"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 369
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И аз това си мислех вчера-Боби се хваща с млади и какво очаква после-ясно е какво ще искат жените-брак, деца.....Пък той се е размножил и не му се занимава тепърва с бебета, иска да си гледа моторите, купоните и т.н. Също така ми е чудно барът като е на Боби, той защо работеше в сервиза? newsm78  Да живееш в тази квартира е все едно да си в чакалнята на гарата-един идва, друг заминава, сменят се персонажите-лудница! ooooh!

# 601
Всички в сериала са малко или много абсурдни, но Боби е най- зле. Първо- ипотекира сервиза, за да вземе кредит за бара. А защо просто не ипотекира самия бар? Дори ида го загуби, той не е доходоносен и разработен като сервиза. Но и можеше да не изгуби сервиза, ако беше комуникирал с банката. А той просто се скри. Второ- има бар. Защо му е да плаща две заплати, след като може той да работи в бара плюс още един работник? Трето- цял живот  не е  търсил детето си, сега вече се изживява като супер баща, само защото й дава пари. Той не познава детето си и може би така е по-добре. Има прекалено много собствени дефицити. По- добре да оправи първо себе си.
Захваща се с млади и малко тъпи жени, защото никоя умна и успяла не би му обърнала внимание. Дори и по- тъпичките трудно го изтърпяват..

# 602
Галя(Калина Кузманова),явно в момента е влязла във форма,станала е лице на бутик Illimminee в Мол Парадайз https://www.facebook.com/hashtag/illumminee?source=feed_text& … 0&pnref=story,
но в настоящите епизоди е занемарена.

# 603
  • София
А бе....ние сигурни ли сме, че Доротея не е мъж?  Thinking
И на мен ми се струва че не е жена ,много ме хвана яд за снощи че издаде Райна и Асен  #2gunfire

# 604
Като гледам Асен може и да го изпратят в Швейцария с Райна...то и без това нищо не го задържа в София..Симона, надали ще го търпи още дълго да я разиграва, живее при нея в квартирата, майка му не го приема в дома си да живее, баща си познава от скоро, работа няма, не учи...много влюбен...та Райна може да си го вземе с нея, да си живеят, ще си намери работа някаква, много я знае баща ѝ какви го върши там...
Пък и какво да ги гледаме щастливи, влюбени и седнали си на гъза със Симона, тя да учи, той да работи и всичко да е цветя и рози... Любов не вирее дълго в София ден и нощ.

Някой беше споменал за Боби, че не иска деца, сватби, пък все млади ги хваща за гадже с което съм съгласна. Нормалмо е една жена 25-30год без деца да търси точно това, мъж, дом, семейство, а не да иска да живее в квартира с още 10човека, минимум с обща баня и купони всеки ден...
Смешно ми стана и Боби, като казваше на Ася, как в нейния апартамент било пренаселено, че живеели Емо и Нора, то пък защото в квартирата не са...една сурия народ, че и кой довел гадже, кой приятел, кой животно...

Абсолютно на същото се засмях снощи  Laughing  

Сега чакаме драмата на Боби и Ася, сценария ще се повтори убедена съм. Тя ще иска деца, той - не.

# 605
  • София
Като гледам Асен може и да го изпратят в Швейцария с Райна...то и без това нищо не го задържа в София..Симона, надали ще го търпи още дълго да я разиграва, живее при нея в квартирата, майка му не го приема в дома си да живее, баща си познава от скоро, работа няма, не учи...много влюбен...та Райна може да си го вземе с нея, да си живеят, ще си намери работа някаква, много я знае баща ѝ какви го върши там...
Пък и какво да ги гледаме щастливи, влюбени и седнали си на гъза със Симона, тя да учи, той да работи и всичко да е цветя и рози... Любов не вирее дълго в София ден и нощ.

Някой беше споменал за Боби, че не иска деца, сватби, пък все млади ги хваща за гадже с което съм съгласна. Нормалмо е една жена 25-30год без деца да търси точно това, мъж, дом, семейство, а не да иска да живее в квартира с още 10човека, минимум с обща баня и купони всеки ден...
Смешно ми стана и Боби, като казваше на Ася, как в нейния апартамент било пренаселено, че живеели Емо и Нора, то пък защото в квартирата не са...една сурия народ, че и кой довел гадже, кой приятел, кой животно...

Сега чакаме драмата на Боби и Ася, сценария ще се повтори убедена съм. Тя ще иска деца, той - не.

Трябваше да си остане при Марина ,но той неее още му се живее hahaha

# 606

Трябваше да си остане при Марина ,но той неее още му се живее hahaha
Ти пък при Марина -тя е изпята песен за него и я търси само ако закъса хептен. Бобката гони младите засукани мацки Joy Joy

# 607
Да им се чуди човек на младите засукани мацки какво виждат в тоя тулуп... Sick

# 608
  • София
Егати бюста...като на 60годишна се точи.. Sick

# 609
Боби се подигра с Марина супер грозно. Това е майката на детето му, която той е заразал да се оправя както намери за добре. След това я подведе, че иска да е с нея, върза я да го чака и без да ѝ даде никакво обяснение си хвана някаква млада мацка, не си направи труда дори да поговори с нея. След това отиде да се натиска с Асето и после на пияна глава звънна на Марина и накрая беше толкова нагъл, че я обвини, че, разбирате ли, той като ѝ бил звъннал тя го била отрязала. Как пък веднъж едно извинявай не казя на тая жена. Нито за миналите, нито за настоящите си грешки. И то защото тъпата Лиляна била щастлива с друг. Ми те нали като се разделиха тя му каза, че ще продължава да търси любовта и той ѝ пожела да намери някой, който да я направи щастлива, какво се тръшка после. Уфф, не знам, много ми падна в очите.
А на София брат ѝ как така хем учи вишу, хем гледа майка им? Да няма университет в Пазарджик? И като изцепи, че хванел ли се на работа, трябвало да зареже ученето. Ей, льольооо, колко студенти учат и работят, бе! Голямо мрънкало и той като сестра си, гоУемата звезда.

# 610
  • София
Егати бюста...като на 60годишна се точи.. Sick
И на мен това ми прави впечатление.

Аз също не можах да разбера,що Лиляна се тръшка,като се разделиха уж с добро.

# 611
  • София

А на София брат ѝ как така хем учи вишу, хем гледа майка им? Да няма университет в Пазарджик? И като изцепи, че хванел ли се на работа, трябвало да зареже ученето. Ей, льольооо, колко студенти учат и работят, бе! Голямо мрънкало и той като сестра си, гоУемата звезда.
Явно сценаристите са все още подрастващи и не знаят ще е то университет... Naughty

ПП: Все пак Пловдив не е далеч.

# 612
Стела се появи в бара облечена като смирена монахиня пред литургия и козела запали моторетката.

# 613
Ами нормално е да я запали, все пак е управителка и ПР на нощен клуб  Laughing

# 614
  • Bulgaria
Май образа на Любо още от втората серия стана ясно че няма да е много хубав. Явно лъже София че учи.

Общи условия

Активация на акаунт