"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Ааа, образ си беше Драго- и аз се радвам, че го върнаха.Ако не ме бяхте сетили- вече бях забравила, че Марио и със Събка имаше вземане-даване.
Ана-Мария не става за нищо, режисьора в час ли е-толкова ли не забелязва актьорската и инвалидизация?Петгодишната ми дъщеря е в пъти по-артистична от нея. Tired
Богаташката щерка е отврат. Sick Особено фразата:"Ама той отказа ли ми?  Shocked"   ooooh! ooooh!

Това с "той отказа ли ми" беше приятелката на щерката.
Ох, да-сега ги разбрах коя коя е.
Айдеее и Асен е в кюпа..... Thinking Остана ли някой, който да не изневерява, не истерясва, въобще-нормален?Ей така-за цвят... Tired

Изглежда, че в този сериал показват на младите, че изневярата е нещо обикновено.

# 92
Разбра се накрая каква танцьорка е Теда латино, защо я мъчиха толкова време като диджейка и откъде се взеха тези танци изведнъж. Пак едното за краката , другото за главата

# 93
Все едно са ни чели как я гаврим и решиха да покажат, че може да танцува. Но пак на моменти ми беше комична.

# 94
Танцуваше добре, кръшно, страстно,  но защо все мята тая коса, гледам я мете земята, после я мята в лицето на партньора, хич не мога да го възприема. Латино танцьорките почти винаги са с кок.

Беше скучен епизод. Тази на Боби откъде я взеха, няма ли да я махат вече.

# 95
Аааааа и на мен танца на Тошка ме впечатли. Един път нещо читаво да направи.

# 96
Забелязахте ли ,че Асен като пренасяха багажа на баща му беше без лепенка на носа ,а снощи пак са му я сложили Laughing
Не ми харесва драмата между Асен и новата.Явно никой не може да бъде щастлив в него сериал.
Даню ми е толкова кухо парче.Каквото се разбуча на Климентина за кастинга,голяма драма.А галя я показаха като една истерична кифла.

# 97
  • София
На Галя редовния номер-като се скара с Данката отива да се види с друг hahaha

# 98
  • Gotham City
На мен Клемата ми е направо гнусна, не знам защо, но изпитвам погнуса от тази жена. Даню ми е анти, но беше прав. Имате уговорка, той си плаща наем, точка по въпроса.

# 99
И от всички милион заведения в София всички ходят в на Сашо дискотеката и се чудят как може в същия момент някой друг от съквартирантите също е там. При положение, че е работно място на половината от тях  Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 11:22 от VasilevaVasilina

# 100
Галя с тези две опашни и безумната розова туника или рокля беше абсолютна карикатура Joy

Интересно какво се случва с  Найден , струва ми се че има някакви проблеми, за това беше недоспал.
Най-вероятно финансови, вечер може да работи и на друго място.

# 101
На мен Клемата ми е направо гнусна, не знам защо, но изпитвам погнуса от тази жена. Даню ми е анти, но беше прав. Имате уговорка, той си плаща наем, точка по въпроса.

Може да му налита в ателието и да се възползва от момента, когато страдаше за Рая, да му продава фотографиите само да измъкне пари, а не може да преглътне един кастинг. Айде моля, моля, голямата моралистка. И на мен ми е противна тази героиня  Mr. Green

# 102
И мен тази лепенка на носа на Асен адски ме дразни. Те сезоните се сменят по-бързо от зарастването на неговата рана  Joy
Ама тя вЕрно мноУ малка се оказа тази София. Всите люде, все при Сашо работят. Чак и на мен ми се доработи при Сашко.
Ако бях на Дани-всемирния мъченик, щях да напусна веднага и да си намеря друг офис. Нали вече е известен. То бива да няма достойнство, ама чак пък толкова. Една озлобена дърта мома ще го води за носа, айде моля......

# 103
С какво и на кого е известен Дани? А даже и да е така, не вярвам на известните да им дават офиси без да плащат наем.

# 104
  • София
Климентинчето каза на Даню,че благодарение на нея е вече много известен hahahaСамо,че аз един път не видях някой да дойде в тоя ''офис'' , да го търси за снимки , или да снима някой newsm78 И тия изложби велики със снимки от Гугъл са края на всичко #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт