Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ели, браво на детето. Завиждам Simple Smile

# 406
 Мда, Лид, ама съм позаспала нещо  Grinning Laughing Ние сме сами с малката и тя послушно си заспа рано-рано ( за нея ), както мама се опитва да я научи  Wink Но ние сме час назад от Бг времето. Добре, че ме събуди да хапне! Да видим следващите часове

# 407
Уф, легнах преди час и сега бях събудена за манджа. Нямам търпение да спи от 8 до 8. Ако изобщо е постижимо  Mr. Green

# 408
Мммм......има-няма години, две, Кристи! Laughing  Wink
Аз пък сега, като ме оставиха да спя и се ококорих, как да не те е яд! Утре пак ще мигам на парцали... Rolling Eyes

# 409
Кристи, детето на кумата ми е на година и 4 месеца, на АМ е бил хранен и спи отдавна по 11 часа нощем, от 22ч до 9ч например (а понякога и повече). Така че, има надежда, стискам палци и на нас да ни се случи.
За момента отпадането на нощното хранене е мираж. Ето сега малко след 4ч пак се хранихме. Поне е кротък и гласът не му се чува, пощадихме съседите Simple Smile Въпреки че аз звъннах да предупредя, че сме с малко бебе, ако могат да ни сложат в някоя по-изолирана стая. На 4 етаж сме и мъжът ми се шегуваше, че сигурно са опразнили 3 и 4 етаж 😂

# 410
Мойта заспа в 23 и сега се събуди да папа Simple Smile

# 411
И ние от 04:30 сме будни и чак сега гледам се унася. Аз попринцип съм си от поспаливите и сега едвам издържам и също чакам с нетърпение дълго нощно спане да има.

# 412
Аз не мога да се оплача много - поне спи и се събужда само за манджа през нощта през 4-5-6 часа, как дойде. Но после заспиването ми е тегаво, понякога по един час отива и така се чувствам като парцал.

# 413
  • София
Аз заспивам за 10 секунди след като нахраня или просто приспя. Това ми е изключително щастлив момент, в който се мушвам под юргана....докъде стигнах на какво се радвам.

# 414
Добро утро, момичета! Малкият имаше криза към 7ч, страшни колики, гърчеше се милото, почервеня, пръцка, стиска крачета. Взех го при нас в леглото, че ми дожаля. Сега хапна и ще слизаме на закуска.

# 415
Охо Ели и ние бяхме така, аз се събудих в 6,30 и смених мъж ми от нощния карул. Бамбина щом подуши мама и веднага получи колики, чак повърна на фонтан, нещо което не се беше случвало отдавна. 
Приспахме се на тигърче около час носене и тя заспа блажено. Аз и подредих дрешките, толкова са ни подарили, че май няма да купувам до трети месец. Такова милно ми стана като прибирах малките ританки, които носеше след родилния дом, а вече изобщо не ни стават. Казах си, боже колко бързо растат, като я гледам как спи и си казвам - цял живот ще спя, а само малко време да я гушкам като бебе. Ама такъв е бонбон.

# 416
Chuby много мил пост ...и мойта има дрешки които са и малки и са и толкова сладки ,че ми е жал да ги махна.Вашите бебета усмихват ли ви се докато кърмите ? Михаела суче и изведнъж спира и ми се усмихва и пак почва да суче много е сладко Simple Smile

# 417
Четох, Ани, че бебето обича да гледа мама в очите докато яде, така и благодари,че го храни. Моята от известно време след ядене, седи ухилена с генералска физиономия и леко се усмихва ама по скоро от доволство,че се е напапала. Преди малко умрях от смях с нея, научила се е да си маха бибата с ръка като я дърпа за копчето, а после като я хвърли в леглото и забива муцуна и точи лиги къде е,маха с ръце и я търси. Ако е паднала по наблизо я хваща с уста и пак я налапва,един път успя да я хване с ръка и да си я пъхне в устата и направи уникално смаяна физиономия,защото не може да разбере как бибата се озовава в устата и. Всеки ден усвоява нова магария Simple Smile

# 418
И ние плюем бибата и после я търсим, но оше не сме успявали да я върнем успешно в устата и почваме да ревем,ако не ни я дадат.
Днес забелязвам, че няма признаци за колики, а след хапване не иска да стои в креватчето почва да пищи и да рита и като го извадя се успокоява. Предполагам, че се оовече ще се застоява буден и ще трябва да измислям какво да правим, че не искам да го свиквам на ръце.

# 419
Зрението им вече е мн добро и не им се седи в някаква тъпа кошара,искат да обикалят и да гледат, моята постоянно ме тормози д това гледане. Разнасям ли я да зяпа е тиха и кротка. И тв много зяпа, но там не разрешавам,и тя реве докато не я обърна да зяпа

Общи условия

Активация на акаунт