"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Прея как се е съгласила да участва и да пее в това мазе тип коридор.
Точно това си мислех, че са се навряли в мазе.Над главите им минават тръбите на нещо като аспирация. ooooh!
На Софка тУалета беше- Sick Уж не беше отслабнала пък се навря в това ламено нещо-приличаше на кренвирш.Прея поне сутиен да беше сложила под нощницата. #Crazy
Да, всеки път й се чудя на избора. Може би така се харесва, което е малко притеснително Grinning . Не знам дали сами си избират дрехите или имат стилисти, но като видя тениските на Коко и на този Найден, черепите на Симона, токчетата със звездички на Дорка и "аутфитите" на Стела- синьо с лилаво и червено направо ми се повръща.
Горката Галя! Толкова й паднаха критериите за мъжете...Само този Драго се държал с нея както заслужава. Жива да не бях  Grinning Grinning

# 361
Оф, значи не само на мен Прея ми е неприятна. Една такава "изсипана" ми стоеше....като чувал

# 362
Ужасна ми е.
А Галя защо все ходи с чували? Дали няма комплекс от това, че е качила малко и вече не е скелет?

# 363
Ужасна ми е.
А Галя защо все ходи с чували? Дали няма комплекс от това, че е качила малко и вече не е скелет?
Аз мислех, че е бременна актрисата или е била бремення. Тя беше тапициран скелет, а сега все по нощници ходи..

# 364
Не е бременна май..

# 365
  • Sofia

Това е и моето предположение. Peace Не знаем защо е напълняла, обаче – едва ли е по нейна воля, като гледам как параноично се прикрива.

# 366
Теда нещо ми се струва  променена в лице. Не знам разхубавила ли се е или някак е станала по-малко антипатична.
Не ми харесва селяндурско просташкото поведение на Митко... ако маана нема а повтора... айде казвай, че се изнервям ш стана а ти обърна главата (към Теда)...
С "Галка" имаме общи познати и чух, че напълняването е в следствие на хормонални проблеми. Дано всичко е наред!

# 367
  • Sofia
С "Галка" имаме общи познати и чух, че напълняването е в следствие на хормонални проблеми. Дано всичко е наред!

То нямаше на какво друго да се дължи, ако се замислим... Жалко, наистина, понеже, освен всичко останало, е млада и красива жена. Sad Дано се оправи и свали излишните килограми, защото явно за нея това е голям проблем и обременява психиката ѝ. fingerscrossed

# 368
  • София

То нямаше на какво друго да се дължи, ако се замислим... Жалко, наистина, понеже, освен всичко останало, е млада и красива жена. Sad Дано се оправи и свали излишните килограми, защото явно за нея това е голям проблем и обременява психиката ѝ. fingerscrossed
Дано се оправи момичето,че това не e шега работа.

На Тоша червилцето направо ми докарва позиви за повръщане,някак си не и отиват такива ярки цветове на нейните устни.
Kiss

# 369
Да ви кажа имам чувството,че тоя Найден ходи на частни уроци по танци за да е добър за Тедито.

# 370
Хващам се за обувките и обиците на Теодора! То бяха розови, то бяха неонови цветове, сега и бели на звездички. Другите в квартирата ги виждаме и по чехли, само тя все е покачена на токчета и то какви! За мен са ретро и обувките, и обиците. А раздърпаните потници с оголено рамо....
На София никога не й харесах впитите дънки и очевидно незакопчаващото се дънкено якенце- късо и тясно. А и все така се облича- почти никакво разнообразие в гардероба й.

# 371
  • Sofia
Нямат финанси за моден консултант Money

# 372
  • Gotham City
Според мен "мутрите" му пращат смси-те за тези срещи и за това и смс-ите са толкова загадъчни.
А онази дето я видяхме в промото, според мен няма да има общо с любовница или нещо такова, някаква простотия ще е.

Тошка, предния път като работи сама му мрънка после, че видиш ли сама работила, докато той седеше и я гледаше с бинотвана ръка...сега пак мрънка, че сама работила. Тя забрави ли колко много пъти той работи сам, за да си вее тя огромния г*з нагоре надолу???

Като се засякоха Прея и Марио и си викам "Край, станаха нещата."

Много смотана серия, те май си имат тактика през 1 епизод да са интересни Whistling

# 373
  • Sofia

Като се засякоха Прея и Марио и си викам "Край, станаха нещата."

Ако беше като Наоми можеше да и обърне внимание,но с тази фигура  Naughty

# 374
  • Gotham City
Да бе да, батко ти Марио ще подбира  hahaha на него и Даню им е предостатъчно да имат женски полов орган насреща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт