"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 369
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • somewhere near the sea
София е отгледала брат си и сестра си. Цял живот се е грижила за тях-ами и те ѝ дължат нещо. Но пък за майка им какво да се грижат- нито е престаряла, нито болна. Цял живот ли да стават роби на една алкохоличка? Брат ѝ също не е длъжен. Но пък като хленчи, той се надява да върне Софи у дома.
Драго получи работа, не бива така безцеремонно да напуска, когато му скимне. София най-много работи в тоя хостел, а уж всички са с еднакви задължения. Драго можеше да изчака с посещението в залата. Мен ме дразни пък той, дето си въобразява, че като свърши услуга, ще му се отплатят със секс.

# 586
  • гр.София
Драго ми става все по-симпатичен... Heart Eyes Ако съм на Галя го взимам и избягвам с него Laughing И без това ще минат месец-два, докато Даньо забележи, че ни няма Laughing Ще сме стигнали достатъчно далеч, че да не ни намери Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Асен тотално се влюби в Райнето, Симона забелязва всичко и се досеща какво става, но си трае...Май няма да ги бъде...

# 587
Оня български вариант на Али Раза

Joy Joy Joy

Стана ми смешно, когато Боби обясняваше на Ася за хората които живеят в квартирата, " с гаджетата дето постоянно идват и си отиват 9-10-11", хостел "Боби" приема всеки!  Laughing

# 588
Стана ми жал за Симона. Не вярвах, че ще го кажа това и то точно за нея  Laughing Преди не правеше на Асен такива сандвичи, а сега е като хипнотизиран от "забранения плод" Mr. Green Чувства се застрашена и с право. Градинарчето забрави как тя не отиде на екскурзията, заради сестричката му. Но и двамата не ги съдя. Така е и в живота за съжаление, явно е изчезнала тръпката Tired

# 589
  • София
София ме издразни като каза за брат си ''Той кво идва си тука без да се обади,настанява си се'' newsm78 Е, какво като се е настанил в мизерната стая в хостела, няма да я изяде. ooooh! Вместо да му се зарадва да му каже да излезнат да се почерпят,да се видят .. тя звездата имала репетиция hahaha И вместо да връзва момчето да гледа майка им , да наеме жена или да измисли друг вариант.Разбирам го,че иска да се образова и Софка вместо да му подаде ръка се пени защо идвал без предупреждение и как се е настанил в златния хостел без да пита. ooooh! ooooh!

# 590
София ме издразни като каза за брат си ''Той кво идва си тука без да се обади,настанява си се'' newsm78 Е, какво като се е настанил в мизерната стая в хостела, няма да я изяде. ooooh! Вместо да му се зарадва да му каже да излезнат да се почерпят,да се видят .. тя звездата имала репетиция hahaha И вместо да връзва момчето да гледа майка им , да наеме жена или да измисли друг вариант.Разбирам го,че иска да се образова и Софка вместо да му подаде ръка се пени защо идвал без предупреждение и как се е настанил в златния хостел без да пита. ooooh! ooooh!

Да, при положение, че Софка е събрала сульо и пульо във въпросния мизерен хостел, а за брат ѝ и се свиди... Отвратителен персонаж е...а сега с това пеене и амбиции да става "звезда" просто не се издържа...

# 591
  • Bulgaria
Промото за довечера.... Пфуууу....пак досадния Коко....Незнам дали в чуждите варианти на сериала този персонаж е досадил на зрителите и дали са го махнали. Мисля, че няма начин да го махнат в нашия, но ако намалят участието му ще е добре.  Naughty

http://play.novatv.bg/programi/ochakvaite/797849?autostart=true

Явно, че брата на София ще остане в сериала. Интересно ми е с кой герой ще го обвържат. Дали няма да е с приятелката на София. бляк  #Shocked

С приятелка като Доротея, не ти трябват врагове.  #2gunfire

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 11:03 от krasi_dim

# 592
  • Gotham City
А бе....ние сигурни ли сме, че Доротея не е мъж?  Thinking

# 593
  • Bulgaria
А бе....ние сигурни ли сме, че Доротея не е мъж?  Thinking

Те с Ана Мария са малко съмнителни дали не крият нещо в гащите....  Joy

# 594
Аз уж гледам сериала, но коя е Доротея?

# 595
Тази чернокосата приятелка на Райна.

# 596
  • Бургас
Явно Асен ще избере и е избрал Райна, но защо продължава да е и със Симона.. а бащата на Райна от къде знае за нея и семейството на Асен?

# 597
Градинарчето забрави как тя не отиде на екскурзията, заради сестричката му. Но и двамата не ги съдя. Така е и в живота за съжаление, явно е изчезнала тръпката Tired

Със сигурност не е забравил, но това са различни неща-чувство на благодарност и любов. Rolling Eyes

Явно Асен ще избере и е избрал Райна, но защо продължава да е и със Симона.. а бащата на Райна от къде знае за нея и семейството на Асен?

Е, продължава да е с нея, защото не му стиска да и каже, нали го дават уж как се двоуми.Бащата на Райна го представят някакъв богаташ и много влиятелен, явно не е проблем да го проучи.За него е ясно.На мене ми е смешно как представят Боби като Супермен-решава всякакви проблеми с мутри и прочие, същевременно го завлякоха с пари и не може да се оправи.

# 598
Като гледам Асен може и да го изпратят в Швейцария с Райна...то и без това нищо не го задържа в София..Симона, надали ще го търпи още дълго да я разиграва, живее при нея в квартирата, майка му не го приема в дома си да живее, баща си познава от скоро, работа няма, не учи...много влюбен...та Райна може да си го вземе с нея, да си живеят, ще си намери работа някаква, много я знае баща ѝ какви го върши там...
Пък и какво да ги гледаме щастливи, влюбени и седнали си на гъза със Симона, тя да учи, той да работи и всичко да е цветя и рози... Любов не вирее дълго в София ден и нощ.

Някой беше споменал за Боби, че не иска деца, сватби, пък все млади ги хваща за гадже с което съм съгласна. Нормалмо е една жена 25-30год без деца да търси точно това, мъж, дом, семейство, а не да иска да живее в квартира с още 10човека, минимум с обща баня и купони всеки ден...
Смешно ми стана и Боби, като казваше на Ася, как в нейния апартамент било пренаселено, че живеели Емо и Нора, то пък защото в квартирата не са...една сурия народ, че и кой довел гадже, кой приятел, кой животно...

# 599
Като гледам Асен може и да го изпратят в Швейцария с Райна...то и без това нищо не го задържа в София..Симона, надали ще го търпи още дълго да я разиграва, живее при нея в квартирата, майка му не го приема в дома си да живее, баща си познава от скоро, работа няма, не учи...много влюбен...та Райна може да си го вземе с нея, да си живеят, ще си намери работа някаква, много я знае баща ѝ какви го върши там...
Пък и какво да ги гледаме щастливи, влюбени и седнали си на гъза със Симона, тя да учи, той да работи и всичко да е цветя и рози... Любов не вирее дълго в София ден и нощ.

Някой беше споменал за Боби, че не иска деца, сватби, пък все млади ги хваща за гадже с което съм съгласна. Нормалмо е една жена 25-30год без деца да търси точно това, мъж, дом, семейство, а не да иска да живее в квартира с още 10човека, минимум с обща баня и купони всеки ден...
Смешно ми стана и Боби, като казваше на Ася, как в нейния апартамент било пренаселено, че живеели Емо и Нора, то пък защото в квартирата не са...една сурия народ, че и кой довел гадже, кой приятел, кой животно...

Да, Боби ги хваща все млади и после реве, че те искат сватба, семейство и дете. Никога не бих живяла в подобна квартира, където живеят толкова много хора.

Общи условия

Активация на акаунт