"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ще видим Теда дали ще остане с Найден,или ще и мине мерака след ден(ако не я набие или напсува) Whistling .

# 31
  • somewhere near the sea
Опа, Теди обърна палачинкатааа. Тъкмо момчето реши да се отърве от фалшивия й чар и тя разбра, че е човекът за нея. Да видим за колко време? Или както самият Найден предположи: "До следващата поява на Марио"

Коки- какво му се радват толкова, сякаш се е върнал от арктическа експедиция. Трябваше по-осезателно да му набият канчето, да му поставят условия да започне работа, да си плаща наема, да чисти... Ако бях на мястото на Боби щях да дам стаята му под наем(ама първо трябва да дезинфекцирам). А Коко даже възмутен-как така ще му превръщат стаята във фитнес! А, не, бе- ще я държат като музей на глупостта.

София също не стъпва в хостела- всичкият им бизнес върви на самотек. Дали пък гостите сами не се обслужват?

# 32
  • София
Да и аз си мислех за хостела,че никой не стъпва да работи там Laughing  Rolling Eyes

# 33
Знаех си аз,че на Найден не може да се вярва. Laughing
Поне серията беше по-динамична и разнообразна, с не я запълниха отново с малоумния Даню и харема му.
П.С. Въобще не ми е жал за Коко и малоумщините му,в които сам се забърква.Не става въпрос за малко дете,а за безотговорен и неадекватен пълнолетен.

Със сигурност ги има в действителност такива хора. Тези хора никога не пораствам през живота си. За разлика от сериала, в действителност няма кой да търпи такива хора и хазяините да ги е изхвърлил отдавна от квартирата.

# 34
Снощи , когато Коки се върна в квартирата като препикано мушкато и съквартирантите му се държаха строго с него, за момент си помислих, че може би ще му дойде акъла в главата и ще се промени.

Но не ... те го посрещат с "Добре дошъл!"  ooooh!

Защо да не се държи Коко така.
Не работи, не учи, по цял ден лентяйства .... и те го подкрепят.

# 35
Съгласна съм с последното. Коки ще стане сериозен само когато някой му стъпи здраво на врата.

Направо не мога да повярвам, че Явор е заминал с наркоманката  Crossing Arms

# 36
Толкова глупави и нелогични неща се случиха, че вече каквото и да стане няма да се изненадам. Thinking  И аз тъкмо си мислех, че Коко ще излезе от дебилния си образ-е, не би! Tired

# 37
Изтървах ви, както и сериала

# 38
Забелязвате ли как една успешна двойка няма в сериала? Асен и Симона ми бяха надеждата, но неее.. те го пратиха да работи при полуголата богаташка щерка.

# 39
  • София
Сега,ако и връзката на Симона и Асен развалят ще стане супер тъпо #2gunfire

# 40
Асен може би е най-разумния и трезвомислещ в сериала. Винаги реагира адекватно и на място.

Сега и неговият образ ще отиде по дяволите.

# 41
Още като отиде в имението си казах сега 100 % ще има някоя кифла,много предвидимо е вече.

# 42
Теда имам чувството, че ще изневери на Найден с Марио.

# 43
  • София
Ако е толкова глупава,Найден - момче на място,трябва да е мега тъпа за да му изневери  #2gunfire

# 44
  • София
Това със сигурност ще се случи,Тошка си я знаем колко е предвидима.Пък и нали драма трябва да има.

Общи условия

Активация на акаунт