"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 396
  • 743
  •   2
Отговори
# 540
  • Sofia
   На мен с червеникава коса много ми харесваше. Страхотно изглеждаше в комбинация с пъстрите ѝ очи. Simple Smile Черна коса не обичам, като цяло.

# 541
   Не харесвам Стефания, но тя има право. Не може сестра ти да спи с нейния възлюбен и накрая да й казва, че той не струва изобщо. Сестра й се обади, за да прибере сестра си Джулия и се притесняваше за нея, а тя спа отново с Марио. Много нагло отношение на Джулия. Джулия е същата като Марио. Гонят бройките и не влагат никакви чувства.

А относно Рая, че си е боядисала косата в черно - определено не ми харесва. Не на всички жени им прилича коса в черен цвят. Изглежда по-скоро като че ли е с перука.

# 542
  • София
   Не харесвам Стефания, но тя има право. Не може сестра ти да спи с нейния възлюбен и накрая да й казва, че той не струва изобщо. Сестра й се обади, за да прибере сестра си Джулия и се притесняваше за нея, а тя спа отново с Марио. Много нагло отношение на Джулия. Джулия е същата като Марио. Гонят бройките и не влагат никакви чувства.

А относно Рая, че си е боядисала косата в черно - определено не ми харесва. Не на всички жени им прилича коса в черен цвят. Изглежда по-скоро като че ли е с перука.
Още преди няколко епизода Джулия каза че Марио не и е безразличен,но заради сестра си и това че скача от легло на легло .... Затова и тя незнае как да постъпи

# 543
  • Bulgaria
Един свестен образ няма. Всички ги развалиха. А Марио никога не е бил.  То този триъгълник те първа ще се развива. Не мисля, че Марио и Джулия ще са заедно повече от 2-3 серии. Сигурно Марио пак ще се върне при Стефания и така... Марио само използваше Стефи за да дразни Джулия и никога е нямал чувства към нея. Но трябваше да се досети, че така ще скара сестрите, но какво ли му пука.

# 544
  • Bulgaria
Я да видим ще познаете ли кой кой е от руския вариант - Москва Ден и Нощ.
Боби, Коко, Митко, Марио, Дани, Събина, Рая, Поли и София.

# 545
Дебелия шебек отпред с потника е Боби. Дани си личи по фотоапарата. Русата кифличка е Поли. Другите са много по-добре от нашите. Никой от снимката не носи олигофренията на Коко.

# 546
  • Bulgaria
Никой от снимката не носи олигофренията на Коко.

Я погледни онзи с пора

# 547
Отляво на дясно са -Рая ,Дани,Събина,Митака,София,Коки с тирантите и пора ,Поли и Марио.А отпред с потника-Боби bowuu

# 548
  • Bulgaria
Отляво на дясно са -Рая ,Дани,Събина,Митака,София,Коки с тирантите и пора ,Поли и Марио.А отпред с потника-Боби bowuu

Hug Браво

# 549
Сценарият явно го побългаряват, не ми се вярва да е 1:1 с руския. newsm78 Но сигурно има и прилики.
Както и да е, може много още да се желае откъм сценарий и реализацията му.

# 550
  • Bulgaria
Сценарият явно го побългаряват, не ми се вярва да е 1:1 с руския. newsm78 Но сигурно има и прилики.
Както и да е, може много още да се желае откъм сценарий и реализацията му.

Оригинала е немския Берлин Ден и Нощ. Има го още в 6 страни. Нямам представа дали сценария е един и същ, но като прочетох инфото за руските герои е едно към едно. Предполагам в началото някои неща са едни и същи, но нашите герои си тръгват май преждевремено от сериала заради малките хонорари.

Ако някой знае немски и е гледал немския вариант може да каже дали нещата са същите и какво ще се случи нататък ако съвпадат.

# 551
Я погледни онзи с пора
Хаха, не бях видяла пора Laughing Вярно, че изглежда малко дебилен Laughing

# 552
Я погледни онзи с пора
Хаха, не бях видяла пора Laughing Вярно, че изглежда малко дебилен Laughing
И все пак е по-добре от Коки.   Laughing

# 553
Ееее, иска ли питане Laughing Той Коко е неподражаем кретен! Sick

# 554
  • София
Много ми е интересно ...... Понеже Се споменава в най-различни сайтове че Рая щяла да се върне ,та се чудя дали въобще ще го направи или е само слух?то тези който я чакаме вече ни се губи търпението ...... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт