"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Tozi Drago да не е един, дето беше монтьор и някаква от чужбина- Испания май, беше забременяла от него, съобщи му по телефона и друго....този Драго в миналото с коя от копторките/квартирата/ имаше връзка?
С Галя и Марго имаше връзка.

# 76
  • Sofia
Tozi Drago да не е един, дето беше монтьор и някаква от чужбина- Испания май, беше забременяла от него, съобщи му по телефона и друго....този Драго в миналото с коя от копторките/квартирата/ имаше връзка?

Да, същият. Имаше връзка с Маргото (танцьорката, която беше близка приятелка на Стела), а после и с Галя.

# 77
Благодаря. Просветна ми- значи с Галя не си спомням точно какво и как, но да, с червенокосата танцьорка и приятелка на Стела - Марго сега се сещам, нещо тя го ревнуваше доста и го заграждаше в сервиза....

# 78
И аз харесвах Драго и се радвам, че го върнаха. Дано се събере с Галя, че въртележката Дани - Рая - Галя ме потриса направо вече, толкова да ми омръзна едно и също. Confused
Джулия и на мен много ми харесва, много хубаво момиче.  Peace

# 79
На мене пък не ми харесва.Май новата на Боби ми е най-симпатична.Тази Джулия мисли ли да има нещо общо с Марио, при положение, че знае що за стока е? Whistling
Ако се хване с Марио, очаквам скоро да и изневери със сестра и! Mr. Green
Вече всичко стана такава боза, че темата ми е в пъти по-интересна от сериала. Crossing Arms

# 80

Липсва ми Рая , Поли, че дори и Сабина беше по-интересна от Теда и Анна-Мария ooooh!

Теда поне е смешна и около нея се върти все пак някакъв сценарий, ама Анна-Мария е толкова безинтересен персонаж...като добавим и актьорското бездарие е много жалка картинка...

# 81
Джулия ми е най - красива от всички.

# 82
Ааа, образ си беше Драго- и аз се радвам, че го върнаха.Ако не ме бяхте сетили- вече бях забравила, че Марио и със Събка имаше вземане-даване.
Ана-Мария не става за нищо, режисьора в час ли е-толкова ли не забелязва актьорската и инвалидизация?Петгодишната ми дъщеря е в пъти по-артистична от нея. Tired
Богаташката щерка е отврат. Sick Особено фразата:"Ама той отказа ли ми?  Shocked"   ooooh! ooooh!

Това с "той отказа ли ми" беше приятелката на щерката.

# 83
  • София
Джулия ми е най - красива от всички.
+1 Peace

# 84
Някой от вас знае ли истинското име на Драго?

# 85
Ааа, образ си беше Драго- и аз се радвам, че го върнаха.Ако не ме бяхте сетили- вече бях забравила, че Марио и със Събка имаше вземане-даване.
Ана-Мария не става за нищо, режисьора в час ли е-толкова ли не забелязва актьорската и инвалидизация?Петгодишната ми дъщеря е в пъти по-артистична от нея. Tired
Богаташката щерка е отврат. Sick Особено фразата:"Ама той отказа ли ми?  Shocked"   ooooh! ooooh!

Това с "той отказа ли ми" беше приятелката на щерката.
Ох, да-сега ги разбрах коя коя е.
Айдеее и Асен е в кюпа..... Thinking Остана ли някой, който да не изневерява, не истерясва, въобще-нормален?Ей така-за цвят... Tired

# 86
E, тази глупост с Асен пък как я измислиха  Crazy

Някой от вас знае ли истинското име на Драго?
Кой беше Драго?

# 87
Изключително съм разочарована на къде върви образът на Асен. Едно вярно и праволинейно човече да имаше и тръгна и той на зле. Вярно е, че Симона сътвори куп глупости, но и в живота смятам, че ако простиш и дадеш шанс на един човек, неговата постъпка не оправдава твоята. Щом е решил да е с нея и след всичко преживяно, най-добре би трябвало да знае какво е да си мамен. Но какво да очаквам от гениални сценаристи.  Един пък да няма като хората. Сега Митко ще се прави на недостъпен, дървото ще припада по него. Теда ще разлюби Найден, Галя (дано си измие косата) ще кривне с Драго, верният и възлюбен Дани ще се напие, ще спи със Зара. Рая ще се върне. Марио ще го играе влюбен в Джули малко, докато не види някоя нова. Все шокиращи събития.

# 88
  • София
Галя почти постоянно е с мазна коса Sick Дано Марио като се хване с Джулия да се промени.Поне едно хубаво нещо да стане Grinning Сега сигурно Стела ще се върне от Русе разочарована от любимия и ще се извинява на Зара.

# 89
  • София
Симона вече забелязва че нещо му става на Асен,,от работа яде,къпе се и веднага ляга да спи " .Дъщерята на богаташа ще му завърти главата още повече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт