"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Онзи ден Галя беше по бельо\ нощничка и се видя, че не е бременна.
Просто е надебеляла.

# 181
На кой се кара Боби в рекламата за следващия епизод, че е мошеник ? Познат ми е, но не се сещам от къде.

Ихаааа най - накрая ще ми отговорят на въпроса къде изчезна Андрей? Mr. Green Това е онзи дето ги завлече с парите. Mr. Green

Сега ако е решил да им връща пари, ще трябва да върнат и Събка , защото и тя имаше дял  Grinning Grinning Grinning А дано , че ми се гледа йекшън  Joy

Дойде ми някакъв смътен спомен, ама за какво бяха тия пари ?

# 182
На кой се кара Боби в рекламата за следващия епизод, че е мошеник ? Познат ми е, но не се сещам от къде.

Ихаааа най - накрая ще ми отговорят на въпроса къде изчезна Андрей? Mr. Green Това е онзи дето ги завлече с парите. Mr. Green

Сега ако е решил да им връща пари, ще трябва да върнат и Събка , защото и тя имаше дял  Grinning Grinning Grinning А дано , че ми се гледа йекшън  Joy

Дойде ми някакъв смътен спомен, ама за какво бяха тия пари ?
Щяха да купуват автомивката срещу сервиза.

# 183
Добре де, така ли говорят " богаташите"- прислугата? Outta Joint Tired

Какво нередно намираш в думата "прислуга"? newsm78 Не се заяждам, просто ми стана странно. За мен думата е напълно политически коректна. Peace
Вижда ми се малко " ту мъч". Crazy
Израза " обслужващ персонал " ми звучи по- добре.
Леко прекалени са фасоните на богаташа и иконома. Но може така да живеят и говорят богатите хора.  Peace
П.п. Определено вече ползвам сериала само за фон- май всичко вече ме дразни- и актьори и сюжет.

# 184
  • Cyberspace
И мен така - всичко ме дразни, ама пусти навик  Laughing
Толкова старателно скапаха всички образи с цел да има интрига, колкото и плоска да е тя, че вече не ми се гледа даже. Всички станаха дразнещи, мрънкащи, кресливи и т.н., образите им ги преувеличиха съвсем. Абсолютно всички двойки и самостоятелни образи дразнят. Оакаха се сценаристите тотално...
Галя не е чак дебела, просто вече не е скелет с тапицерия, но дрехите, размер за Софка с които се влачи я правят наистина дебела.

# 185
Не мога да разбера Галя защо не спира да ходи по Дани и да му мрънка, че нищо не се е случило. Толкова пък да няма достойнство и то след всичко, което точно Дани и причини.

# 186
Съгласна съм с вашите мнения.Много глупав стана сериала.Нещо като Дързост и красота въртят едно и също и разменят едни и същи хора като двойки.
На мен също ми е много противна приятелката на София- то визия ,държание... Sick
Галя тя вечно мрънка ,все страда горката.Мен пък Драго повече ме кефи от неначесаното мекотело Дани.Ако използват бременността на галя  в сериала ,то със сигурност ще препишат бебето на Дани пак  Laughing
София в голяма пикла я превръщат.Аз не виждам никаква промяна в тялото й ,а всички й казват ,че е станала  кожа и кости  hahaha
И тоя Коко.... ooooh! дразнещ е ,не смешен.Абсурден и досаден

# 187
....
София в голяма пикла я превръщат.Аз не виждам никаква промяна в тялото й ,а всички й казват ,че е станала  кожа и кости  hahaha
...

В очите на другите тя "се е свършила"  Joy

# 188
Като гледам профила на Джулия си мисля ,че е обвързана с галин певеца от Пайнер  Rolling Eyes

# 189
   Какво нередно намираш в думата "прислуга"? newsm78 Не се заяждам, просто ми стана странно. За мен думата е напълно политически коректна. Peace
Нали?! Все едно гледаме латинка от 90-те Laughing То са имения, прислуга, иконом, очаквам включване на девата от Гуадалупе. Laughing

# 190
  • гр.София
Галя какво се обяснява на тоя Дани. Той се държи като някоя сърдита осмокласничка. Аз ако съм на Галя, да съм му завъртяла един шамар на тоя. После си събирам багажа и да ме няма. Нито Дани, нито другия, как се казваше там, ще знаят къде съм. Пък който иска ще ме намери.

# 191
Като гледам профила на Джулия си мисля ,че е обвързана с галин певеца от Пайнер  Rolling Eyes
Той нали е на другия бряг

# 192
  • Bulgaria
Като гледам профила на Джулия си мисля ,че е обвързана с галин певеца от Пайнер  Rolling Eyes

Не мисля, че са заедно. Тя просто се снима в един негов клип. Мисля че се казваше "Парата ако хвана" - или нещо от сорта.

Като и гледам по-старите снимки и сегашните, май малко си е уголемила гърдите, но не е прекалила.

# 193
  • Cyberspace
Нали?! Все едно гледаме латинка от 90-те Laughing То са имения, прислуга, иконом, очаквам включване на девата от Гуадалупе. Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Визуално единствената, която ми харесва засега е Джулия. Твърде малко съм я гледала за да преценя дали ще харесам и ролята, която играе, но то е ясно - ако се задържи повечко във формата, ще скапят образа й на 100%...  Mr. Green
Софка не само, че не се е свършила, ами ми изглежда още повече да се е наляла  Laughing Толкова ли за достоверност не успя 1-2 кила да свали?  Laughing

# 194
Софка като я гледам как изглежда ми се иска да и дам линк и да заповяда в темата ни за 90дд hahaha

С глад, вода и хапчета не става Stop

Общи условия

Активация на акаунт