"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Gotham City
Всеки мъж като Асен може да кривне от правия път. Да не забравяме това все пак е мъж.

Но вече знам, че щом е мъж може да се очаква от него абсолютно всичко.

Малко off-topic, но не си самопромивайте мозъка по този начин, защото само ядове ще берете с междуполовите отношения занапред. Peace

Абсолютно!

И да, до човек си е, и мъж и жена може да изневери..

# 346
Сега остава бащата на Райна да разбере за Асен и да я върне в чужбина набързо и така идилията да приключи бързо.

# 347
Сега остава бащата на Райна да разбере за Асен и да я върне в чужбина набързо и така идилията да приключи бързо.
От твоите пръсти в сценаристките очи! Praynig Райка Зайка да си ходи в Швейцария. Не ме кефи, ма хич..

# 348
  • Gotham City
Тошка сериозно ли току що каза, като питаха дали е мъж или жена "Еми нещо такова" относно Прея.
Явно и актрисата не блести с акъл

# 349
Ох, може ли да започне да се случва нещо в това " реалити "?
Аман от Софка и нейната " кариера " , Коки и простотиите му и " загадъчното" поведение на Найден.

# 350
  • Bulgaria
Оф тази серия едвам е издържам. То в последно време много са скучни. В предните поне даваха драмите около Асен.

# 351
Само мен ли драмата с Боби и евентуалните тъстовете много ме дразни, ей аман от простотии...

# 352
Само мен ли драмата с Боби и евентуалните тъстовете много ме дразни, ей аман от простотии...
Не, като deja vù с на Лиляна родителите ми е цялата тая простотия..

# 353
  • Bulgaria
Прея как се е съгласила да участва и да пее в това мазе тип коридор. Ох ще повърна вече.
А драмата с Боби наистина се повтаря вече.

# 354
  • Бургас
Добре де Найден нали беше замесен с някакви мутри, каква пък е сега тази?  newsm78 #Crazy

# 355
  • Bulgaria
Ей най пасле ще има раздвижване утре.
Хора моля се утре да не видим София и Коко. Много ме натоварват.
Джулия как се метна на Марио. Хаха
Това за Найден не го очаквах.Но според мен не е това за което си мислим. Има друго.

# 356
Добре де Найден нали беше замесен с някакви мутри, каква пък е сега тази?  newsm78 #Crazy
А де! Аз мислих, че нещо с Бързите кредити  се е оакал. А то верно някаква УФСЪ..Сакън да няма един свестен в тоя сериал #Cussing out

# 357
Боби пак не попадна на сватове или както се водят там  Laughing

# 358
Прея как се е съгласила да участва и да пее в това мазе тип коридор.
Точно това си мислех, че са се навряли в мазе.Над главите им минават тръбите на нещо като аспирация. ooooh!
На Софка тУалета беше- Sick Уж не беше отслабнала пък се навря в това ламено нещо-приличаше на кренвирш.Прея поне сутиен да беше сложила под нощницата. #Crazy

# 359
Чудя се коя ми е по - противна, Прея или Софка!?

Утре ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт