"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Gotham City
Теда имам чувството, че ще изневери на Найден с Марио.
Ако е толкова глупава,Найден - момче на място,трябва да е мега тъпа за да му изневери  #2gunfire

Не, не е толкова....много повече е

# 46
  • Бургас
Леле Драго се върна, става интересно. А тези кокошки  какво се въртят около Асен и той защо им угажда  #Crazy

# 47
Сега ще започнат драмите Галя - Дани - Драго и Симона - Асен - богаташката, ама поне нови и позабравени герои влизат, да не се въртят само едни с други.

За Ана Мария предвидимо...сега пък Митко  ooooh!

# 48
  • Sofia

Какво за тях, че пропуснах епизода?

# 49

Какво за тях, че пропуснах епизода?
Сашо ходи до квартирата да ѝ обяснява, тя го изгоно, после я чакаше долу, за да ѝ обяснява, ама тя беше непреклонна, не иска да е с него...вече  Laughing
После нещо се обясняваше на Боби, че Митко ѝ липсвал...не я слушах внимателно, ама сигурно сега с него ще иска да бъде...

# 50
  • Sofia
   Аха, ясно, мерси. Laughing Очаквано, наистина. По-натам, като пак се отегчи от Митко, Сашо може да успее да я "спечели" отново с някоя залъгалка за пораснали момичета. Money

# 51
  • I Love You 3000
Хубаво де, защо правиха кастинг за нови актьори, като връщат и старите? То егати калабалъка стана! #2gunfire ooooh! Като се има предвид , че и Рая ще връщат ooooh! Какъв го дири Драго пак тук? Къде го настаниха?

Аз не го гледам вече. Само се информирам от вас какво става горе - долу и ако има нещо интересно тогава отивам във Вбокса и гледам избирателно. Чакам да върнат Рая или Събка и тогава ще му дам втори шанс. Дотогава от тук от там, ама ми стана интересно сега къде са турили Драго? Вече по двама в копторка ли се мъдрят ? Joy  Цяла София , батко, в един хангар се сбира ooooh! Ама то нормално - при неясни условия - плаща ли се наем, не се ли? А и те голи като мишки , къде да идат? В началото си спомням Рая като дойде - нали полицията идва и Боби вади едни договори, сега ако дойде какво ще им покаже? То кой ли не влезе и не излезе от този "ДОМ"? (Че някои и по два - три пъти идват и си отиват)  newsm78

Ох леле, чия е тази реалност? Чия?! Много ми са интересни да ги вида тези велики сценаристки Mr. Green

# 52
АЗ мисля че Драго ще залюби Теда  Flutter

# 53
Аз да попитам какъв е този Драго?В началото не следях сериала много редовно и не съм го виждала.

# 54
АЗ мисля че Драго ще залюби Теда  Flutter

Точно това си помислих и аз.

# 55
То при тези погледи дето ѝ метна, остана и да не я полази  Laughing. Но си мисля, че тъкмо навреме се появи да започне работа в хостела... пък сигурно там ще се настани, не в квартирата.
Аз на Драго му се радвам, че го върнаха - симпатичен ми е  Simple Smile

# 56
Харесвах Драго и се кефя ,че се върна.
Ама тая Ана МАрия ,която не знае сърби ли я ,боли ли я ,хич не ми се нрави.До кога ще я държат в сериала.Не мога да я понасям ,особено като започне да се обеснява - едно дървено ,философско... #2gunfire
Сега ще развалят отношенията и на Симона и Асен.То няма двойка ,която да оцелее в тоя сериал.
На София певческите й опити мн са ми банални.Може би ,защото гледахме подобно и с Поли в началото.

# 57
Аз мисля, че ще съберат Галка и Драго, Рая ще се върне и след разните му хилядни перипети пак ще се събере с мистър Квартира. На мен ми харесва Марио напоследък, но не вярвам да се задържи. Покрай Джулия ми стана симпатичен, но само когато е с нея. Тя е много готина. Искам развитие там. Два-три епизода да изкарат и после е ясно, че Марио ще преспи с някоя.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 10:51 от silveto_

# 58
  • somewhere near the sea
Може ли да ме осветлите кой е Драго? На него ли се радваха толкова накрая?

# 59
Може ли да ме осветлите кой е Драго? На него ли се радваха толкова накрая?
Бивш наемател. Готин е. Бяха с Галя заедно,но замина за Испания, уж бивше гадже бременна. Да не повярваш, че може да има някоя бременна в тоя филм. Аз го харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт