"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 574
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Сега се замислих за "чаровника" Марио - ама той верно, че е минал през всичкото женско от сериала. Само София и Симона е пропуснал, но.... не е късно. Дори доколкото помня и с Галя е имал връзка - нали като живееше у тях, каза, че е имало навремето нещо помежду им, но то останало в миналото  ooooh!. Как пък не се сети да му каже на Драго, че освен с Дани и с него са баджанаци  Laughing

И аз преди време се замислих за това. Но има и други, които не е минал - Ана Мария, Лили, Марина, Ванина, Зара, Марго, Ася.

Но има време, може и тях да мине. Просто още май не се познаваа с някои от тях.

Дано се запознае с Клементина  Grinning Grinning Grinning
С Клемата,Марио се запозна одавна,още докато с Бранко въртяха онази хижа .Клемата беше дошла да инспектира нещо си и за да няма глоби Марио трябваше да я ощастливи,ама тя подочу за какво иде реч и си подви опашката.Не,че не и се искаше на жената да се отърка в Марио,ама и стискаше нещо.Иначе Марио като нищо щеше да я "мине" и нея

# 211
Оооо бъркаш!!! Laughing Оня Франкенщайн не беше клемата!! Laughing Иначе той си я ощастливи инспекторката! Не остана само с мераците. Peace

# 212
Ох,момичета много сте писали-браво!
 Laughing Искрено ме разсмивате, аз си знаех, че темата ще е по-готина от сериала.
Марио имаше нещо със сервитьорката от хижата.Някой му беше обаче конкуренция-Васко ли беше?

# 213
Ох,момичета много сте писали-браво!
 Laughing Искрено ме разсмивате, аз си знаех, че темата ще е по-готина от сериала.
Марио имаше нещо със сервитьорката от хижата.Някой му беше обаче конкуренция-Васко ли беше?
Васко беше конкуренция на Марио, ама за Теодора. За сервитьорката се караха с Бранко, който искаше Рая, Галя, а се оказа, че е и женен. Изобщоо..чудя се дали и сценаристите им хващат края на връзките на героите newsm78

# 214
Издънките на Коко нямат край

Банката ли е проблемът на Найден?

# 215
Вярно, че Бранко налиташе и на сервитьорката. Peace
Речта на Анна-Мария към Дани беше потресаЮща.... Mr. Green Joy То изказ, богат речник и прочие... Laughing
Лелеее, Коко съвсем си повярва.... ooooh!

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 23:47 от #Frozen#

# 216
Мале на Коко съвсем му се вдигнаха акциите ooooh!  Много дразнещ образ.
Ана Мария горката. Shocked Пълно дърво.Не става за актриса.галя била обичала Дани,а той как се държал с нея.А тя как се държеше с Митко? #2gunfire
Стела е много противно парче-нагла и самовлюбена.
Галя горката като сбръчка тея вежди за тъжната си физиономия ,направо ми иде да я фрасна.Кога ли ще й вкарат бременността в сериала - то супер много й личи вече.

# 217
Много ми хареса момента, в който Стела разказваше на Галя как Дани изпратил Зара, защото щели да си събират багаж и да заминават hahaha
Галя горката гледаше като ударена с мокър парцал Mr. Green

# 218
Галя винаги ходи с много тежък грим, май си слага изкуствени мигли.Иначе има хубаво лице, но косата напоследък наистина и е много занемарена.
Замислих се, защо вчера Стела се държа така с нея и се сетих, че двете по едно време живееха заедно и Галя май я изгони.Стела си е гадно човече по принцип-няма много скрупули и е нагла.
Толкова много ситуации вкараха, че вече взех да забравям...... Tired

# 219
  • гр.София
А Галя как се върза, че посред нощ ще си оправят багажите. Това момиче защо продължава да се унижава? Имам чувството, че наближава момента, в който ще я изкарат от сериала. Но до тогава ще гледаме едни и същи драми и сърдити физиономии.

Найден се е забъркал с мутри. Теди става все по-инфантилна. Писка и кряка като кокошка. Изобщо не могат да пресъздадат, че имат връзка. Връзката на Асен и Симона изглежда най-реална. А те напоследък изобщо не прекарват никакво време заедно...На Асен тотално му се завъртя главата от Райна...

# 220
  • София
   Какво нередно намираш в думата "прислуга"? newsm78 Не се заяждам, просто ми стана странно. За мен думата е напълно политически коректна. Peace
Вижда ми се малко " ту мъч". Crazy
Нали?! Все едно гледаме латинка от 90-те Laughing То са имения, прислуга, иконом, очаквам включване на девата от Гуадалупе. Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Визуално единствената, която ми харесва засега е Джулия. Твърде малко съм я гледала за да преценя дали ще харесам и ролята, която играе, но то е ясно - ако се задържи повечко във формата, ще скапят образа й на 100%...  Mr. Green
Софка не само, че не се е свършила, ами ми изглежда още повече да се е наляла  Laughing Толкова ли за достоверност не успя 1-2 кила да свали?  Laughing
Поне да скрие потниците... че с тия телеса отвсякъде... #Crazy

# 221
  • София
Галя си е виновна от една страна.Молеше се на Дани да я изслуша,дървото Ана-Мария отиде да го уговаря да и се извинява и да я изслуша,той тамън се нави и като отиде какво да види-Галчето с Драго се целуват невинно по бузата.И аз в тази ситуация щях да се изсмея и да си тръгна.Как да и повярва,че няма нищо като тя го пусна да пият кафе,след като знаеше какво ще стане,ако някой ги види (пак направи нещата тайно) не си взе поука.Вместо да затвори вратата на Драго и да му каже ясно ,че няма как да има нещо между тях,тя хем не го отрязва,хем се прави на недостъпна и излизат на кафе 3 пъти за да му каже ,че не можело да са заедно hahaha

# 222
А Драго разказа ли защо се върна, какво става с детето, негово ли е, не е ли?

# 223
  • гр.София
Галя си е мека Мария...Не може да казва <НЕ>. Избягва конфликти и накрая все тя е прецакана. Бранко го проследи в хотела, видя, че е с някаква жена и онази й казва "Аз съм съпругата му" А Галя - "Ми, аз съм секретарката му" Laughing Laughing Laughing Кажи си коя си бе, направи скандал. Оня те лъже не знам колко месеца, идва да живее у вас, лъже те с коя ли не, тя накрая подви опашка и айде. После някаква откачалка й се лепна, добре че избяга от него, преди да я е изнасилил...После братовчеда на Зара я водеше в Дубай, по ресторанти и заведения, пък тя не искала да има нещо с него...Тя е от хората, които сами си се прецакват и някой друг им е виновен.

И как пък отидоха на кафе с Драго точно в кафето до галерията Joy Joy Joy

# 224
  • София
Според мен не и се иска да отрязва категорично Драго,иска да и е сигурен за в бъдеще  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт