"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
... На мен ми харесва Марио напоследък, но не вярвам да се задържи. Покрай Джулия ми стана симпатичен, но само когато е с нея. Тя е много готина. Искам развитие там. Два-три епизода да изкарат и после е ясно, че Марио ще преспи с някоя.
Най-добре беше /според мен/ Марио, в отношенията си със Сабина. Мисля, че там наистина беше влюбен и се държеше най-адекватно  Peace

# 61
Може ли да ме осветлите кой е Драго? На него ли се радваха толкова накрая?
Бивш наемател. Готин е. Бяха с Галя заедно,но замина за Испания, уж бивше гадже бременна. Да не повярваш, че може да има някоя бременна в тоя филм. Аз го харесвах.

И работеше в сервиза на Боби.

Айдее Асен се целува с тази новата в промото.

# 62
Коя новата - дето му се натискаше или дъщерята на собственика?

# 63
  • Gotham City
Онази новата чернокоса кифла вчера ме умори като каза, че от Египет си купила вода със сребро "да удвои тенЪЪЪ"
Тошка се е подстригала, добре е сега.

# 64
Нямам някакви положителни чувства към Драго, но честно старите "актьори" ми харесват повече от сегашните.

Липсва ми Рая , Поли, че дори и Сабина беше по-интересна от Теда и Анна-Мария ooooh!

# 65
  • Cyberspace
Теодора и Анна-Мария са супер кофти пълнеж на сериала  Tired
Нещата все повече си проличава, че ги скалъпват в движение ден за ден, супер тъпо си заминават и след известно време пак се появяват в точния момент... И всички просто "дзън" на вратата без предупреждение се изтърсват добре дошли. Уж големи приятели, а когато някой си замине никой не поддържа връзка с него, просто изчезва от лицето на земята безследно и всички го забравят, а после изведнъж отново се връща. Сценария става по-глупав и от този в индийските сериали  Mr. Green Как пък една хубава развръзка нямаше при никой, освен при Поли (така ли беше тази русата?), която просто трябваше спешно да напусне сериала. А Галя четох някъде, че е бременна  newsm78 Вярно, вече не е такъв скелет с тапицерия вече, а и все с едни торбести дрехи ходи...
Като се замисля и аз вече го гледам просто по навик.

# 66
  • Бургас
Асен беше най-адекватния и трезво мислещ персонаж, а сега и неговия образ развалиха.. та той я целува тая.. Tired ooooh!

# 67
Коя новата - дето му се натискаше или дъщерята на собственика?

Щерката  Wink

# 68
  • София
Мале вярно се целуваха Grinning Ама като се замисля Асен толкова време тичаше по г*за на Симона,тя спа с кой ли не,подиграваше се с него,зарязваше го когато си иска той и играеше по свирката.Сега тя е решила да стане сериозна,ама не може винаги на нейното да е.И постоянните подигравки,че е градинар(уж на шега) , но със сигурност не е приятно,поне работи нещо а тя вместо да се хване да учи или да работи се подиграва и цял живот на гърба на техните.Мисли само как и къде да се напие, да ходят да ''си избухнат''.Срамна работа няма.

# 69
  • Пловдив
Сега с Драго се надявам малко да се раздвижат нещата.

Асен ме изненадва, досега твърд и непоколебим към любовта си към Симона, а сега... Аз си мислех, че нещо снимките ще създадат проблем, нещо от сорта Симона да ги намери в телефона му и така да стане скандал, без той да е виновен, но явно друго ще е...

# 70
Мен не ме кефи Драго. А Дани с к'ви очи ревнува, като ходи се целува с малката, като уж почна отн. с Галя.

Жалко за Симона и Асен.

# 71
Еее Асен твърд и непоколебим и единствения ,който не са го менкали с някоя друга от сериала.Време беше да го ''разбутат''  #Cussing out Сега пак ще слушаме истеричните викове на Симона. ooooh!

# 72
Асен единствен в този сериал не е изневерявал досега, няма как да се цепи от колектива hahaha

Да не пишат сценарият Теда и Коко?!
Пълни безумия ooooh!

# 73
Tozi Drago да не е един, дето беше монтьор и някаква от чужбина- Испания май, беше забременяла от него, съобщи му по телефона и друго....този Драго в миналото с коя от копторките/квартирата/ имаше връзка?

# 74
Ааа, образ си беше Драго- и аз се радвам, че го върнаха.Ако не ме бяхте сетили- вече бях забравила, че Марио и със Събка имаше вземане-даване.
Ана-Мария не става за нищо, режисьора в час ли е-толкова ли не забелязва актьорската и инвалидизация?Петгодишната ми дъщеря е в пъти по-артистична от нея. Tired
Богаташката щерка е отврат. Sick Особено фразата:"Ама той отказа ли ми?  Shocked"   ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт