София
Асен се пошегува не и е предлагал брак,нито са се вричали.

# 108
  • somewhere near the sea
Те хубаво отидоха и двамата на танци, ама пак ли заключиха вървежния рок-клуб? Тренировките по такива места са от около 6- 7 вечерта. Барът да не е кинкалерия, че го заключиха и тръгнаха. А Боби каза, че това е мястото, което им изкарва хляба. Хостелът наникъде и той...Леле-мале. ooooh!

# 109
  • София
Май няма да го има тази вечер  Cry

# 110
Митко не издържа...награби Ана Мария  Laughing
А тя пък...  ooooh! До вчера искаше да е със Сашо, много мил, добър, не искаше да ѝ се бъркат...оплакваше се, че Митко я занимава, сега обратно - ох, тоя Сашо не се спира.

Да се допълня.
Аз харесвам Драго. И сега ми хареса как се държа с Дани...
А за Дани нямам думи...много мразя такива изпълнения...да ходиш при някой да му казваш, не се доближавай до приятелката ми...да не на сила да я е завел Драго на кафе.
Като имаш съмнения или не ти е приятно...отиди и кажи на приятелката си, не ми в приятно да излизаш с него, ревнувам или там каквото е...

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 23:01 от KaPaMeJl

# 111
Тази тъпата патка Галя какво търси от Драго, при положение, че знае отношението му към нея? Съвсем ги дебилизираха. ooooh!
Даню е много дразнещ като почне да заеква и да се обяснява.И Клементина само на колене не падна пред великия фотограф.
Коко не можа ли да се облече по-малоумно със зеления потник и гащи на Супермен? Sick

# 112
  • София
На Галя и е проблем,че Дани я ревнува,а преди и беше проблем че не я #2gunfire hahaha Той не може да и прави забележки,че се вижда с бивши,ама тя може като той се видя със Зара.Ей такива не ги разбирам.. Crossing Arms Естествено,че ще и прави проблеми,като се има предвид преди като бяха заедно как се виждаше с Бранко.

# 113
  • Gotham City
Аз пък не обвинявам Галя, преди 3 епизода Дню се мляскаше със Зара все пак и то защото пак беше наранен заради Рая...

# 114
На шега, да, но все пак решиха да живеят заедно, в това беше сериозен Асен, а и Симона прие тази перспектива. Peace
 Половината от квартирата сякаш изобщо не ходят на работа- не ги дават как тръгват, как се прибират и хич не ги дават кога и как си се разплащат за квартира, храна, консумативи, препарати и козметика- общите разходи. Що така не ни запознават с тези битовизми, а само с "великите им действия", любовни и сексуални  терзания... Simple Smile

# 115
  • София
На шега, да, но все пак решиха да живеят заедно, в това беше сериозен Асен, а и Симона прие тази перспектива. Peace
 Половината от квартирата сякаш изобщо не ходят на работа- не ги дават как тръгват, как се прибират и хич не ги дават кога и как си се разплащат за квартира, храна, консумативи, препарати и козметика- общите разходи. Що така не ни запознават с тези битовизми, а само с "великите им действия", любовни и сексуални  терзания... Simple Smile
На няколко пъти Теди казва че отива на работа  Peace

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 10:55 от mihaela(n)koko

# 116
  • София
 Половината от квартирата сякаш изобщо не ходят на работа- не ги дават как тръгват, как се прибират и хич не ги дават кога и как си се разплащат за квартира, храна, консумативи, препарати и козметика- общите разходи. Що така не ни запознават с тези битовизми, а само с "великите им действия", любовни и сексуални  терзания... Simple Smile
На няколко пъти Теди казва че отива на работа  Peace
Теди казала,ама никой друг не казва Grinning Само Митко,който ходи когато си иска май.За Галя не знам изобщо с какво плаща. newsm78 За Коки също-той е най-голямата загадка.Никога не е работил,майка му се отказа да му помага и не знам как плаща.

# 117
  • София
Дани -така ли ми се струва или въобще не е прежалил Рая ,и като Галя го излъга за това че се срещна с Драго той отиде при Зара за утеха  newsm78

# 118
Само не разбрах накрая Зара нарочно ли се правеше, че не чува звънеца или той просто не работеше Grinning

А единственото общо между София и Адел е, че са дебели. Нищо против дебелите, аз съм в 6 месец и вече съм като за 9ти..

# 119
  • София
Само не разбрах накрая Зара нарочно ли се правеше, че не чува звънеца или той просто не работеше Grinning

А единственото общо между София и Адел е, че са дебели. Нищо против дебелите, аз съм в 6 месец и вече съм като за 9ти..
Дани не е звънял,дадоха как натиска асансьора може би за това ти се е сторило като звънец.

Общи условия

Активация на акаунт