"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Bulgaria
Много тъп и непоследователен образ изградиха на Джулия!И тя ми опротивя.Уж я представяха като по-разумна от сестра и, пък като види Марио и изпростява.Марио е някакъв магнит за жени-това Сабина, Стела, Теда, Джулия, Стефи и др. знайни и незнайни-всичко под ножа... #Crazy
Асен е много противен като го дават гол-един такъв отпуснат, прилича на гол охлюв... Sick

Да нали и аз това казвам всички образи ги развалиха. Дори и на принципните Джулия и Асен. Хем ги боли, хем сърби. Разума вика едно, сърцето друго. Ама то може да устоиш на Марио или пък на Райнето. хаха
 Райна много бързо му прости на Асенчо лъжата и се награбиха. Ама той баща й ще им разкаже играта.

Сега прегледах снощната серия, явно това не са го дали където Марио иска обяснения от Джулия / от промото на предишния епизод/ . Може да го дадат в друг епизод. Както и да е.

Хубаво е че Тошка се успокои и няма да вряска в следващите няколко епизода. Ввъпреки че не е сигурно.

# 451
  • София
Найден докато обясняваше си мрънкаше под носа и се напрягах за да го чуя.Така и не разбрах тази В. уж му била приятелка от университета и нея заплашвали,тогава защо каза на Теда,че е с него?Това не ми стана ясно. newsm78

# 452
  • I Love You 3000
А аз друго да питам за този Найден: Той не е от София, така ли? Защото живее с някакви съквартиранти, а в началото не се ли появи с едно момиченце и едно прасе? Сега изведнъж живее на квартира и е студент newsm78

# 453
  • гр.София
Момиченцето май е сестра му? Но кой я гледа и кой се грижи за нея не ми стана ясно. А прасето си е негово, но не съм го виждала след като Коко му го върна. Сигурно го пази да не му го открадне пак Laughing

Идва ми да купя на София ново яке или блуза Grinning Само с едно и също ходи. А Коко как се излага, ужким за да стане известен, много е дразнещ. Аз ако съм на Прея ще го набия... Sick

# 454
  • I Love You 3000
.................

Идва ми да купя на София ново яке или блуза Grinning Само с едно и също ходи. А Коко как се излага, ужким за да стане известен, много е дразнещ. Аз ако съм на Прея ще го набия... Sick

Всички искат да го бият този Коко и само го заплашват: Ще ти ударя един шамар, ще ти лепна два.... И е видимо , че това не дава резултат! Досега един не си изпълни заканите! А те звучат все едно на малко дете се карат. Все едно е направило някаква незначителна беля като да счупи някоя ваза или чаша. А този човек върши сериозни углавни престъпления, за които "един шамар зад врата" не е никакво наказание. 1-во открадна кола; 2-ро управлява крадена кола без издадена шофьорска книжка; 3-то излъга момичето , че има книжка и по този начин застраши живота му; 4-то застраши живота на всеки пешеходец, животно и превозно средство по пътя си, поради простата причина, че няма книжка и има начални познания как се управлява кола ( това ,че никой не пострада е късмет, който се случва по - малко от веднъж в живота)! Другата криминална нишка: 1-во нахлува в стаята и леглото на чуждо лице, без въпросното лице да знае за това; 2-ро прави компрометираща снимка на чуждо лице , без отново  то да знае за това; 3-то използва заснетите кадри, за да урони престижа на дадена личност!
Не ми казвайте, че това се заслувава само "един зад врата" или дори само побой като този над Данчо! Това си плаче за съдебен иск, присъда и плащане на много солидни глоби за второто престъпление и направо за затвор за първото! За такива престъпления дори малолетните са осъждани, а този Пълнолетен гражданин получава само заплахи за един задвратник! #Cussing out Ако наистина и след тази случка няма сериозни последствия, не знам вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 455
Няма да има последствия за Коко и след това.Ще му помъмрят,пак ще се извини и ...всяко чудо 3 дена до следващата му глупост  #2gunfire Толкова ми е противен ,нагъл и гаден тоя Коко ,че ...готова съм да се откажа да гледам и без това скучния вече сериал. #Cussing out
Моля ви се ...с това пеене на София ще ми гръмнат ушите.Вчера като беше пуснала от телефона си индийска музика и започна да вие,направо ми идеше да й фрасна 2 шамарра и да се осъзнае
Ще ми е интересно да видя реакцията на Дани като разбере ,че са му сложили рога  hahaha
А Асен ...бащата на Райчето бързо ще го ''оправи'' вижда му се края на него в сериала.

# 456
Вчера гледаме Софи, Прея и тази метълката, с извинение, ама от грозна по - грозна, направо ми се повдига да ги гледам.

И на мен Джули, макар много да ми е красива, започна да ми опротивява покрай Марио. На мястото на сестра й, повече не бих я погледнала.

# 457
Точно така, съгласна съм за Коко-вече мина всякакви граници на приличното, а и на законното. #Cussing out
Всички едва ли не му се радват на простотиите, а той го играе галеник на съдбата.Изобщо не е забавно, че прави криминални неща и винаги му се разминава.Прави и неща, които ощетяват или нараняват другите от което не чувства никаква вина.Вчера обеща на Прея, а после пак прави каквото си знае.
Вече не е забавно, а не е и възпитателно. Crossing Arms

# 458
Теди(Карина Николова) определено е станала красива,гледам снимки във ФБ,има промяна от началото на участието й.Корекции ли има по лицето,не знам,но изглежда красива ,с нежна кожа,огромни очи и фин нос(?).
Не очаквах,че ще го напиша,но я намирам за по-красива от Галя и Анна-Мария.

# 459
  • Sofia
Хубава е Теда,факт,а и както спомена някой по-напред ,винаги е с чиста и сресана коса,а не спластена и мазна като на другите"убавици"

# 460
Теда май си е уголемила устата.
В предишната серия косата на София беше ужасна-мазна и несресана. ooooh!

# 461
  • София
Всички съм ги виждала с мазни коси без Теда.На Ана-Мария също е чиста в повечето епизоди,но е имало и такива , в които е била с мръсна.

# 462
  • София
На мен Теди много ми прилича на една репортерка на Гала,мисля че Ася се казва.

# 463
  • Bulgaria
На мен Теди много ми прилича на една репортерка на Гала,мисля че Ася се казва.

Да верно, че с Асето си приличат. Много е щура Асето.

Нали е реалити сериал. Не всички хора си мият косата всеки ден. Има и дни , в които може и да ти е мръсна. Но ако в повечето дни е такава, вече това е проблем.

# 464
На многострадална Геновева всеки път е мръсна  косата Whistling А София вече не мога да я трая, много анти ми стана, това дънковото яке имам чувството, че и на сватбата си ще го носи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт