"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой да знае профила на Джулия във facebook? Praynig

# 166
  • Bulgaria
Някой да знае профила на Джулия във facebook? Praynig

Да казва се Теди Цветкова  https://www.facebook.com/tedi.cvetkovaa?fref=ts

# 167
  • Sofia
   Не знам защо в тази тема постоянно се спряга, че Галя е бременна? newsm78 Съдейки по актуалните снимки, които се качват във Facebook, това изобщо не е така. Peace

# 168
  • Cyberspace
Аз го четох някъде в сайт, на коментари във ФБ страницата на формата също. Облича се с едни торби постоянно, напълняла е, може да крие коремче, защо пък не... Абе да е жива и здрава  Mr. Green

# 169
  • Sofia
   Ами, не знам, то трябваше да има развитие от лятото, все пак. Simple Smile А все една и съща ми изглежда. Според мен, не е бременна, но времето ще покаже.

# 170
E, тя от лятото ако е бременна, вече трябва да ражда...

# 171
Добре де, така ли говорят " богаташите"- прислугата? Outta Joint Tired
Айде нЕма нужда.
А Софка поне да беше отслабнала малко преди да припадне .
Егати и мрънкалото е. Не мога да я слушам.

# 172
А Софка поне да беше отслабнала малко преди да припадне .
Егати и мрънкалото е. Не мога да я слушам.
Joy Joy Одеве си го мислех....
Кой дебилен сценарист си мисли, че Коко е все още смешен?Набедиха го за забавен и така пробутват дебилните му истории.... Crossing Arms
Приятелката на Райна е спер гнусно същество. Sick

# 173
# 174
  • ВАРНА
Асен е на път да остане сам - като гледам какви каши забърква и все по-дълбоки.

Интересно, не се ли досеща,  Райна, ли беше кротката богаташка? - че Асен си има приятелка?

# 175
Софка припадна, и хоп пак на Боби звънят. Той баща, той майка на ротата.
А приятелката на Райна много тъпо си призна за измислицата. Естествено, че Райнето ще каже на тати.

# 176
  • София
Приятелката на София като я видя и се обривам.. Sick

# 177
  • Sofia
Добре де, така ли говорят " богаташите"- прислугата? Outta Joint Tired

Какво нередно намираш в думата "прислуга"? newsm78 Не се заяждам, просто ми стана странно. За мен думата е напълно политически коректна. Peace

# 178
На кой се кара Боби в рекламата за следващия епизод, че е мошеник ? Познат ми е, но не се сещам от къде.

# 179
  • I Love You 3000
На кой се кара Боби в рекламата за следващия епизод, че е мошеник ? Познат ми е, но не се сещам от къде.

Ихаааа най - накрая ще ми отговорят на въпроса къде изчезна Андрей? Mr. Green Това е онзи дето ги завлече с парите. Mr. Green

Сега ако е решил да им връща пари, ще трябва да върнат и Събка , защото и тя имаше дял  Grinning Grinning Grinning А дано , че ми се гледа йекшън  Joy

Общи условия

Активация на акаунт