"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 302
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
   Е, защо, то си има автобуси и до Лондон. Peace Да, доста е пътят, ама нали уж в сериала го представиха като по-бюджетна алтернатива на самолетните полети.

# 16
Уау, да  Shocked Права си, пуснах едно търсене с гугъл. Ама много път бе, чак нереално ми се вижда, затова се учудих. Да го бяха качили на един Уиз Еър  Joy

# 17
  • Sofia
   И на мен ми се струваше много, ама преди 3 г., като ми се наложи да пътувам с автобус до Западна Германия, всичко ми мина като миг и установих, че не е болка за умиране. Joy

# 18
  • София
   Днес гледах промото за следващия път, въртяха го по "Нова". Peace Видях, че Найден се сваляше с няк'ва мацка в бара, а Теда от яд я заля със сок в гърба. Joy

Брей, тя ревнува ли?  Joy Joy Joy
Някой беше коментирал в старата тема,че точно щото се държеше зле с нея за това ще вземе да го хареса. hahahaНали знаете,че си пада да я бият,унижават и псуват.

# 19
Предвид моята непоносимост към Стела,снощния епизод много ме изнерви. Това с колата на Денис беше голяма простотия и ако бях на негово място щях да й оскубя русата перушкнка.  Laughing Twisted Evil Тя и Коки са ми супер антипатични персони. Неблагодарни,без грам мозък и отговорност. И мен ме съмнява това ново нейно гадже.  Thinking
Боби наййй-накрая се махна от тоя сервиз.  ooooh! Изкефих се как изпъди Теда на работа.  Mr. Green
Явката вече на мазохизъм го удари. Колко гадости му направи тая и той пак с нея.  #Crazy Надявах се някой да ги види и да го спре.  Tired
За целувката между Марио и Джулия -и на мен ми се стори,че му отвърна и то с кеф.  Laughing Сестра й е... Sick

# 20
Теодора със сигурност има някакви отклонения-най-малкото Стокхолмски синдром-привързва се към насилника си.Така беше с Марио, който и изневеряваше с която му падне,крадеше и парите, обиждаше я.А тя вървеше след него като кученце.
Найден също я загърби, човекът и помагаше с всичко, а тя-неблагодарницата, реши да го унизи публично и му крещя като истеричка.Много ме изкефи вчера Найден как не я отразяваше.Сега явно ще му се мазни, ама той е умно момче и дано я е зячеркнал окончателно, макар, че в този сериал, както знаем няма сигурни неща. Mr. Green
Лелката от вчера беше супер гнусна- Sick Sick Имала "почтен дом" .... ooooh!
Ненад ми е много забавен-един такъв добряк, ама Коко да вземе и той да замине някъде, за постоянно, ако може. Thinking

# 21
На мен са ми мн скучни Стела и нейния, Ана Мария и Митко, Дани и сие и Тодорка с бармана.

Учудващо, но май предпочитам да гледам Симона с нейните пр. или Марио дори.

# 22
Междудругото много ми се ще Марио и Джулия да се вземат и най-после да стане човек този. А Теда да се самоубие от мъка.

# 23
  • София
Междудругото много ми се ще Марио и Джулия да се вземат и най-после да стане човек този. А Теда да се самоубие от мъка.
newsm10

# 24
  • somewhere near the sea
Много ми хареса Найден с думите си към Теди: "Че къде толкова си пускала? В мазета и един хостел...За коя се мислиш?" Най-сетне.

# 25
Изкефи ме и мен Найден ,ама самочувствието й е толкова голямо на теда ,че...малко й беше ,ако питате мен .тая вечер ще има ли

# 26
Теодора от гевезелъци и пози, фасони никога не може да си задържи вниманието в-у някой стойностен, и тези мяткания на коси, манекенска походка и грамадни обеци- уморяват ми окото, не ми се гледа вече. Но най-дразнещият персонаж е/беше/ Сабина- дано повече не я върнат , гласът й реже стомана.....и нерви.

# 27
Симона толкова заразиятелен смях има, че се хилих и аз с нея  Joy

Явор е заминал с онази с дрогата ли?

# 28
Симона толкова заразиятелен смях има, че се хилих и аз с нея  Joy

Явор е заминал с онази с дрогата ли?

Да, направо съм възмутена... Ужас
И много ме стана жал за Коки как ядеше пицата на онзи човек....  Cry Cry Cry

# 29
Знаех си аз,че на Найден не може да се вярва. Laughing
Поне серията беше по-динамична и разнообразна, с не я запълниха отново с малоумния Даню и харема му.
П.С. Въобще не ми е жал за Коко и малоумщините му,в които сам се забърква.Не става въпрос за малко дете,а за безотговорен и неадекватен пълнолетен.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 23:16 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт