"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Тая на Боби е ужасна! Играе отвратително!! По-добре безизразната Анка, отколкото тая преиграваща лигла. А Боби като не иска деца и семейство, защо подлъгва все млади жени да се хващат с него? Много ясно, че те в един момент това ще поискат.

# 376
Кандидат-тъщата на Боби е толкова зле, колкото и предишната.Не могат ли да намерят някоя нормална, ами все подбират някакви първосигнални простакеси? ooooh!
Това, което става с Найден вече не е и интересно, а свръх досадно.Докато вървеше след задника на Теодора, тя се правеше на интересна и когато се събраха, той взе да "интересничи".....Със сигурност ще излезе някоя тъпотия, имам чувството , че и сценаристите още се чудят какво да е то. Whistling
Представяте ли си Даню да доведе някаква нова звезда от странство и да се е Флюбил за пореден път?  Mr. Green

# 377
Кандидат-тъщата на Боби е толкова зле, колкото и предишната.Не могат ли да намерят някоя нормална, ами все подбират някакви първосигнални простакеси? ooooh!
Това, което става с Найден вече не е и интересно, а свръх досадно.Докато вървеше след задника на Теодора, тя се правеше на интересна и когато се събраха, той взе да "интересничи".....Със сигурност ще излезе някоя тъпотия, имам чувството , че и сценаристите още се чудят какво да е то. Whistling
Представяте ли си Даню да доведе някаква нова звезда от странство и да се е Флюбил за пореден път?  Mr. Green

Нищо чудно или направо с Рая да си дойде  Laughing

# 378
На мен ми стана смешно ''почтеното''  момиче Галка като й предложи Драго да се качи в стаята му с бутилка вино ,веднага се обърна и  хукна след него.Как пък никой в този сериал на думи не е такъв пък дефакто съвсем друго прави  Laughing
Пеенето на София ще е подлуди .Не сме глухи бе хора.Какво виене,какво чудо. Sick ooooh!

# 379
  • Bulgaria
Гледах пак промото за днес и си не сванах Джулия ли гони сестра си или обратното се случва. Та си помислих, че накрая където дават че Джулия отива при Марио дали при него няма да е Стефанито, или пък дали не утешава старата любов Стелчето. Ще има и там драми ми се струва. Един път падна в леглото на Марио / в случая беше в нейното де/ и веднага тръгна след него Джулия. Ех голям красавец тоя Марио. Толкова неустоим . Пък и секса с Джулка му беше най-страхотния в живота. Няма да си представям какви са ги вършили.

Няма логика да има любовница Найден. Има проблеми и той сам го каза, че мисли за Теди и не иска да я намесва в неговите каши. Дали не работи някъде другаде ако има да връща пари на мутрите. Или тази е някаква болно влюбена в него и е сестра на някой от мутрите. Ще видим- времето ще покаже.

Повторенията при Боби стават досадни. Не искам Софка да гледам. Още по-малко приятелката й. А от Коко вече наистина ми се повръща. Да вземат да ги пуснат в лятна отпуска да отидат на море и да ни освободят от присъствието си за няколко серии.

# 380
  • Sofia
Или тази е някаква болно влюбена в него и е сестра на някой от мутрите. Ще видим- времето ще покаже.

Ами, тази нали каза на Теди нещо от сорта на: "Аз съм с него (Найден) много по-дълго, отколкото ти." – или поне нещо такова чух в промото. Peace

# 381
  • Gotham City
Или тази е някаква болно влюбена в него и е сестра на някой от мутрите. Ще видим- времето ще покаже.

Ами, тази нали каза на Теди нещо от сорта на: "Аз съм с него (Найден) много по-дълго, отколкото ти." – или поне нещо такова чух в промото. Peace

Май каза, че го познава от много по-дълго.

# 382
...Да вземат да ги пуснат в лятна отпуска да отидат на море и да ни освободят от присъствието си за няколко серии.
Имам чувството, че някои от тях са ходили вече, но отсъствието им не сме усетили  Laughing. И Симона ми се вижда с тен /въпреки естествения ѝ/, и Теодора, и Стела ми се вижда с друг тен... май и друг ми направи впечатление ама сега не се сещам  Rolling Eyes

# 383
  • Gotham City
Аз предполагам, че Даню в момента е в отпуска  Mr. Green

# 384
Аз предполагам, че Даню в момента е в отпуска  Mr. Green

Рая е в неплатена...... Mr. Green, ако изобщо се върне.
Стела явно е с нормален тен, щом не ми прави впечатление, нейния собствен е като на призрак. Shocked
Музикалният продуцент взе да съжалява София, че се е подложила на диета и е прилошало, ама поне да има ефект от това-не е мръднала и с грам.Тя защо не се консултира с някой, относно теглото си-да и каже, че с глад не става, а с правилно хранене и движение? newsm78

# 385
  • Bulgaria

Това от колко време познава Найден какво значение има. Може да го изнудват, че ще му съсипят връзката. Това са просто предположения. Кой знае какво се е въртяло в главата на сценариста. Въпреки, че в повечето случаи са доста предсказуеми. Тук май ще ударим на камък.

# 386

Май каза, че го познава от много по-дълго.

Да не му е сестра  Laughing Laughing Laughing

# 387
  • София
Сигурно се е замесил с някакви мутри,и тази е някаква на мутрите и нарочнo така каза на Теда  Laughing Интересен случай,дано скоро разберем.

# 388
А Стела нало щеше да ходи да танцува на морето...сега ни дума, ни стон по тази тема.

# 389
А Стела нало щеше да ходи да танцува на морето...сега ни дума, ни стон по тази тема.
Тя вдигна левела сега като сервитьорка bowuu Това беше когато с онази червенокосата се скитаха немили-недраги Grinning

Общи условия

Активация на акаунт