"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Като гледам профила на Джулия си мисля ,че е обвързана с галин певеца от Пайнер  Rolling Eyes

Не мисля, че са заедно. Тя просто се снима в един негов клип. Мисля че се казваше "Парата ако хвана" - или нещо от сорта.

Като и гледам по-старите снимки и сегашните, май малко си е уголемила гърдите, но не е прекалила.
Като гледам профила на Джулия си мисля ,че е обвързана с галин певеца от Пайнер  Rolling Eyes
Той нали е на другия бряг
Не знаех ,че Галинчо е на другия бряг,нали имаше връзка с Гергана - певицата  Rolling Eyes
Не съм гледала клипа ,не ме влекат гюбеците  hahaha

# 196
Галя какво се обяснява на тоя Дани. Той се държи като някоя сърдита осмокласничка. Аз ако съм на Галя, да съм му завъртяла един шамар на тоя. После си събирам багажа и да ме няма. Нито Дани, нито другия, как се казваше там, ще знаят къде съм. Пък който иска ще ме намери.

И къде ще отиде Галя?  Thinking

Може би при Бранко  Laughing

# 197
Галя какво се обяснява на тоя Дани. Той се държи като някоя сърдита осмокласничка. Аз ако съм на Галя, да съм му завъртяла един шамар на тоя. После си събирам багажа и да ме няма. Нито Дани, нито другия, как се казваше там, ще знаят къде съм. Пък който иска ще ме намери.

И къде ще отиде Галя?  Thinking

Може би при Бранко  Laughing
неее ,в хостела при Драго  Laughing

# 198
  • somewhere near the sea
Ами минахме темата за булимията, сега е наред тая за безразсъдното гладуване. Чак толкова много дни не са минали, дори и в телевизионно време, вероятно ще е за вредните хапчета за отслабване. Тя вероятно получава хипогликемия- припада поради ниски нива на кръвната захар, не толкова от изтощение. А тези хапчета..., дето уж ядеш и за 10 дни отслабваш 15 кг.. ooooh! ooooh! ooooh!

Добре, че се върна Драго, че поне хостелът да крета някак. Тодорка пак е вкъщи и преподава танци, вместо да работи в бара. Беше диджейка, сега танцьорка...

На Асен лошо му се пише, когато Симона узнае. Чак ми става жал за нея. Направи опит и то успешен момичето да стане добра и моногамна. И тъкмо да стигнат до "...и заживели щастливо", Асен се дъни. В промото се казва, че някой ще го извади от това му увлечение. Баща му или оная чавка Доротея с мерака си  ще го отрезвят newsm78

# 199
Ами минахме темата за булимията, сега е наред тая за безразсъдното гладуване. Чак толкова много дни не са минали, дори и в телевизионно време, вероятно ще е за вредните хапчета за отслабване. Тя вероятно получава хипогликемия- припада поради ниски нива на кръвната захар, не толкова от изтощение. А тези хапчета..., дето уж ядеш и за 10 дни отслабваш 15 кг.. ooooh! ooooh! ooooh!

Добре, че се върна Драго, че поне хостелът да крета някак. Тодорка пак е вкъщи и преподава танци, вместо да работи в бара. Беше диджейка, сега танцьорка...

На Асен лошо му се пише, когато Симона узнае. Чак ми става жал за нея. Направи опит и то успешен момичето да стане добра и моногамна. И тъкмо да стигнат до "...и заживели щастливо", Асен се дъни. В промото се казва, че някой ще го извади от това му увлечение. Баща му или оная чавка Доротея с мерака си  ще го отрезвят newsm78

Разбере ли Симона за забежката на Асен, тя ще се върне пак в изходното си положение.

# 200
  • гр.София
Галка имаше много приятелки в модните среди. Може при някоя  от тях да иде. Или поне да вземе заем от някой и да си наеме квартира. А може и да се тресне на Стела, както тя направи по едно време Laughing Laughing Laughing Галя изобщо как я кара без никакви доходи? Щеше да прави модна агенция, но не бърза за никъде...

Струва ми се, че Асен ще го разкрие Симона. А в цялата квартира само Асен ли работи?

# 201
А само Галя дават да излиза от банята по хавлия чат пат. Май само тя се къпе newsm78 Joy

# 202
Галка имаше много приятелки в модните среди. Може при някоя  от тях да иде. Или поне да вземе заем от някой и да си наеме квартира. А може и да се тресне на Стела, както тя направи по едно време Laughing Laughing Laughing Галя изобщо как я кара без никакви доходи? Щеше да прави модна агенция, но не бърза за никъде...

Струва ми се, че Асен ще го разкрие Симона. А в цялата квартира само Асен ли работи?

Не само в квартирата, ами в целия сериал май само той работи  Mr. Green Mr. Green

# 203
А само Галя дават да излиза от банята по хавлия чат пат. Май само тя се къпе newsm78 Joy
Все от банята излиза, пък все с мазни корени ходи  Whistling

# 204
Все от банята излиза, пък все с мазни корени ходи  Whistling

Сигурно само душче хвърля, до гушката Joy Joy Joy

# 205
  • гр.София
Хахаха, да, вярно, от пролетта не съм я виждала с чиста коса Mr. Green
Аз ви казвам, че от както тръгна с Дани и пропадна Mr. Green

# 206
Много ме дразнят тъпите недоклатени сценаристки. Един пък с акъла си да няма. Асен поне доскоро... сега и неговия образ оакаха.
Интересни са ми Марио и Джулия. Дано ни изненадат.

# 207
Сега се замислих за "чаровника" Марио - ама той верно, че е минал през всичкото женско от сериала. Само София и Симона е пропуснал, но.... не е късно. Дори доколкото помня и с Галя е имал връзка - нали като живееше у тях, каза, че е имало навремето нещо помежду им, но то останало в миналото  ooooh!. Как пък не се сети да му каже на Драго, че освен с Дани и с него са баджанаци  Laughing

# 208
  • Bulgaria
Сега се замислих за "чаровника" Марио - ама той верно, че е минал през всичкото женско от сериала. Само София и Симона е пропуснал, но.... не е късно. Дори доколкото помня и с Галя е имал връзка - нали като живееше у тях, каза, че е имало навремето нещо помежду им, но то останало в миналото  ooooh!. Как пък не се сети да му каже на Драго, че освен с Дани и с него са баджанаци  Laughing

И аз преди време се замислих за това. Но има и други, които не е минал - Ана Мария, Лили, Марина, Ванина, Зара, Марго, Ася.

Но има време, може и тях да мине. Просто още май не се познаваа с някои от тях.

# 209

И аз преди време се замислих за това. Но има и други, които не е минал - Ана Мария, Лили, Марина, Ванина, Зара, Марго, Ася.

Но има време, може и тях да мине. Просто още май не се познаваа с някои от тях.

Дано се запознае с Клементина  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт