"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 363
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да,тия в сектите облъчват с години,Стелчето много лесна се оказа Grinning
И каква е тази връзка на Дани и Галя не и звънна 1 път,като е без телефон толкова ли не може да намери от някъде да и се обади все пак.Измислици пълни...

# 631
  • somewhere near the sea
От Нова промотираха, че Стела ще зачезне и Дани като се върне ще я търси дълго.

Както и подозирах безцеремонното лигаво братче на София е лъгало, че учи. Дошло е в София, за да го издържа кака му и да си поживее. А тя се тормози...

# 632
  • Bulgaria
Райна всъщност е Симона..... каква ирония....

http://kliuki.ws/raina-ot-sofiya-den-i-nost-koya-e-vsastnost-bog … lyubopitni-fakti/

# 633
  • Bulgaria
Абе верно Галя не си мие често косата. Даже и за коледното парти на Нова ТВ не изглежда добре косата й.

Скрит текст:

иначе Митко е с нова прическа....махнал е този перчем... хихи
Скрит текст:

# 634
И каква е тази връзка на Дани и Галя не и звънна 1 път,като е без телефон толкова ли не може да намери от някъде да и се обади все пак.Измислици пълни...
Ако Дани е като мен и незнае друг освен собствения си номер, може  Laughing

# 635
  • Bulgaria
Ако Дани е като мен и незнае друг освен собствения си номер, може  Laughing

Не е така....Който иска намира начин.... Пък да беше звъннал на своя си номер поне да потърси къде му е телефона и при кой е..

Пък и в днешно време с напрадналите технологии и социални мрежи.... по фейса може да й пише..

# 636
Боби се подигра с Марина супер грозно. Това е майката на детето му, която той е заразал да се оправя както намери за добре. След това я подведе, че иска да е с нея, върза я да го чака и без да ѝ даде никакво обяснение си хвана някаква млада мацка, не си направи труда дори да поговори с нея. След това отиде да се натиска с Асето и после на пияна глава звънна на Марина и накрая беше толкова нагъл, че я обвини, че, разбирате ли, той като ѝ бил звъннал тя го била отрязала. Как пък веднъж едно извинявай не казя на тая жена. Нито за миналите, нито за настоящите си грешки. И то защото тъпата Лиляна била щастлива с друг. Ми те нали като се разделиха тя му каза, че ще продължава да търси любовта и той ѝ пожела да намери някой, който да я направи щастлива, какво се тръшка после. Уфф, не знам, много ми падна в очите.
А на София брат ѝ как така хем учи вишу, хем гледа майка им? Да няма университет в Пазарджик? И като изцепи, че хванел ли се на работа, трябвало да зареже ученето. Ей, льольооо, колко студенти учат и работят, бе! Голямо мрънкало и той като сестра си, гоУемата звезда.

Боби е пълен олигофрен и той. Трябваше да му дойде на ума да се събере с Марина. Да не мисли, че е на 20 години, за да поживее все още. Имам такъв познат над 40 години и мисли, че ще живее вечно и търси перфектната жена още. Дори се появи за 3 секунди в този сериал. Марина все пак е майката на детето му. Два пъти я изостави. Това не е постъпка на мъж. Ако бях на мястото на Марина, нямаше да му позволя да има контакт с детето ми. Не може след 18 години да се сети, че има дете и да го потърси. Готово отгледано дете. А майката как се е грижела за това дете сама-самичка?! Как е запълнила дупката от липсата на баща в живота на детето си?

# 637
Да им се чуди човек на младите засукани мацки какво виждат в тоя тулуп... Sick

Не харесвам мъже, които имат толкова много татуировки по тялото си. За мене това е грозна гледка и такъв мъж е непривлекателен за мене.

# 638

Не харесвам мъже, които имат толкова много татуировки по тялото си. За мене това е грозна гледка и такъв мъж е непривлекателен за мене.

Още повече, когато този пуловер от татуировки е подплатен с шкембе и увиснали поостарели телеса  Sick Laughing.

# 639
Прея тренирала Joy Joy Joy....за бутове hahaha

# 640
Стела се променила вече,станала нов човек ,а според Сашо  "се е чалнала тотално" .Отиде да се пречиства с дъртия пастор  Joy А Бобката сега заради щерка си ще "обърне хастара" на Асенчо Shocked

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 22:52 от elpida447

# 641
Здравейте! Само аз ли не разбирам много какво говорят? Повечето си мърморят.. Започнах да си мисля, че имам проблем с слуха затова питам дали съм само аз с този проблем с неразбирането..  Grinning Grinning Hug

# 642
  • София
Някой път звука не е много добър,но днес беше добре.
Колкото до Асен , Райнето май ще му тегли чертата.Да не е луда да се обърне срещу баща си,да стои без пари и да се чуди в коя квартира да живее.

# 643
  • София
Лелее Асен сигурно ще остане от 2стола на земята  Shocked

# 644
  • Bulgaria
Здравейте! Само аз ли не разбирам много какво говорят? Повечето си мърморят.. Започнах да си мисля, че имам проблем с слуха затова питам дали съм само аз с този проблем с неразбирането..  Grinning Grinning Hug

Ама на Теди всичко и разбирате нали?  Joy шегувам се

Причината за лошия звук е в аматьорското заснемане и ниския бюджет. Да не го ворим, че доста от актьорите имат проблеми с дикцията. Ако сте забелязали понякога пускат субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт