"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 422
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Bulgaria

Кой ще познае кой е на снимката?

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 14:29 от krasi_dim

# 496
Ужас.....Това СтИфана ли е?

# 497
  • Bulgaria
Ужас.....Това СтИфана ли е?

Да, маскарад за Хелуин. хаха

# 498
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/51/8986051k.jpg

Кой ще познае кой е на снимката?

Незнам защо не мога да кача направо снимката а не с връзка.  newsm78
hahaha hahaha hahaha Изплашила е доста хора hahaha

# 499
  • Bulgaria
Ето промото за тази вечер, струва ми се, че ще бъде интересно.
http://play.novatv.bg/programi/ochakvaite/797104?autostart=true

Даже леко го заплашиха Асен. Очаквах повече от едно джобно ножче и нещо си за краката.  #2gunfire

Явно Галя ще разбере, че нещата не са винаги такива каквито изглеждат. Точно това беше казала на Теда мисля за Найден.

Някаква нова драма май ще има с майката на София. Аз си мислех, че ще си починем от нея но уви....

Няма да видим няколко серии сигурно Марио и Джулия. Много са ми забавни... как се карат fight , а накрая  luvbed .

# 500
# 501
  • Bulgaria

Или аз съм сбъркана, ама тая Ана Мария изобщо не ми харесва.   newsm78 Какво толкова я пишат за сексбомба незнам.

# 502
  • София
Точно пък на тази снимка не бих я определила на нищо друго освен - вещица.Каква двойничка на Ким ,тези се бъзикат с нас hahaha
Аз не виждам никакви прилики
Скрит текст:

# 503
  • гр.София
Тази статия си е поръчкова за реклана на въпросната гримьорка. Ама действително няма прилика между двете. Повече ми прилича на Мортиша от Семейство Адамс Laughing

# 504
  • Bulgaria
Повече ми прилича на Мортиша от Семейство Адамс Laughing

Да наистина, точно на нея прилича.

Четох някъде, че Ана Мария Чернева и Теди Цветкова / Джулия / били дружки и именно Ана Мария я уредила в сериала. И двете имат още много хляб да изядат  и да се ошлайфат. Имат проблеми с дикцията, особено Теди. А тая с двете имена не влага никакви чувства когато говори, само рецитира.

# 505
  • Bulgaria
Лоша новина. Днес заради деня на национален траур няма да има София ден и нощ.  ooooh! Тази сутрин проверих в програмата на Нова имаше София ден и нощ от  22ч. , но сега вече е променена и от 20ч до 23ч има
Новините на NOVA в информационен телетон "Заедно за Хитрино"

# 506
Може да не я харесвам, но Златка Димитрова е единствената българска двойничка на Ким Кардашиян.

# 507
  • Bulgaria
Може да не я харесвам, но Златка Димитрова е единствената българска двойничка на Ким Кардашиян.

Е не гледахте ли при Гала едната й репортерка я направиха с операции да изглежда като Ким Кардашиян. Деси Павлова се казва

# 508
Капка акъл си нямат тия момичета  ooooh!
Егати и целта в живота - да приличаш на Ким.  Tired

# 509
Колкото репортерката на Гала прилича на Ким К, толкова и Ана - Мария   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт